- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
fido75
tag
válasz
bakosgabor57 #5595 üzenetére
Nálam 32 bites verzión nincsenek ilyen fájlok.
-
válasz
bakosgabor57 #5595 üzenetére
Futtasd a recoveryt DVD-ről, vagy inkább a létrehozott recovery partícióról/mappából, ki tudja pótolni a hiányzó fileokat.
-
bakosgabor57
őstag
Szasztok!
Kéne egy kis segítség!A gond az hogy A NOD 32 lefuttatásakor talált két vírust amit hülye fejjel rákeresés után kézzel ki is töröltem.Mindezt Xp-alól csináltam és nem figyeltem,hogy ezek a W7-hez tartozó fájlok.A fájlok a következők:
System32\sxmg4.dll
Temp\72916.exe
A kérésem az lenne,hogy ha valaki megküldené e-mailben ezeket,megköszönném! -
Edween
őstag
Akit érdekel a link priviben elküldöm, de fizetős oldalon találtam, biztosan fent van már máshol is, csak meg kell találni, én rajta vagyok.
-
GodHeart
senior tag
és akkor ez most new build, vagy esetleg csak az updateeket tartalmazza amit a mi 7000sünk is leszedett.. már nem azért de a 7000-el én teljesen meg vagyok elégedve.. és csak azért mert más számot ír ki attól nem fogom feltenni.. (legalábis egyáltalán?) valaki tud róla valamit?
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
nyomtatóknál nem tudom másnak is feltűnt-e, de nekem eltűnt a pdf document printer... pontosabban lehet eddig sem volt ott, csak most kellett volna megint, és nem találom, csak xps nyomtatást...
-
válasz
janos666 #5584 üzenetére
Megeshet. Azért csak figyeld, aztán ha valami program okozza ugyis kibukik.
szucsinka: direkt van hogy nem látja, adj neki betűjelet
Q: Egy már meglévő operációs rendszer mellé telepítettem a Windows 7 bétát, és így nem érhető el az elsődleges partíció a Windows 7 béta futtatásakor. Mit tegyek?
A: Mivel ebben az esetben a rendszerindítási partíció a korábbi operációs rendszer partíciója, a Windows 7 béta a tiszta telepítéshez hasonlóan nem látja el azt betűjellel. Egyelőre nem ismeretes, hogy a végleges verzióban is megmarad-e ez a viselkedés. Adatvesztés természetesen nem történik.
-
-
szucsinka
őstag
azt szeretnem kerdezni hogy mért nem látja a vistát a win7
a hardisk kezelöbe látja de a computerbe nem
a vista látja a win7-etet
-
válasz
Barthezz2 #5580 üzenetére
Eset Smart Security, a legfrissebbet tettem fel és updateltem.
Aztán kiderült hogy a tűzfal bugos, így cseréltem 4.0-ás beta1 verzióra, ez jónak tűnt tűzfal szempontjából. De már töröltem uninstallal, és a hiba maradt.
Na mindegy, ma megint újrarakom a rendszert, és megpróbálom kideríteni mi okozza. Taláűltam rá egy egyszerű tesztet, a CSS egy indítás/bezárás után nem indul el többet rebootig, mert a steam nem tudja babrálni a fileokat. -
Megtaláltam már valaki a következő hiba eredetét, vagy megoldását:
Ha törlök egy filet, akkor eltűnik a mappából, majd frissítés után visszakerül. A total commander hibát ír ki törléskor, ha a program netről akar frissülni kiírja hogy hiba, mert törlte a régi exe-t, de még mindíg ottvan, és nem tudja felülírni.
Ez főként exe-kkel és programfileokkal esik meg amik korábban már futottak, de már be lettek zárva (taskmanager szerint is). Sokazor újraindítás sem segít, csak ha kézileg tolok egy dismountot, újramountolom a meghajtót, és újranyitom a mappát, akkor törölhető.Az benne a fura, hogy mikor kijött a beta a laptopomra a 32-bites, az asztali gépre a 64-bitest toltam fel másodlagos OS-ként. Mivel ez a hiba csak a laptopon jött elő, azt hittem csak a 32-bitesre jellemző, és a 64-bites megúszta ezt a bugot.
Nemrég mindkét gépen elsődleges OS-nek tettem fel a 64-bitest, erre most mindkét gépen előjött ez a probléma.
Biztos köze kell hogy legyen valami programhoz. A vírusirtót és tűzfalat uninstaláltam, de lehet még is az okozta, csak végleg gajjravágta. -
-
Bluegene
addikt
a google chrome-ot a Windows 7 hivatalos béta 64bites verziójában hogy lehet beizzítani?
-
Bdanyy
addikt
válasz
Neontea #5570 üzenetére
XP telepítésem akkor csinálta ezt, amikor a Logitech Dinovo Media Desktop Laser billentyűzet egér kombó rá volt dugva, próbáld meg csak billentyűzettel, esetleg másik billentyűzettel. Mivel nekem bluetoothos az egér és a billentyűzet is, ezért nem tudtam megcisnálni hogy csak billentyűzetet csatlakoztatom, ezért sima ps2 es billentyűzettel megpróbáltam, és ment egyből
Pedig már én is azt hittem, hogy annyi az alaplapomnak.
-
Neontea
csendes tag
-
Neontea
csendes tag
Aloha!
Win 7-et telepítek kb. 2hete, eddig 29szer
Letöltöttem a file-t (explorerrel, firefoxxal), kiírom DVD-re CloneDVD-vel, már kiírtam a lapimmal is, hátha az írom szórakozik csak az asztalin, ha DVD-ről bootolok, akkor a vinyó kiválasztásáig sem jut el, csak a "Setup is Starting" kiírás van, és ennyi(1napig hagytam így).
Ha OP rendszeről csinálom(XP,Vista Bussines)DVD-ről, és Daemon Tools-sal is ugyanaz az eredmény.
1: Install Now
2: Partíció választásElindul a telepítés, 1-3 lépést befejezi, ekkor jönne az újraindítás, amit csinál is, de a gép nem indul újra.(6órát vártam)
Ekkor "reset"gomb, folytatja a telepítést.
Az utolsó lépésnél, ha emlékezetem nem csal akkor:
Instalation Completed .
Instalation Completed ..
Instalation Completed ...Ezt 1 napig szintén hagytam futni
Reset gomb, és akkor betölti az XP-t, vagy a Vistát.
Ha Vistán telepítem akkor a partíción helyet foglal, de nem lát file-t, vagy mappát,XP-n látja a mappákat amiket telepített.
Várom segítségeteket.Köszönöm.
-
-
szucsinka
őstag
hy
az aerot hogy lehet el0csalni
meg a billt hunra tenni
meg mi az a superbar
;s ase tudom hol a kerdojel -
Bdanyy
addikt
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Barthezz2 #5560 üzenetére
Nálam csak akkor foglalja ha használatban van, tehát ha nézek egy musort, vagy felveszek, mivel dual tuneres, egyik tunerrel rögzítek MCE vel, másikkal nézek powercinemaval, ez is megy.
(#5564) SymbianOS
Pontosan ez a Generic PNP moni lényege.
Én pl sosem tettem fel a monitor driverét, nem változott semmi sem. -
-
enamessias
aktív tag
-
válasz
enamessias #5558 üzenetére
Játék elindít, alt+tab-al kilépsz, indítasz egy feladatkezelőt, és ott a folyamatoknál megkeresed a GTA-t, és a prioritást high-ra teszed. a TDU-nál nekem bevált
-
válasz
Core2duo6600 #5554 üzenetére
cyberlink powercinema 6 köszöni szépen jól elvan a gépemen
Csak ha működne, akkor jobb lenne az MCE,mert zeneileg, meg minden is jobb szerintem.
Amugy sajna sehol nem lehet beállítani, hogy ne kelljenÍgy fest a beállítás:
belépek, ugye rögtön ott van, hogy live tv setup, rámegyek, akkor kezdi is. Régióválasztás(hungary)->Postal code(beírom)->Program guide terms of use(accept)->Downloading TV setup data(közli hogy nem elérheető)->Tv signal type(satelit)->leírás mit csináljak(már itt írja hogy készítsem elő az IR-t
)->select working Tv signal(composit, kicsiben mutatja a képet meg minden)->és akkor itt jön az amit az előbb betettem
Nem hiszem el hogy anélkül a sz*r nélkül nem megy
egyébként azt csak nálam csinálja a win, hogy az MCE kisajátítja magának a tunert(már vistánál is), azaz ha egyszer is elindítok egy beállítást, onnantól a töbi program egészen addig nem látja a tunert, míg nem uninstalom a drivert és teszem fel ujra...
-
pzstm
titán
válasz
enamessias #5558 üzenetére
Remélem nem veszed sértésnek, de ne a GTAIV legyen már a mérce.......
Nem is igazán játéknak nevezhető az a portolási kísérlettel elkövetett programkód-tenger -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
NVIDIA Geforce4 4200 GO-val van valakinek tapasztalta, hogy menni fog-e? Aero nélkül akár. Esetleg aerot valahogy be lehet kapcsolni gyengébb vga-val?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Barthezz2 #5551 üzenetére
Így semmit
A beállításoknál amikor az egész elején vagy, akkor valahogy biztosan meg lehet neki mondani, hogy külső eszközt használsz.
Nálam normál Tv adásra, semmi hokuszpokusz, t-home analóg kábel megy távlövő nélkül is.
Még a beállításnál sem hisztizett, mert legelösször nem dugtam be asszem.Viszont annó amikor kinéztem ezt a tunert ami van, és még nem lehetett itthon kapni csak távlövő nélkülit, akkor fórumokról az jött le, hogy csak a beállításhoz kell, a használathoz nem.
Tehát ha szerválsz valakitől egyet, beállítod utána már nem kell, nem próbáltam, mert nekem nincs szükségem a video in portra, nem is elérhető. Mert ugye vagy tuner, vagy külső, együtt a 2 nem, ezt sem értem mért így kellett megoldani .
Mert attól, hogy a tunert használod még bköthetsz egy vhs-t is.Próbáld meg akkor a Cyberlink powercinemajat ott nem feltétel a távlövő semmihez sem.
De kérdezz rá, itt a Ph án a HTPC szoftverek ben,
Ill.
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=83167&st=1440&#entry5421983topikban
Ott sokkal inkább megszállottak vannak, pl a Media portal szb rajongok.
No azzal ha felimseri a tunered egészen biztosan meg lehet oldani.
Bár elleszel vele míg beállítod, de utána kánaán. -
válasz
enamessias #5552 üzenetére
az nvidia oldaláról a 181.20-ast(legfrissebb) szedd le, de az sem tuti hogy jobb lesz..
-
enamessias
aktív tag
Ki milyen nv drivert használ 7 alatt? Nekem az update-el automatikusan leszedettel nem megy jol a gta4! Eltünnek a texturák. Mire érdemes lecserélni?
-
válasz
Core2duo6600 #5544 üzenetére
épp ezaz, hogy sajnos de..
Fogom az mce-t, elindítom benne a tuner beállítását, kiválasztom, hogy müholdas vétel, utána megkérdezi, hogy van e STB, rányomok hogy igen, utána bejön az a rész, ahol felsorolja, hogy RF, s-video, composit bemenetek vannak, és ott fel is ismeri, hogy composit-ra van bekötve, piciben mutatja is a képet, majd nyomok egy next-et, és ott jön be az,hogy nem található IR remote
Itt annyi lehetőség van, hogy ujra kerestethetem vele, de természetesen nem talál semmit, mert ugye nincs, de továbbmenni meg nem enged..
Na ezzel mit kezdjek? -
Core2duo6600
veterán
-
virkir
veterán
válasz
Barthezz2 #5536 üzenetére
Itt ezt adnak minimumnak
# Processor: 1 GHz 32-bit or 64-bit processor
# Memory: 1 GB of system memory
# Hard drive: 16 GB of available disk space
# Video card: Support for DirectX 9 graphics with 128MB memory (in order to enable Aero theme)Namost ezt nem virtual pc-re telepítve adják meg ahol ugye a gépnek 2 rendszert kell egyszerre futattni.
Arról nem beszélve, hogy a Prescott 3Ghz-en azért már nem egy erőművész. -
válasz
Core2duo6600 #5538 üzenetére
Ok, ez rendben van, de szerintem többen vannak akiknek nincs ilyen,mint akiknek van, igy szvsz elég "gáz", hogy enélkül akkor az MCE megint mehet a kukába..
Szeretném azt használni, mert ugy minden multimédiás cucc, mehetne egy helyen, de igy akkor megint nem tudom -
Core2duo6600
veterán
válasz
Barthezz2 #5534 üzenetére
A távírányító érzékelője, adója, van hozzá 2 drót rajta 2 infra adó, és a MCE extender minősítéssel rendelkező beltériket, decodereket stb ... tudod a géprtől távírányítani, tehát pl beállítasz egy időzített felvételt, bekapcsolja a beltérit ráállítja a szülkséges csatornára, és felveszi. Mindezt automatikusan, sajna az pl a Thome ip tv és STB nem rendelkezik ilyen minősítéssel.
Az MCE kit es tunerkarikhoz adják a távlővöt ezekkel a kiegészítőkkel együtt.
De már külön is lehet kapni, persze nem mindenhol.
Használhatsz akár infrás tasztaturát, és infrás egeret a tv elől. -
Bogyó bá'
nagyúr
Buta kérdés: melyik free CD/DVD-író progiból van natív 64bites verzió?
-
virkir
veterán
Nézd meg a rendszer minimum követelményét és láthatod, hogy a te géped éppen hogy eléri azt.
Mit vársz ha maga a rendszer felemészti a géped erőforrásainak 90%-át.
A dx11 meg még egy távoli lehetőség amit ki tudja mikor fognak a játékfejlesztők kihasználni mivel 10.1-es játék sem nagyon van. -
válasz
Core2duo6600 #5532 üzenetére
winupdate-en az mce-hez? nem talál semmi frissítést..
De amugy mi akar lenni az az IR remote?? Addig ok, hogy valami távvezérlőszerűség, de nem nagyon hiszem hogy bárhol is adnának olyat egy beltérihez, amit a géphez is be kell kötni, akkor meg mi a fenéért nem engedi anélkülezt nagyon nem értem..
-
D@ni88
addikt
futtas le egy nodot, meg egy defendert
sztem ott vírus lesz...
amúgy inkább memó hiánya van barátnőmnek is ilyenre tettem fel, és hát 1gigából megeszik 700megát... legalábbis elejében.
mostmár lecsökkent 550re kb...
pedig msn9 meg minden szar rajta van... szval hagyd 1-2 napig, zárj be minden fölös progit. meg ugye vírus írtás -
peti_s
addikt
válasz
Alister71 #5526 üzenetére
Oh, ezzel én is próbálkoztam 2 hete. XP alatt működött is csak az volt a baj vele hogy a processzor folyamatosan 100%-on volt miatta, ezért használhatatlan volt a gép. Ha egy erősebb processzorom lett volna lehet hogy gyorsította volna a gépem, de így csak lassította.
-
peti_s
addikt
válasz
Alister71 #5518 üzenetére
A cikkek régiek, sőt még az 1-ik azt is írja hogy DX 10-es kártyákat is lehet frissíteni 11-re. Az pedig teljességgel lehetetlen. Teljesen más a felépítésük. Azért fél év alatt sokat változik az informtika pl. egy jó fél éve még úgy volt hogy egy teljesen új, alapoktól elkezdett op. rendszer lesz a 7, mégis egy Vista lite lett. Most akkor én is belinkelhetném az olyan cikkeket és hivatkozhatnék rájuk, pedig már tök más a helyzet.
-
CimbiX
aktív tag
Valaki probalt mar ez alatt az oprendszer alatt NV+ATI kartyat egyszerre (NV mint PhysX szamolo) hajtani? Egy rövid beszamolo jo lenne
-
front3r
őstag
Ahhoz hogy egyáltalán a DX11 működjön, ahhoz a rá megírt játék kell, illetve videókártya. Bár elvileg DX10-es VGA-kat is támogat hardveresen RÉSZBEN a DX11, ha jól értelmezem.
Direct3D 11
DirectX 11 hardware support
DirectX 11 news -
peti_s
addikt
-
Ijk
nagyúr
Valaki tapsztalta, hogy a legnagyobb képernyő DPI beállításon (150%) Acdsee-ben homályosan jeleníti meg a képeket?
-
Üdv! Van olyan msn plus ami 9 alatt is megy? Mert én nem akadtam még rá.....
-
Nálam is 1.8.1 van, azzal nincs gondom
Más:
Megőrít ez az MCE. Az oké, hogy most már megy a nem hw kódolású tunerokkal is, nekem mégsem akar sikerülni
Namost nekem egy ilyen natur semmiextra tunerom van, és a hangot nem pci viszi, hanem külsőleg kell bekötni. De az MCE meg semmi pénzért sem hajlandó felismerniPróbáltam a line-int, próbáltam az alaplapi cd-in bemenetet, illetve a front panel mic-jére is bekötöttem, sehogy sincs hangom
Emelett még van oly szives, hogy pár perc után a kép is eltűnik, merthogy "elveszett a jel"
Namost nemsokára bekötik a t-home tv-t, amit a tuneromra kötök majd, így próbáltam ugy, hogy a set top box szerepét egy dvd lejátszóval pótoltam, belőttem neki, hogy müholdas tv, van set top box, szépen be is vette, hogy composit-ra van kötve, mutatta kicsiben a képet, de mikor onnan továbbmennék, akkor valami IR remote nemtommit hiányol ás nem hajlandó továbbmenniMi a fene ez??
-
Edween
őstag
Csak egy érdekesség, az utorrentből az 1.8.1 et használom, ma frissítettem az uTorrent 1.8.2.14153 ra, és kinyírta a netet, kíváncsi vagyok másnál mit csinál, hogyan reagál a rendszer.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
schweppes #5497 üzenetére
Q: Frissíthetem-e a Windows 7 bétát egy későbbi bétára vagy a végleges változatra?
A: A jelenlegi információk alapján a végleges verzióra biztosan nem lesz lehetőség frissíteni. A bétaváltozatok frissíthetőségére vonatkozóan nincs pontos információ, mivel még az sem biztos, hogy lesz következő bétaverzió
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest