- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Az automatikus lejátszás miért szűnik meg magától létezni, és hogy lehet visszakapcsolni?
-
Alister71
nagyúr
Pár észrevételt osztanék meg, a Win 7 op emulálásával kapcsolatban. Adott a Resident Evil 1997-ben win 95-re kiadott pc-s verziója és a Resident Evil 2 ami vagy 98, vagy 99-ben látta meg a napvilágot. Anno PS 1-en rengeteget játszottam velük, klasszikus darabok, imádom. P3-asomon win 98-on játszogatok velük. Gondoltam felrakom poénból a nagy gépre, a 7 mit szól hozzá. RES 1 be, figyelmeztet, hogy only win 95, semmi gond, rendszergazda jogokkal és win 95 emulációval elláttam a drágát, és láss csodát simán települ, majd indul a gamma. Még nagyobb meglepetésemre a mentést is visszaolvasta. Res 2 fel, 98 emuláció, rendszergazdai jogok, települ, simán fut, mentést gond nélkül olvas. Azokat a mentéseket is beolvasta amiket a P3-ason a win 98-on mentettem el, és átmásoltam a win 7-en telepített játékba.
Szal hatalmas nagy grat a win 7-nek, az XP-nek semmi köze nem volt az emulációhoz, vagy el se indultak a régi játékok, vagy a mentést nem tudta visszaolvasni. -
Alister71
nagyúr
A 7264-es még elfogadja az RC serialt?
-
Alister71
nagyúr
Valószínűleg az ilyen szoftvereket használó emberek nem is fognak olyan gépet venni aminek szüksége lenne 64bites opra.
De látom még mindig nem érti senki, hogy itt nem erről van szó. Senki nem mondta egyetlen szóval se, hogy nincs szükség a 32-es rendszerekre, nagyon sokan használják és még fogják is, a P3-as gépemen is 32-es XP van.
Akinek egy mai modernebb gépe van, akár 2 giga rammal is, az nyugattan döntse már el maga, hogy a 32-est vagy a 64-est használja, és ne akarja már neki senki bemagyarázni, hogy márpedig ne használd a 64-est mert megeszi a ramod háromnegyedét, mert ez baromság. Meg nekem 2 gigával is minden játék így-meg úgy fut, és minek a 4 vagy a 6 giga ram. Anno mikor a P3-asba beraktam 512 mega ramot, hülyének néztek, hogy óóó minek abba annyi. -
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #31885 üzenetére
-Mert áruló és a lázadók szövetségének a kezére játszik!
-Elvezetni! -
Alister71
nagyúr
Szerintem a 32-es rendszerek a 98se szintjére jutnak lassan, annyi esélyük van a jövőben mint az Aalderannak a Halálcsillaggal szemben.
-
Alister71
nagyúr
Remélem Valkó Eszti fog vezetni majd egy iszonyatosan nehéz és csak tényleg mindent tudó emberek számára készült televíziós vetélkedő műsort, ahol eredeti win7 x64 Ultimate lesz majd a jutalom.
Mert akkor ott leszek! Még Vágó Istvánnak se lesz esélye. -
-
Alister71
nagyúr
akkor nem szóltam
-
Alister71
nagyúr
A 7600 x64-hez van magyar mui?
-
Alister71
nagyúr
Üdv, hagy kérdezzem már meg, hogy hol járunk most win7 64-be, magyar nyelven, mert nekem még a 7100 nyomul?
-
Alister71
nagyúr
Melyik most a legutolsó build, amihez van HUN MUI?
-
Alister71
nagyúr
Ashampoo Burning Studio 9, tök jó, mindent tud amit kell, csak rw-t nem szabad vele törölni, mert nekem már vagy 3-at elb@szott. (elég mindig felülírni)
-
Alister71
nagyúr
Nálam még a 7100 x64 van, miután a hivatalos megjelent, azóta van fent, és még mindig remekül állja a sarat. Eszembe se jut már mostanában felrakni az újabb buildokat, pedig előtte minden héten pakolásztam én is.
Ez a rendszer most nagyon stabil, gyors, és tényleg nem volt bajom még semmivel. Azt hiszem már csak a végleges magyar verzió fogja váltani. -
Alister71
nagyúr
Íme egy hatalmas rendszerteljesítmény. 7100 RC 32 bit.
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz
tomi909 #28013 üzenetére
90 fokot röhögve kibírnak az ati gpu-k, szal a melegedéssel gond nem lehet.
Még egy tipp: a 7 elég érzékeny nálam a memória időzítésekre. A 800-as ramoknak biosba adj max 1.9 voltot és kézzel állítsd őket 5-5-5-18-as időzítésre, és nézd meg, hogy így is csinál-e kékhalálokat. Mert nekem pl. az 5-5-5-15 miatt csinálta, és én is azt hittem, hogy a kari okozza.
-
Alister71
nagyúr
válasz
tomi909 #28009 üzenetére
Valamiért a kártyádon lévő GPU nem akarja elfogadni a drivert. Indítsd el VGA vagy csökkentett módba a gépet, távolítsd el az összes Ati meghajtót. Indítsd újra, majd várd meg míg a win 7 frissítésbe letölti hozzá a szerinte megfelelő ati drivert. Nézd meg hanyast rak fel hozzá, akár egy Everest-el, majd töltsd le hozzá az azonos számú CCC-t.
Vagy egy próbát még megér, a Sapphire honlapjáról letölteni a legfrissebb Win7 drivert.
-
Alister71
nagyúr
Hát ez a DreamScene eszméletlenül tetszik, de nagyon zabálja tényleg a gépet.
De akkor is marad! -
Alister71
nagyúr
válasz
westcoastog #27875 üzenetére
Az biztos, de ha mennie kell, akkor csak menjen, használni persze nem muszáj.
-
Alister71
nagyúr
válasz
westcoastog #27866 üzenetére
Kukti kolléga küldött át egy "DreamScenes Enabler 1.2" nevű kis progit, ez aktiválta, majd kigugliztam a Vista Ultimate dreamscene pakkját és letöltöttem.
-
Alister71
nagyúr
Végre sikerült aktiválni a Dreamscene-t és az esőben tükröződő lámpát is megtaláltam nagy nehezen.
-
Alister71
nagyúr
A DreamScene-t lehet aktiválni a 7-ben? Ha igen hogyan?
-
Alister71
nagyúr
válasz
HoReSz1975 #27048 üzenetére
7100-án a Daemon Tools simán működik.
-
Alister71
nagyúr
Hát nem kapkodják el a 7201-hez a hun mui kiadását. Vagy csak én nem találom?
-
-
-
Alister71
nagyúr
válasz
gamerkiller #25875 üzenetére
A monitorod nem akar menni 75 Hertz-en, nem is fog. A Samsung ilyen. Amúgy tök mnd1, hogy 60 vagy 75.
Az LG-m gond nélkül megy 1440x900-on 75 Hertz-en, haverom Samsung-ja csak 60-on. -
Alister71
nagyúr
Hali a 7201-hez van már Hun mui?
-
Alister71
nagyúr
Srácok, érdemes felrakni ezt a 7201-est? Nekem olyan szépen nyugszik a 7100-as, magyarítva, nem szívesen válok meg tőle.
-
Alister71
nagyúr
Írjátok már le még1x, hogy mit kell beírni a futtatásba, hogy kiírja meddig érvényes a win?
. Ígérem most már elmentem mert úgy látszik nem tudom megjegyezni.
-
Alister71
nagyúr
Már megint egy új Build? Ehhez már másik serial kell, a korábbi nem jó hozzá?
-
Alister71
nagyúr
A system req lab nem ismeri fel a 7-et,
, azt mondja sz@rt se ér a gépemen lévő op rendszer.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Csabee. #23908 üzenetére
Újabb játékkal szeretném kiegészíteni a listát a Terminator Salvation személyében, ami gond nélkül játszható és a reglapomon feltüntetett gépem minden reccenés nélkül megbirkózik vele 1440x900-on, 4xaa és 8xaf beállítása mellett. (Catában beállítva, 7100 X64)
a játék beszerezhető az arra kijelölt p2p áruházak polcairól
Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest