Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

Feldobtam a 7-t a laptopomra, amin Vista kicsit lassúcska volt, gondoltam jó teszt lesz neki. Döbbenetes sebességgel fut, XP szint, vagy talán még jobb is annál. Még nem sokat használtam, épp csak feldobtam pár programot. Legnagyobb meglepetés számomra az IE8 volt. Kifejezetten gyors, eltünt minden lassúság amit eddig az IE-kben mindig éreztem, vannak nagyon jó ötletek benne (tabok szinezése). Egy bajon van csak vele, be lehet azt állítani valahogy, hogy minden linket új tabon nyisson?
    Új tálca is nagyon bejön :)
    Sokan szídják a Wint, hogy a user helyett akar megcsinálni dolgokat, de én Sevennél azt érzem, hogy végre nem helyettem akar dolgozni, hanem a kezem alá dolgozik. Kifejezetten kényelmes, mindent elsőre ott találtam ahol kerestem szinte, ez alól egyedül talán a vezérlőpult a kivétel, viszont a kereső funkciónak köszönhetően nagyon könnyű ott is megtalálni bármit is (könnyebb is mint volt, lévén almenüpontokat is kiad ha jól vettem észre, így ha nem is tudom hogy X dolgot pontosan hol keressek, akkor is meg tudom így találni).

Aktív témák