Hirdetés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Feldobtam a 7-t a laptopomra, amin Vista kicsit lassúcska volt, gondoltam jó teszt lesz neki. Döbbenetes sebességgel fut, XP szint, vagy talán még jobb is annál. Még nem sokat használtam, épp csak feldobtam pár programot. Legnagyobb meglepetés számomra az IE8 volt. Kifejezetten gyors, eltünt minden lassúság amit eddig az IE-kben mindig éreztem, vannak nagyon jó ötletek benne (tabok szinezése). Egy bajon van csak vele, be lehet azt állítani valahogy, hogy minden linket új tabon nyisson?
Új tálca is nagyon bejön
Sokan szídják a Wint, hogy a user helyett akar megcsinálni dolgokat, de én Sevennél azt érzem, hogy végre nem helyettem akar dolgozni, hanem a kezem alá dolgozik. Kifejezetten kényelmes, mindent elsőre ott találtam ahol kerestem szinte, ez alól egyedül talán a vezérlőpult a kivétel, viszont a kereső funkciónak köszönhetően nagyon könnyű ott is megtalálni bármit is (könnyebb is mint volt, lévén almenüpontokat is kiad ha jól vettem észre, így ha nem is tudom hogy X dolgot pontosan hol keressek, akkor is meg tudom így találni).
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Philips LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Alkoholista nevelde
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest