Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #37793 üzenetére
Köszi az ujabb tippeket- sajna meg nem oldotta meg a gondot. Egyebkent neten azt irjak, hogy Baldurs Gate-el ugyanez a helyzet...
Probaltam meg 256 szinben is futtatni, sajnos az sem segit. Egyeb ötletek?Es persze a kompatibilis mod anno meg az elsö lepesek köze tartozott...
-
CimbiX
aktív tag
Hello,
nosztalgiarohamom volt nemreg, es elökaptam a 2001-es Pool of Radiance c. jatekot. Sajna nagyon rusnya grafikai bugokkal voltam kenytelen szembesüni, amire a megoldas az lenne a net szerint, hogy a Directdraw-t le kellene kapcsolnom. Itt van a bibi. A "regi" dxdiag-ban ez pofonegyszerüen ment, am W7 alatt ez az opcio hianyzik.
Hogy pontosan hogyan all a helyzet, azt eme [link-en] lehet megtekinteni. Nagyon halas lennek, ha valaki ki tudna segiteni!Üdv,
Cimbi
-
CimbiX
aktív tag
Hello,
van mod arra, hogy a C2D egyik magjat letiltsam? Az energiagazdalkodasnal hiaba teszem max. 50%-ra a procit, akkor is ket magot jarat.
-
CimbiX
aktív tag
Hello,
kene egy link, ahonnan gyorsan le tudok huzni a W7 x32-höz egy 9600m GT drivert. Az nv hivatalos oldalarol 10kb/s, agyamra megy
A gugli meg csupa olyan oldalt dob, amik szinten az NV oldalara mutatnak...
Lecca help! -
CimbiX
aktív tag
Valaki probalt mar ez alatt az oprendszer alatt NV+ATI kartyat egyszerre (NV mint PhysX szamolo) hajtani? Egy rövid beszamolo jo lenne
-
CimbiX
aktív tag
A Kaspersky 8-as nalam nagyon lassu volt, kb. 20 mp-el megdobta a bootolasi idöt es a kezdökepernyö is sokkal lassabban került hasznalhato allapotba (kb 10 mp). Az elsö full scan, amit elinditottam kifagyott, es magaval is rantotta az egesz gepet, egy perc varakozas utan reset...
@Mania: egy probat meger, köszi
-
CimbiX
aktív tag
Hali,
tudna nekem valaki sajat tapasztalat alapjan az x64-es W7 ala egy virusirtot ajanlani? Avira Premium es a Kaspersky beta csufosan megbuktak a mindennappi hasznalat soran, az Avira valahogy "bestoppolja" a netemet meg akkor is, ha a tüzfalat kilövöm...
A Kaspersky x64 alatt meg nagy kupac ..., de ezen mar meg sem lepödtem. -
CimbiX
aktív tag
Ezt meg tudja nyitni valaki?
[elöadas]
Ha esetleg felhasznalonevet/jelszot kerne, akkor elküldöm priviben. Fontos lenne, mert nem voltam ott az elöadason elöben. Firewall-t kikcspcsolatam, de akkor sem akar menni.Oh es csak IE-el lehet nezni!
-
CimbiX
aktív tag
Csekkek be vannak fizetve, termeszetesen
Es mondom, a hazon belül mindenhol minden OK...
Fox-ot meg nem probaltam, csak operat. De erdekes modon ha az origo-n keresek, akkor mükszik a google engine. No most lepnem kell, fox utan jelentkezem, de nem hinnem, hogy az megoldana a gondot.
-
CimbiX
aktív tag
Na en ilyet sem lattam meg... az internetem le van valahogy korlatozva... a magyar oldalak mennek, a "külföldiek" nem- pedig Stuttgartban elek... ha pl. a www.computerbase.de oldalt akarom megnyitni, akkor ez fogad:
"Internet Explorer cannot display the webpage" (csinaltam screenshotot is, de nem engedi feltölteni, talan kesöbb...)
Es sokkal lassan a netem, mint a haz többi lakojanak, erdekes modon csak ma delutan ota, tegnap este meg minden franko volt. Azota raadasul meg csak nem is telepitettem/töröltem semmit.
Mindent töröltem a browserböl, es a firewall-t is kikapcsoltam- semmi eredmeny... meg a google sem megy!
Ötlet?
U.i.: mas böngeszövel ugyanez a helyzet... (opera)
-
CimbiX
aktív tag
válasz
Bogyó bá' #3187 üzenetére
Hopp en is eppen most akartam beallitani a gadget -eket, de sajna semmi penzert nem hajlandoak elöbujni a rejtekükböl... van erre valakinek megoldasa?
Es a sleep, ill. hibernate funkcio sem müködik, amint ranyomok, egy idöre elalszik (1-3 mp), aztan ujra feltamad magatol anelkül, hogy hozzanyulnek barmihez is...
-
CimbiX
aktív tag
válasz
Kolondrum #2812 üzenetére
Na nem mintha annyira zavarna, csak megis...
Formattal sem lenne gondom egyebkent, lassan talan jot is tenne a vinyonak- de azert ha egy mod van ra, meg halasztom kicsit.Szoval, van vki masnak ötlete arra, hogy securom maradvanyokat hogyan tüntessek el a windows.old mappabol?
-
CimbiX
aktív tag
Felraktam a w7-t, es ugye a regi dolgaimat berakta a windows.old nevezetü mappaba. Hogyan tudom ezt veglegesen törölni? Valami rohadt securom maradvanyok miatt nem engedi, guglibol kivadaszott szar demo es tarsai progikkal meg nem akarok szenvedni.
-
CimbiX
aktív tag
Eredeti nemet nyelvü Vista Business-em van, es az angol W7-et töltöttem le (mivel mas nem müködött...). Na most szeretnek upgrade-elni, de ugye a nyelv nem kompatibilis, es ahogy en olvastam itt-ott, a nyelvet csak akkor tudnam valtoztatni, ha Ultimate verziom lenne a Vistabol. Ki lehet ezt valahogy kerülni?
-
CimbiX
aktív tag
Nekem mar eddig is volt live accountom, szoval emailt nem kaptam, csak odaig jutottam, hogy a bejelentkezes utani kepernyön par dolgot kipipalva kivalaszthattam, hogy melyk verziot szeretnem, aztan a jol ismert "server down" es tarsai fogadtak- azota mar a linket is beszüntettek
De gratz azoknak, akiknek megvan a key, en csak az iso-t töltöttem le az itt posztolt linkkel a MS-tol. -
CimbiX
aktív tag
Hat sracok, a nemetek mar ugy tünik, hogy megnyitottak a kapukat- bar a letöltesig meg nem jutottam el...
(töl es töl es tölt...)
W7
Sok sikert ;-)... közben a hibaüzenet is megjöt: "Server is too busy" - minö meglepetes
...Na, valami megis törtenik, a silverlight mar kezdi megjeleniteni a dolgokat... a motto: lassan, de bizonytalanul...
-
CimbiX
aktív tag
Erre valaki? [#2150]
-
CimbiX
aktív tag
Elmeletileg a ma kijövö hivatalos beta mar regebb ota kint vant(
). ATI driver tegnap ota van hozza hivatalosan, amit lehet is mar tölteni (ATI 7 driver. Erdemes ezt feltenni, vagy inkabb a 8.12-est, ami Vista-hoz van? Van ezzekkel mar valakinek tapasztalata?
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest