- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
-zaki-
tag
válasz
djbahool #4081 üzenetére
speedfan futtatása indításkor:
indítsd el a Task Schedulert
Create a new task
Run only when user is logged on, bepipálod: Run with highest privileges
Triggers tab->New, At logon, Any user, ha akarsz megadhatsz pár s delayt
Actions tab->New, Start a program, megadod a speedfan.exe-t
én így indítom, műxik -
-
moonman
titán
egyébként ez a watermark-eltűntetősdi már csak azért is jó, mert ha esetleg küldesz bugreportot és a screenshoton meglátják, esélyes, hogy megy a kukába, buherált rendszer problémáival ugyanis nem foglalkoznak túlzottan.
-
moonman
titán
-
nem tudok programokat pinnelni a superbarra. bármelyikre jobbklikkelek, csak a Close window jön elő
Symbian: maradok az asszonynál
-
sNORh
addikt
egy faszakis win7 wallpaper
-
Alister71
nagyúr
Eset Smart Security 4
Erről valaki? Frankón működik a 7-en, és a 3-as verzió seriálját elfogadja. -
cellpeti
nagyúr
Lefosom a bokámat!
A régebbi Intel VGA driverrel megy,simán a COD2 multi -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nekem kéne a legfrisebb Intel GMA965(X3100) VGA-hoz!!!
-
cellpeti
nagyúr
valaki azt mondta itt az előbb,hogy alapból fent van a DX9-10-11!
Hát én most telepítettem a 2008 novemberi DX9et!
Örült a win7 mint majom a farkának!
-
TokLac
senior tag
moonman!
Gratulálok a Win7 elemző cikkedhez! Öröm volt elolvasni. Teljesen reális amit írtál szerintem. Az aero tulajdonságaira jó hogy felhívtad a figyelmet! Csak a cikkedből tudtam meg az új ablak efekteket. Egy kérdésem van, a 32 vagy a 64bitesről írtál? Nemsok időm volt még rá, de szerintem a 64bites picit macerásabb mint a 32-es. -
dunc
nagyúr
Nálam még mindig nem lehet törölni a STARTmenübe húzott ikonokat
(computer véletlen többször huztam be) ez akkor egy bug?
-
hemaka
nagyúr
válasz
Viszlát #4170 üzenetére
Na sikerült, leírom hogyan, hátha vkinek szüksége lehet még erre.
(Habár ez nem épp felhasználóbarát, hogy csak ilyen herce-hurca árán lehet installálni a betűtípusokat. Designerek meg hasonló ezzel fogalakozó emberek biztosan örjöngeni fognak.)Új betűtípusok telepítése
Összegyűjtöd egy mappába az összes betűtípust amiket használni szeretnél, majd CTRL+A(összes kijelölése), és install.Egyszerűbben is megoldhatták volna, egy átlag felhasználó lehet szenvedne vele nem is keveset mire sikerülne neki. Nem értem miért nem lehetett egy Install new fonts gombot odabiggyeszteni, majd a júzer kiválasztja a mappát amiből akarja telepíteni, és kész.
Na mindegy, befogom. lényeg, hogy működik. -
hemaka
nagyúr
Jelentem 4napja megy a rendszer már egész jól, minden programot feltelepítettem, amire szükségem volt. Viszont a Fonts mappába hiába másoltam be a saját betűtipusaimat, nem akarja felismerni őket, miért? A ttf-et már nem támogatná?
-
krokk
senior tag
Na most már a 2. nap hogy nálam is megyeget ez a win 7.
Egyedül ez a nyamvadt média player nehezíti meg az életem... az eddigieket nagyon szerettem. Ez meg....
A legrosszabb fél órája történt. Átettem, másik vinyóra a zenéim meg picit rendezgettem. Hát nem nagyon akarta átvenni az új helyről őket, reseteltem a libraryt.
Namost azóta sehogy nem lehet beleerőszakolni a libraryba semmit
Se ő maga nem keres, se drag & drop se a lejátszottakat nem pakolja be... csak lejátszani tud... arra meg van más is.El lehet valahogy távolítani és régit feltenni? programok updatek win komponensek között nem találom. Mert akkor feldobnék egy régebbit ehelyett.
-
redi01
csendes tag
Mások is Keresek a megoldást http://msmvps.com/blogs/brianmadsen/archive/2009/01/14/windows-7-punkbuster-fix.aspx
-
Lamellus
tag
moonman, sNORh:
Ok, tehát nem olyan egyedi probléma, azt hiszem erről én is írok egy bug reportot, írtam már párat szorgosan.
-
CocooN-z
őstag
2x ment sry
-
CocooN-z
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne!egyik: Hogyan tudom Forceolni a képfrirritést felbontáshoz hozzá rendelve? (mint refreshlock, csak az nem megy.)
másik: a taskbar ba shortcut ot akarok dragelni és mindig az a Library jön be, de én nem abba akarom tenni az ikont hanem csak quicklaunch ba.THX előre!
-
Lamellus
tag
Mindenkinek ilyen jól működik az Aero? Nekem rosszabb mint Vista alatt, lásd #2783. Nem nagyon látok panaszt, talán sNORh írt még hasonlóról. Nagyon bosszantó.
-
xio
csendes tag
Na itt a vízjel eltüntetése. A legutolsó windows 7 - re. (amit a microsoft oldaláról lehet letölteni).
100% biztonságos!!http://depositfiles.com/files/pcpnj38aq
-
dqdb
nagyúr
válasz
moonman #4136 üzenetére
Én is azt hittem, hogy by design, és magamban meg is állapítottam, hogy milyen jó ötlet a "valamit kapsz cserébe valamiért" elvvel a felhasználókat így rákényszeríteni az UAC használatára.
Szerintem a Windows 7-es UAC minden, csak nem zavaró. A Vistás sokkal többet kérdezett, de az sem volt szerintem vészes.
-
fido75
tag
Nálam nagyon lassú a másolás USB 2.0-án keresztül. Olyan 1900 kbyte/sec sebességgel ír, holott ugyanezen gépen XP-n sokkal gyorsabb volt. Ötletek?
-
Richter36
őstag
Nekem a telepítésnél nem "vértyogott" .Viszont a játék indításánál már igen, ha átállítottam a kompatibilitást a telepített játék exe fájljain.
más... a gadgeteket hogy lehet fixálni, mert nekem eltűnnek az újraindítás után pedig az automatikusan induló progik közt ott a sidebar
-
Prozac
aktív tag
válasz
Richter36 #4125 üzenetére
Mert akit az oprendszer érdekel és akiket a játékok, azok sokkal könnyebben találnának megoldást. Ezzel nagyjából 2 részre is oszthatnánk a társaságot.
Lehet önző vagyok, de mivel én nem játszom, szívesen mellőzném a játékok problémát, ami teljes anyag felénél is több talán.
-
D@ni88
addikt
GTA4nél milyen kompatibilitásbaés mit kell állítani hogy elinduljon?
-
h-yle
addikt
Ismét találtam egy búgot. Az XFire notification ikonja eltűnik offline módban. A program fut (Task Manager) de nincs sehol semmilyen ikon.
-
kételkedem
addikt
válasz
Core2duo6600 #4119 üzenetére
Értékelem, hogy segíteni szeretnél, de ha ez így ment volna, akkor nem teszek fel kérdést
-
Richter36
őstag
válasz
AthlonXP #4115 üzenetére
Windows XP kompatibilis módban tettem az összes exe fájlt a dvd-n és úgy telepítettem.
A Microsoft Visual C++ 2005-t külön kellett telepíteni.Amikor a játékot először indítottam akkor ez az üzenet fogadott: SecuLauncher: faild to start the application! [2000]
Majd a Visual C++ sp1 ezt is megoldotta.Szerintem jobban megy mint vistán ment.
Valahogy folyamatosabb és nem szaggat egy idő után,mint vistán.Bár ott írták is, hogy kevés a 2giga ram.Itt úgy tűnik elég neki.
(#4116) Prozac: Miért? Ez is hozzá tartozik egy oprendszer teszteléséhez, működéséhez.
De akkor nyissunk Windows7 és programok, Windows7 és a hálózat stb stb topikot is -
Gabis
őstag
-
lewisfm
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy Win7-es kérdésem nekem is. Elméletileg a Win 7 telepítéskor csinál egy 200 MByte-os betöltő partíciót. A korábbi béták egyike nekem is csinált ilyet. Amikor megjelent a beta 1 (7000 build), akkor újratelepítettem a rendszert, mégpedig úgy, hogy a rendszerpartíciót töröltem, s csak egy második partíció maradt meg az adatokkal (ami szintén elsődleges, de nem katív). Így a nem partícionált területre kértem a telepítést. Ilyenkor automatikusan hozza létre a szükséges partíciókat.
Nos nem hozta létre a maga kis 200 MByte-os partícióját, hanem helyette az adatokat tartalmazó partícióra tette a boot-hoz szükséges fájlokat, s elvette a betüjelet (D
az adatpartíciómtól, a rendszer számára pedig létrehozta a lehető legnagyobb méretű partíciót.
Hogy lehetne ezt az állapotot elérni ? :
200 MByte-oi boot (rejtett, betüjel nélküli) partíció
C: Rendszer partíció
D: Adat partíció... persze az adatpartíció törlése nélkül.
Köszi az ötleteket,
Lewis -
Diego!
senior tag
Sziasztok!
Csatlakoznék..
Felraktam a notimra a win 7-et:
Intel 965 expressz (GMA X3100), Celeron 540 (1,8 GHz), 1 Gb DDR2Eddigi tapasztalatom az, hogy minden eszközöm telepítés után problémamentessen műkődött, és a notimba lévő bluetooth-t is sikerült műkődésre bírnom vista driver-el.
Vistával is használtam ezt a laptopot, és mind sebességbe, mind látványba sokszorossan jobb mint a vista.
Maga az op. rendszer újításai megszokást igényelnek, de látszik rajtuk, hogy átgondoltak. -
Prozac
aktív tag
Nem kellene indítani egy a Windows 7 és a játékok topikot?
-
dunc
nagyúr
válasz
Richter36 #4111 üzenetére
Szerintem a pb már amúgy se támogatja rendesen a FC-ot,tehát kényrtelen lemondani róla az ember(tudod,hogy már alig néhány szeró elött van ott a jele is) Ráadásul jön a F2,és szerintem az ingyenes Fc-t hazavágja teljesen.
Nekem is bejön az új op,és ahoz képest,hogy csak egy béta remekül müködik ,bár vannak még bőven hibái,de nem vészes.
-
Gkaresz66
tag
Ebben a cikkben[link] azt irják hogy benne van DX9-10-11 mind.
Valaki irta 3200hsz. környékén hogy, valami átmásolós technikával müxik a CoD4!
-
kem
addikt
Nem akar menni a hang nálam
Creative E-Mu 0404
driver és program felmegy szépen, de a program nem hajlandó elindulni.
A nélkül meg nem megy a hang. -
Richter36
őstag
A SEC=sz@r, admin meg csak a saját szervereden lehetsz vagy ahol megbíznak benned és megadják az scmd passt.
Azért a PB még mindig jobb, mint a semmi.Szinte naponta frissül a fear pb banlistája a támogatottság megszűnése ellenére is.
Egyébként maximálisan megvagyok elégedve a Win7-el.Egyedül a GTA4 működésre bírásával akadtak gondjaim, de az is megoldódott.Csak ezt az egy oprendszert használom (bátraké a szerencse) és vistáról váltottam.
-
h-yle
addikt
válasz
Richter36 #4107 üzenetére
Szerinted mielőtt VMWare-be kibelezett XP-re installáltam CoD4-et nem próbáltam meg minden emberi megoldást?
A hiba egyébként BF, és CoD játékoknál van meg csak (ha jól tudom), ott se mindnél. Valahogy egy XP-s PB-t alá kéne emulálni a W7es CoD-nak...
Bár ha ez olyan egyszerű lenne minden cheater ezt használná gondolom...Még nem adom fel!
-
h-yle
addikt
válasz
djbahool #4081 üzenetére
Jóreggelt!
SMBus: Az intel drivereket leszeded, kitömöd bárhova egy mappába, majd manuális driver telepítésnél megadod ezt a mappát. Az info-t mellesleg mint mindíg a google-nek köszönhetem. "SMBus Windows 7" keresőszóra az első találat.
Muton: Indítasz egy explorer-t, fent katt Map Network Drive utána beírod a célgép IP-jét (vagy nevét) és a megosztás nevét így (idézőjel nincs): "\\192.168.1.1\megosztas"
Ezután pass meg jelszó, és mennie kell.A célgéppel legyél egy workgroup-ban, és a célgépen a megosztást mindenképp védd jelszóval (biztos ami biztos). A gépeken a fix IP sokat segít, de nem muszáj. Én erre egy külön felhasznlót szoktam csinálni "share" néven. Pass meg ami jólesik. Úgy legyenek a jogosultságok belőve hogy a "share" full controll-t kapjon.
-
Richter36
őstag
-
dunc
nagyúr
Jó reggelt.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest