Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Tavaly szeptemberben vettem egy Packard Bell EasyNote TM85 -JN-642HG notebook-ot, eredeti Win7-el. Alapból ugyebár rajta van a Win7 nekem csak be kellett írnom a felhasználónevet és kész. Eddig még nem volt újrarakva a rendszer most viszont újra szeretném. Telepítőlemezt nem kaptam állítólag a Win7 egy rejtett partíción van. Vagy egy olyan lehetőség, hogy visszaállítás a gyári állapotra, gondolom ez jelenti azt, hogy újrarakja a Win-t. Kérdésem, hogy ha ezt a gyári állapotra való visszaállítást választom akkor az összes frissítést ami tavaly szeptember óta megjelent újra fogja rakni? Mert azóta kijött egy pár és gondolom, hogy azt nem kevés idő lesz letölteni és telepíteni.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest