- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
t0m_
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata win7-tel cad programok tekintetében? pl. archicad, autocad, 3dsmax stb. Futnak, stabilak?
UI.: ja és a win7 downloads oldalon elivleg ma elérhető lesz a public beta?
-
h-yle
addikt
-
dunc
nagyúr
Sziasztok az a kérdésem,hogy felraktam egy win7-et,és nem látszik a másik partrició(amin egy vista van) látni szeretném mit állitsak? ( a felügyeleti eszközöknél látszik,és nincs betűjele)
-
h-yle
addikt
válasz
Gordiann #2177 üzenetére
Nem vagytok tisztában az elnevezésekkel. A Microsoftnál a beta egy konkrét build számot jelöl, mint Mozillánál, Operánál, Adobe-nál, Applenél...
Jelen esetben a beta a 7000es buildet jelöli. Nem a 6999, nem a 7001, hanem 7000. A fejlesztők persze nem állnak meg, és készülnek folyamatosan az új buildek, de ez nem open source, ami örökre beta, és a progi azonnal lehúzza SVN-ről a 0.0.1.2.5.5453es verziót ahogy a fejlesztő befejezi...
Szóval ha elérhető is lesz majd újabb build, developer snapshot hivatalosan, ha valaki leszedi a Windows 7 beta-t akkor az akkor is a 7000es buildet fogja leszedni.
-
CHIPman
nagyúr
Várjuk a publicot
-
Edween
őstag
Na, na, esetleg windows7downloads
-
Prozac
aktív tag
válasz
Kolondrum #2185 üzenetére
IBM X60 Thinkpad 2GB RAM, dual core, 1,8GHz, csontnélkül kúszott fel, gyorsan, mindent felismerve.
Amíg nem használtam ennyi dolgot nem volt gond.
De pl a FF kb. 10-12 nyitott oldala miért sok neki? XP alatt simán ment pedig ott nagyon fel turbózva az FF, itt semmi nincs pluszban, -
Prozac
aktív tag
Amíg csak nézegettem, nem is volt gondom vele, de ma kicsit el kezdtem dolgozni vele,
Word 2007, FF, Adobe, Pc-Suite, Bluetotth kapcsolat, Live Messenger, Skype mind futnak, némelyikük több ablakban,,,,Nem panaszkodtam, hisz ez egy pre-béta...
ígéretesnek látszik.
bár meg kell mondjam, az Aero felülettől nem vagyok elájulva. Sok, túl sok a csicsa, könnyű elveszni benne. Az átlátszóság jópofa, de csak 5 percig, utána már tök felesleges információkkal bombázza csak az agyam.
Nekem a Chrome és GMail szerű agyonegyszerűsített, ám informatív felüleletek jönnek be.Gyorsak, átláthatóak, sallangmentesek. -
-
Prozac
aktív tag
Először nagyon tetszett ez a 7-es, de ma nagyon sok a gondom vele.
az utóbbi órában a Windows explorer 5x indította újra magát, a FireFox meg 4x fagyott le annyira, hogy a bár kilépni ki lehetett belőle látszólag, az FF újraindítása nem volt elég, a gépet is kellet...
-
Balinov
titán
válasz
parandroid #2173 üzenetére
nem,csak a 64bitesek.
-
válasz
parandroid #2173 üzenetére
-
Gordiann
őstag
Ez a public beta várható, hogy más lesz, mint a nem public?!
Vagy hót ugyanaz?Van itthon egy nem public 7000-es telepítőm....tegyem, vagy várjak inkább a public-ra?
-
Lamellus
tag
válasz
rootkiller #2115 üzenetére
Elég az is ha elég sokan több kulcsot regisztrálnak.
-
-
Balinov
titán
valami mar lesz,mert a http://www.microsoft.com/windows/windows-7/-ra a tuzroka "The service is unavailable."-t dob vagy 20 perce
-
D@ni88
addikt
update az mp3 vágás ellen...
[link] -
h-yle
addikt
-
h-yle
addikt
Technet előfizetők már napok óta szedhetik a beta-t (7000build), és ez került ki torrentre, rapidra, DC-re és kazettára...
Aki azt várja hogy a ma majd publikusan is letölthető 7000es beta verziószáma csodák csodájára nem 7000 hanem bármi más lesz, az nyugodtan várhatja mára az RTM kiadást, vagy a Win 8at is.
-
D@ni88
addikt
akkor ne mtud senki olyat hogy hogy lehet alap audió eszköznek benyomni egy szar hangkarit?
-
twine
veterán
őőő ez valóban nekem szólt? én Vista óta nem foglalkozom abszolut vele "mennyit eszik" az oprendszer! az volna a legjobb ha felzabálná az összeset amig csak op. alatt vagyok,,annál gyorsabb volna....jó a mem. kezelése a Vistának...ha kell ürit, és tölt,,tök mindegy "mennyit eszik"....hasonlitgatni meg csak szüz oprendszert lehet "mennyit eszik" ahogy elkezdi az ember alá tolni a programokat az ugy tud változni gépenként
-
CimbiX
aktív tag
Elmeletileg a ma kijövö hivatalos beta mar regebb ota kint vant(
). ATI driver tegnap ota van hozza hivatalosan, amit lehet is mar tölteni (ATI 7 driver. Erdemes ezt feltenni, vagy inkabb a 8.12-est, ami Vista-hoz van? Van ezzekkel mar valakinek tapasztalata?
-
twine
veterán
válasz
hakagyi #2146 üzenetére
Föl se tedd mert nem lesz elég neki
64bithez minimum 4 giga Ram kell!
Az előzőek akár még igazak is lehetnének,,de valójában a két dolog(32vs64bit) között az a nagy különbség hogy a 32bit 4 gigáig tud memóriát kezelni...mig a 64 bit a jó ég tudja hoigy mennyit,,,(annyit még az alaplapod sem) majd az okosok megmondják hogy pontosan mennyit is képes lekezelni a 64bit...
ergo semmi értelme 2 giga ram mellé 64 bitet telepiteni....semmivel sem lesz gyorsabb vagy jobb...aki azt mondja ne hidd el neki......
szórtam a smile-kat a mondatok végére,,kéretik nem komolyan venni, és megkorbácsolnia hülyeségek miatt -
hakagyi
csendes tag
1,
Nekem fönt van a 7000 32bit verzió , szerintetek érdemes letölteni a hívatalós verziót ma este ,lesz valami különbség ?2,
A 64bit es verzióhoz 2gb ram memo elég ? Vagy föl se tegyem majd,mert a 32,bites nállam alapból 600-700mb eszikA vista kevesebbet evett.
????
-
-
twine
veterán
ehhhh..akkor ez egy ilyen félmegoldás..."adtunk is, meg nem is"...valami értelmes iró progi ugyis kell szvsz minden oprendszerre, hiába tud irni,,,, akkor meg már mindegy....
Nem baj...fejlődünk...nem tul nagy lépésekben,,de azért......ez akkor is mindenképp plusz pontot jelent....Viszont....ha már kiirni ki tudja "külső" progi nélkül...akkor vajon késziteni is tud lemezképfile-t? ugyancsak külső progi nélkül! (csak hogy félre ne értsük egymást) -
applause
aktív tag
válasz
rootkiller #2130 üzenetére
pacific=csendes óceáni idő, ami 8óra eltérés, vagyis várhatóan 20 órakor lehet tölteni.
-
Prozac
aktív tag
amúgy honnan lehet majd letölteni?
-
sNORh
addikt
válasz
rootkiller #2130 üzenetére
nah ugynézki nem budapesti 12órakor teszik fel
D@ni88 nah akkor beszarok ha "Tudja a képfájlkezelést." külső programmal -
twine
veterán
jjjiiiiiiiihhháááááááááá
Ez kurv@ jóóóó..... kösz..... én dicsértem tényleg mindig a Vista-t,,de akkor ez tényleg most über-brutál kis oprendszer lesz...
Na b@zzeg felizgattok aztán meg ugy hagytok....bár nem fejtettem ki bövebben én arra gondoltam, hogy ne kelljen hozzá külön daemon,,vagy egyéb progi.. -
twine
veterán
Neee már ettől a hajam hullot folyton mikor Xp-n 98 menüt akart mindenki, majd Vista-n meg az Xp menüt keresték
(azok a szerencsétlen fejlesztők meg hónapokat töltenek vele hogy milyen is legyen "ergonomiailag" a legjobb a népnek....) erre megkapja a felhasználó, és "visszaálitja két évvel "
Hagyd fent az előző oprendszert ha az tetszik
nem bántás....tényleg rosszindulat nélkül mondtam "pliiiz no offenz",,de nem birtam magamban tartani -
rootkiller
őstag
"Come back the afternoon of January 9"
Nem ártana megemlíteni, hogy ez most a Redmond-i, a New York-i, Greenwich-i vagy a Budapesti óra szerint du. -
Na feltettem én is a Seven-t (kb 22 perc a telepítés; gép: Celeron 430D, 1GB ram)
Hogy lehet a menüt átállítani klasszikusra (próbáltam keresni, de ...) -
D@ni88
addikt
válasz
rootkiller #2122 üzenetére
hát p5p800ba lévő alaplapi hangkari... az meg ha jól nézem max 4 éves körül lehet... Vista felismerte mint alapértelmezett hangkártya...
-
twine
veterán
B@ssza meg lejárt az idő limit...a kérdések meg csak jönnek a fejemben:
Szóval a kérdés....pár hónappal ezelött volt szó róla hogy a "picipuha" ad a véleményünkre, és kérdezte mit akarunk az uj oprendszerbe...akkor irdatalan sok ember javasolta hogy kezelje csipőből a lemezkép filokat...ez megvalósult? Vagy jogi problémák miatt lehetetlen, és b@szhatjuk? -
twine
veterán
ja igen..még egy kérdés...nem igérem hogy az utolsó..de szerintem az:
"Mindenből" a Vista driver? természetesen a 32 illetve 64 bitnek megfelelően....
Raid-el próbálta már valaki? és itt most ugye nem a szunyogirtóra gondoloknállam a raid driverének usb-ről való betöltésével kezdődik az op. telepités! kell tudnom erről valamit? vagy megfelelnek a már Vista-nál bevett "szokások"?
-
sNORh
addikt
válasz
rootkiller #2119 üzenetére
nemlehetetlen, én vártam inkább, ha gyors neted van szeddle a mikroszoftról is, na azlessz az igazi, montam én hogy ez nem az eredeti beta -
TokLac
senior tag
válasz
rootkiller #2114 üzenetére
Van ilyen. Egyébként rálehet varázsolni a boot részt. De most már várd ki a publikus bétát.
-
front3r
őstag
válasz
Bootolnia kellene kisujjból a win7-nek.
Szart szedtél. Várd meg a ma érkező publikus bétát az tuti biztos lesz! -
sNORh
addikt
válasz
hát akkor jóxar..
-
D@ni88
addikt
nincs valami általános hangkari driver vagy javítás vagy mi a win7hez? mert barátnőmnél 1985ös Soundmax van benne de sehogy nem akarja elfogadni. semmi hang nem jön ki...
-
rootkiller
őstag
Srácok! Leszedtem torrentről egy Win7 Beta 1-et. Normális, hogy nem bootable? Szart töltöttem, vagy csak op.rendszer alól lehet telepíteni? thx
-
TokLac
senior tag
A win7 egy xp sebességre húzott gyermek betegségektől mentes vista. Kb így tudnám megfogalmazni. Vagy mint egy xp vista ruhába bújva. Persze ez mind nem igaz. a win7 eddig mindenben jobb nálam mint az xp, vagy a vista. Szerintem a win7 nagy durranás lesz most, legalább akkora sikerre számíthat mint az xp.
-
twine
veterán
Köszi-köszi...
D@ni88: "örökélet cheat"nagy királyság...de ha ez a 7000-es Augusztusig jó akkor asszem nem turom fel érte a netet..ugyis igy készültem "lelkileg" hogy valóban csak próbára lesz fent...tehát ha augusztusig ez is jó, mint ahogyan a "picipuha" igérte.. akkor az tökéletes...
-
twine
veterán
Szeretném még kérdezni hogy amit, amiket eddig le lehettet bányászni a netről...verziókat..azokban van Time limit? vagy "végtelenek",,,vagy van melletük "végtelenítő"? or what? Soha nem telepitettem még beta oprendszert, pedig annó én is DOS-on kezdtem...de mindig kivártam a "végleges" verziót... de most már kilukad az oldalam
-
-
twine
veterán
Most már aztán baromi kiváncsi vagyok erre a Win7-re..
Mindenki halálra dicséri már a beta verziot is....
Nállam a Vista is "tökéletes" volt a kezdetektől fogva, pedig annó még a "kettőötös" Bartonra települt fél giga rammal,,majd megkapta a második felet hogy "giga" legyen
folyamatosan hagytam hogy frissitse magát és a jó egyre csak jobb lett,,,pedig aztán tényleg mindenki csak fikázta....
Ezt a 7-et meg már most imádják a népek.....fentebb linkelt 64 bites 7000-et már leszedtem....de azért nyugodtabb szivvel állnék neki telepiteni a microsoft-tól kapottat...várom már hogy legyen valami..mert hiszen a webforditas szerint a:
"Windows 7 gyorsabb, megbízhatóbb, és könnyűbbé teszi azt hogy tegye azt, amit akarsz." -
h-yle
addikt
válasz
CPT.Pirk #2103 üzenetére
Nekem cirka fél percet megy kick előtt, és volt ~20-40 FPS javulás (HD4850 160-240FPS olyan átlag 130-200 helyett ami CoD4ben már csak a lövés gyorsasága miatt is számít).
Egyébként meg én eddig minden rendszerrel (Win98-tól kezdve) már telepítés után szoptam, kivéve a W7-et, szóval nem szívesen váltanék vissza...
Balinov: MInden kezdet nehéz.
majd ma ha lessz időm belinkelgetem külföldi PB fórumokra, aztán hátha megindul
-
h-yle
addikt
Ja, én már aláírtam...
Rohadtul nincs kedvem visszatenni a Vistát (jó rendszer az is, de nekem elég sok bajom volt vele, kék halál ati driver hibák, nem működő in update, úgyhogy inkább nem), viszont sokat CoD4ezem, és ahhoz meg kell a PB, szóval minden lehetőséget megragadok, hátha.
Aktív témák
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest