Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Működik rajta a SmartFlip és a TweakUAC is
-
kem
addikt
ezekkel se megy, de már megoldottam máshogy. átengedtem magam a router MAC szűrőjén a másik LAN portal, csak nem akartam restartolni a routert, mert néha nagyon nehezen csatlakozik vissza a netre
köszi a helpet, a többi drivernél hasznát vettem a tanácsaidnak!Core2duo6600
Ha ugyanilyen Marvell lanod van, akkor velószinüleg gondban leszel Te is! Nálam megy a nForce-os LAN tökéletesen, ez a szerencsém! -
Zalaymate
senior tag
válasz
Neil Watts #3889 üzenetére
Sajnos mindenképpen kivág!
A probléma az, hogy a win nem engedi belenyúlkálni a PB-t más programokba, folyamatokba, illetve magába a rendszerbe.
Erre egy frissebb PB csak a megoldás, amit már nagyon, de nagyon várok...
-
válasz
bocsi, bentmaradt a caps
-
dashed
senior tag
válasz
szntem mar sokan probaltak velem egyutt es sajna nem mukszik..
-
-
redi01
csendes tag
SOFTWARE LICENSE AGREEMENT
Even Balance has stated they will not support BETA OS's period.
És kötik az ebet….Ennyit az Even Balance-ról.Kár,hogy nincs alternatívája a PB nek, mert sajnos így nincs versenyben senkivel.
-
_ak_
addikt
Látod most elbizonytalanítottál, h az inf-ekkel mi a helyzet, hirtelen nem is tudom kipróbálni, ill nem ugrik be, h azt lehet-e egyáltalán így futtatni
Azt mondod, h vistás infet sem tudtad ráerőszakolni manuálisan?
Ezeket nézted? (bár nem tudom, h ezek kelleneke-e neked, csak tippelek)
-
dalek
tag
Hello!
Acer Aspire 5710es notebookra tettem fel a a Windows 7-et. Minden működik, tetszik, csak a hanggalm van problémám. Fennvan a Realtec-es driver, és van fenn codec is/K-lite, a legújabb/. A hang berecseg, a media player-ben is, a youtube-on is/mindenhol/. A chipset drivert nem tudtam feltenni, ugyanis nem támogatja ezt az op. rendszert. Valami javaslat, mit csináljak, mert ez így nem kóser. köszi a válaszokat! -
kem
addikt
válasz
Core2duo6600 #3861 üzenetére
Vista látta anno, de ez ismeretlennek írja.
-
-
-
kmiki20
senior tag
Tegnap lefuttattam ezt a vizuális tesztet. 5,5-et kaptam a 7,9-ből. Ma frissítette magát a win, majd utána kiírta, hogy új hardwert talált, futtassam le újra a vizuális tesztet. Én nem raktam be egyébként új eszközt a gépbe, a teszt végén ugyan annyi pontot adott, mint eéső körben
Ja az mért van, hogy mindig eltűnik a háttér? Minden fekete lesz...Alap háttér/téma van (az a halas), semmit se állítottam. Eltűnnek az ikonok is, csak a tálca marad, de az is tökfekete.
-
Zalaymate
senior tag
Senkinél nem jelentkezett hasonló probléma?
-
haxy27
aktív tag
VMware.Workstation.v6.5.0.118166
-
Gabis
őstag
egy kis kompatibilitási lista
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Win7-ről vagyok már én is
Tetszik nekem,olyan kérdésem lenne,hogy az asztal ikont,hogy rákattintok és az asztalt hozza be,van ebben valahogy?
Vagy már csak az Alt+Tab fukcióval működik? -
kmiki20
senior tag
Logitech.hu-ról töltsd le a setpointot. Kiválasztasz valamilyen eszközt - majd terméktámogatás - ki tudod választani az oprendszert és leszedi neked a setpoint 4.7-est, amit aztán frissít is. Nekem ezzel a módszerrel alapból angolul tette fel, gond nélkül felismerte mind a 2 egeret és a billentyűt is.
-
kem
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Nem tudom telepíteni a drivert rendesen az alaplapom Marvell LAN portjára, és ezért nem megy a net aWin7-el. A másik LAN-t látja rendesen, csak azzal meg nem enged be a router MAC cím alapján.Tudnátok nekem linkelni megfelelő drivert? amit találtam(XP) az nem jó.
alaplap: DFI nF4 Ultra-D
-
Zalaymate
senior tag
Ez valóban egy ŰBER-LÁMA kérdés volt!
Ajánlom figyelmedbe ezt a linket! Itt mindent megtalálsz! Gyakran ismétlődő kérdések!
-
_ak_
addikt
válasz
fordfairlane #3851 üzenetére
Valószínű az az download manager. én pl nem nem tudtam enélkül leszedni a 32bites iso-t.
-
PAtr0n
addikt
Lehet láma hsz. de nem hogy tudnék kulcsot szerezni a Win7-hez? Torrentről töltöttem le, de úgy nem volt hozzá. Így elég gáz a visszajelzéseket elküldeni a Májkroszoftnak, pedig szeretnék bőven
-
haxy27
aktív tag
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy ti mire telepíttettétek fel a Win 7 et?.
Én a 64bites verziót töltöttem le, és fel akartam rakni a virtuál pc legújabb verziójára de nem ment mert nem kompatibilis a processzor azt irta. Lehetséges hogy a 64 bites virtual PC csak 32 bites procit emulál? -
Zalaymate
senior tag
Hát srácok.... most kapcsoltam be a gépet 20 perce és mit látok az asztalomon....-> SEMMIT!
Minden Gadget és ikon eltűnt! Tükör sima!
Ez még hagyján, de visszatenni sem tudom őket!
Semmit nem enged az asztalra tenni!
Valakinek valami ötlete?
(Túlaludta magát a gép hajnali 2 óta és elfelejtette hogyan kell?
)
-
-
Blizzard.9
tag
Valaki nem használja a TerraTec Home Cinema nevü progit tv tunerhez? Mert most felraktam de a távirányító nem müxik:S Eddig is fent volt win7 32bit alatt ott nem volt vele baj de itt nem akar menni pedig a távirányító progijának külön van 64bites változata.
-
dashed
senior tag
-
CimbiX
aktív tag
Ezt meg tudja nyitni valaki?
[elöadas]
Ha esetleg felhasznalonevet/jelszot kerne, akkor elküldöm priviben. Fontos lenne, mert nem voltam ott az elöadason elöben. Firewall-t kikcspcsolatam, de akkor sem akar menni.Oh es csak IE-el lehet nezni!
-
Otthon még nem próbáltam, csak itt a céges gépnél a Se7en-t (eddig tetszik).
Van nekem egy Pinnacle PCTV Rave BT878 (vagy848) chipes tunerkártyám (pontos típust így most fejből nem megy). Ehhez kaptam egy CD-t amiről feltelepíthető a tuner, ám sajnos ez még csak XP-s progi. Sikerült Vista alá feltennem a programját, de olyan bajom van vele, hogy a képet amit nézhetnék nem látom csak akkor ha mozgatom a tuner progi ablakát. Ezekután nem tudom Se7en alatt hogy muzsikálna egyáltalán.
Fontos: Felvételre is szeretném használni a tunert, így Dscaler progi kilőve, mert nem tud Mpeg2-be felvenni.
Valaki tud-e esetleg olyan progit, ami a kártyámat is felismerné, és tud rendes minőségű felvételt is csinálni.
-
Viszlát
addikt
válasz
Neil Watts #3845 üzenetére
És szerinted mekkora segítség, hogy ontod magadból a ti csináltok valamit rosszul, nálam jó hozzászólásokat?
-
-
luki88
csendes tag
Hello,
próbáltam telepíteni a nyomtatómat (Lexmark ZX617) de a telepítés megállt, és közben a spooler sub systemmel vannak gondjai..tudom h ez (svhost.exe) felelős a nyomtatási meg faxolási feladatokért, de sehogy nemtudom megoldani..
eree van valakinek ötlete?
köszi -
sNORh
addikt
válasz
Neil Watts #3841 üzenetére
nekem még mindíg a köcsög Gadgetek bugosak a legjobban..
felétmutatja meg ilyenek..
-
-
-
sNORh
addikt
válasz
Neil Watts #3838 üzenetére
hát persze, nincs ebbe nagy küzdelem
-
-
GodHeart
senior tag
mi az isten ez a microsoft file transfer???? nekem flashgettel anno szombaton olyan szépen lejött, és egyszer sem nyúltam hozzá
mellesleg ma valahogy működik az ujjlenyomat olvasóm is akármelyik bejelentkezési módnál.. tegnap nem tudom mér nem ette meg, lehet csak egy rr kellett volna neki telepítés után..
-
Gabis
őstag
szerintetek fog változni a végleges kiadásig a W7 kapcsolata a játékokkal mert tapasztalatom alapján bocsi a hasonlatért kb. Xp és Vista között van
-
sNORh
addikt
válasz
Neil Watts #3832 üzenetére
divatbajött eza fogjatok le..
-
dunc
nagyúr
válasz
Neil Watts #3832 üzenetére
Ja és nálam példáúl nem is jó egyik se .......
-
-
-
cellpeti
nagyúr
A kapott kód csak 1 rendszerhez jó?
-
djbahool
senior tag
válasz
Komplikato #3826 üzenetére
Azt honnan tudhatnám, hogy történik-e vmi?
Most hogy így mondod, tegnap defragot futtattam XP alól, és asszem mind3 partíciómra (beleértve a Win7et is)
Ezt lehet akkor a gond?De egyébként nem csak aggódásról van szó, mert vmi indexbejegyzéseket helyre is állít.
Azt vhogy be lehetne állítani, hogyha a az XP fut, akkor a Win7 partíciót ne lássa, vagy rejtett legyen, hogy véletlenül se történhessen ilyesmi még egyszer????
-
cellpeti
nagyúr
Még semmi segédeszköz nincs a 7-hez,ugye?
pl.: TweakUI vagy ilyesmi,vagy a Vistás jó hozzá? -
djbahool
senior tag
Arra keresem a választ, hogy miért van, hogy elég gyakran (újraindításkor) ellenőrzi a lemez (Win7 partició) konzisztenciáját, és hibákat is talál, ki is javítja. Utána egy darabig minden OK, de később megint előjön ugyanez. (a winyónak nincs baja tuti) ???
-
Hali.
Olyan sok jót hallottam már, gondoltam felrakom, de elötte azért megnéztem vmware-be hogy mégis mire számoljak.
A lényeg hogy most xp-m van abból is sp3. 64-bites win7-et akarok feltenni.
Eddig úgy csináltam, hogy ha friss volt a rendszer akkor feltettem újra a programokat, de format elött kimentettem a mappáját, aztán nem foglalkoztam a progik újra beállításával, hanem csak visszamásoltam a megfelelő helyre, és felűlírta a def. értékeket. Mondanom se kell nem kevés időt takarítottam meg ezzel.
Na most ha jól sejtem akkor erről most le kell mondanom. Vagy tévednék? -
pzstm
titán
válasz
Zalaymate #3818 üzenetére
Notebookhoz használom...sosem kell kivenni belőle a vevőegyésget...iszonyatosan jó, fizikálsan állítható a görgője.... nem hagy ki... pontos kegyetlenül. kényelmes a fogása, és október elje óta van meg, akksija azóta benne van, nem töltöttem még sosem, setpoint szerint 60%-on áll... csak ajánlani tudom mindenkinek
jah hogy priviben... sorry mindenkitől...megy úgyis...én meg sztem inkább elrakom magam holnapra...
-
-
pzstm
titán
Nálam tökéletesen megy.
-
pzstm
titán
-
Zalaymate
senior tag
Nekem is ez volt a SetPoint -al!
Az a megoldás, hogy még telepítésnél a bal alsó sarokban lévő feliratra ha kattintasz, az egy lista és találomra válodass ki valamit!
Mert az a nyelvezet választó! Én feltettem vagy 8 SetPoint-ot, mire megtaláltam/rájöttem...
De ha valami normális nyelvet sikerül eltalálni, akkor onnan már megtalálod az Angol nyelvűt!
Nem tom miért csinálja ezt, hogy valami hottentottán indul a telepítő...
Lehet, hogy a kis kínaiak kezdenek egocentrikusak lenni!
Az UAC problémára én is várnék ötleteket! (A jobb gombos admin nem jó, mert újraindulásnál mindig rákérdez! Ezt kéne valahogy feloldani! ) Csak én RivaTuner-el kűzdök!
-
sNORh
addikt
na megvolt az első fagyásom is..
-
virkir
veterán
Na megyeget a 7 de...
A csuda okos uac annyira még nem okos, hogy ha egy programot akarok indítani azt 125.-re is megkérdezi.
Ezt valahogy anélkül, hogy teljesen kikapcsoljam meg lehet-e oldani?
Konkrétan az everest indulna a géppel együtt és baromi idegesítő, hogy mindig rákérdez.
Másik ami már vistánál is előjött, hogy a rágcsálómnak (MX500) az a szemét Logitech nem csinált külön vista drivert csak az alap MouseWare hajlandó települni 64biten ezzel viszont elvesztem a gombok szabad konfigurálhatóságát ami nagyon hiányzik.
Letöltöttem a setpoint470-et Logitechéktől próba szerencse alapon az viszont valami hotentotta nyelvezettel jön le és így a lehetőségeknek a tizedére nem jöttem rá.
Valaki egy angolnyelvű elérhetőséget ha tudna linkelni az jó lenne próbának. -
Gerisz
addikt
Mit vársz tőlük!
Én igazán nem vagyok guru (minél többet tanulok annál jobban látom anyám még mennyi mindent nem tudok), de ilyennel égetik magukat, hogy még a letöltéssel is szenvedtek! Az ilyen minek tesztel oprendszert? Meg egyáltalán hogy? Nincs meg a Microsoft File Transfer! hát dobja letöltéskor, hogy ezt használd! Jaaaaj! -
Wolverine
félisten
Nem írtam ki az ISO-t, virtual drive-ról telepítettem, és elvileg nem is volt gond
Viszont az ntbtlog.txt szerint az NDProxy.sys nem hajlandó betöltődni.
szerk: ja, közben a próbálkozásaimnál kétszer kaptam blue screent, de túl gyorsan eltűnt, nem tudtam elolvasni, mi baja -
pzstm
titán
hozta az index a tőle megszokott formát....
"Először is gyorsabb lett a telepítés: most már nem egy órán keresztül tart, alig 29 percet vesz igénybe a művelet. Mondjuk van azért egy kis érzelmi tuning is, a 7-es bétája ugyanis már 14 perc után közli, hogy elérkeztünk a telepítés befejezéséhez, aztán még jó 15 percen keresztül nézegethetjük ezt az üzenetet. A befejezés tovább tart, mint maga az installálás.""
-
GodHeart
senior tag
na akkor mégvalami.. ujjlenyomat olvasó.. windows bejelentkezés.. ha switch user, és akkor használom megy.. ha log off, restart vagy cask natur elindít.. nem hajlandó bejelentkezni rá.. valaki tapasztalt hasonlót?
Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest