Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért tűntek el a buta tévék?
Aktív témák
-
jozs6200ax
aktív tag
A problémámra nincs semmi ötletetek?

-
venta94
csendes tag
Halottam olyanról, hogy akkor gyorsabb a gép, gyorsabban indítja az alkalmazásokat, ha az egyiken van a rendszer és a másikon a programok, de akkor ez ezek szerint baromság...
-
venta94
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Az instabilon azt értem, hogy lassu a boot idő, meg 1-2 apróság zavar. De simán bírja a w7-et
(i3 2310 proci, 1333mhz ram, gt 520m vga). Driver összes fent van, a legfrissebbek, de a boot idő majdnem 2 perc :S ami elég rosz. Azért gondoltam, hogy talán egy home premiummal jobban elbánna... -
fatal`
titán
válasz
venta94
üzenetére
Két partíció ajánlott, hogy ne kelljen mentegetni, ha valami gond adódna az OS-sel.
Mindegy melyiket rakod, stabilitási szempontból nincs különbség a verziók között. Ha valamiért instabil a géped vele, az nem az OS hibája, hanem valószínűleg driver vagy hardverprobléma.
-
-
venta94
csendes tag
Hello!
Újrafogom telepíteni a notebookomon az op. rendszert, mit ajánlotok??
- 1 vagy 2 partíció legyen, ha 2 milyen arányban legyenek? (320 GB)
- melyiket tegyem fel? most windows 7 Ultimate van, de nem olyan stabil nálam, pedig a hardver meg lenne hozzáÜdv!
-
válasz
fatal`
üzenetére
Parancssor sem sajnos. Ahányszor indul a rendszer/progi, annyiszor kell állítgatni. Az a kis progi kell, amiről linkeltem képet, aztán probléma letudva...
(Amúgy Freeware volt, amikor még élt a gyári honlap, szerencsére anno le tudtam tölteni a legutolsó kiadott változatot (is), meg van egy korábbi is)asthma
Azért elsőre szedd ki a routert a gép és a modem közül, hátha mégis csak a router a ludas. Ha nem, akkor lehet tovább meditálni a kérdésen... -
asthma
tag
Sziasztok!
Lenne 1 problémám, úgy gondolom ebbe a topicba való. Nemrég kábelnetet kötöttem be és azóta minden egyes Windows bootot követően csak úgy tudok csatlakozni a netre, ha a Helyi kapcsolatot letiltom, majd újra engedélyezem. Ez vajon mitől lehet?
Ui.: router van, de nem hiszem, hogy ebből kifolyólag született volna a probléma.
Előre is köszi a válaszokat, és sorry ha esetleg bagatellnek hangzik a problémám

-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A win feladatkezelője nem jegyzi meg a beállított értéket.
-
C0d3r
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Külön parancsikonként, berakva indítópultba jól működik végül is.

C:\Windows\System32\cmd.exe /C start /affinity 7 C:\"Program Files"\BOINC\boincmgr.exe /a /s
"7 uses CPU2, CPU1, and CPU0"Ezért még maradt kérdéses, hogy több magnál mi a megfelelő szám?
-
Miért, parancssorból(ami ugyanaz) nem dobja el? A parancssori parancsot is ki kell adni újból, nem? Amúgy van Nekem egy ilyen progim:[link]. Sajnos a gyári oldal már nem elérhető, de ha érdekel, szívesen megosztom a fájlt.
(Beállítható, hogy az OS-el együtt induljon, illetve biztosan olyan affinitással indul az adott alkalmazás) -
C0d3r
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
És ott mi a titok nyitja?
Újraindítom a programot, ismét kivan jelölve az összes. -
-
C0d3r
addikt
válasz
fatal`
üzenetére
Sajnos nem sikerült rávennem, hogy tudjam állítgatni a 4 magot, azért köszönöm.
Közben rátaláltam erre (első hozzászólásban van egy kis pontosítás), és teszi is a dolgát. Beállítást tekintve nem a legkényelmesebb, de legalább működik.
Vajon a későbbiekben 6-8 magos processzornál hogy lehet alkalmazni? Ahogy látom ez kifejezetten a 4 magra érvényes. -
fatal`
titán
Nem próbáltam még, próbáld ki.

Van ilyen program az biztos, csak nem emlékszem a nevére.

-
C0d3r
addikt
CPU Affinitás beállításáról lenne nekem egy kérdésem. Hogy tudom azt megadni, hogy egy alkalmazás csak és kizárólag 3 magot használjon a 4-ből (programon belül hiába állítom 3-ra, a terhelés feladatkezelőben jól láthatóan eloszlik a magok között, de én úgy szeretném, hogy 1 mag egyáltalán ne legyen használatban)?
Ha feladatkezelőben állítom be, következő indításnál ismét be kell. Van erre megoldás? -
Lenry
félisten
válasz
silbak
üzenetére
nem megosztani kell, hanem tulajdonba venni
-
silbak
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni Tőletek!
Win7 pro 64 -es van fenn.A doku&settings mappához nem tudok hozzáférni.Hiába próbálom megosztani,a speciálissal is próbálom,mindíg az a vége hogy ez nem osztható meg.Tulajdonképpen a temp.-hez szeretnék hozzáférni de nem megy.Előre is köszi a segítséget !! -
fatal`
titán
válasz
Fokszmulder
üzenetére
Attól, hogy töredezett a HDD nem lesz rövidebb az élettartama, csak azon a helyen tovább tart olvasni.
A lapozófájlt pedig nem lehet defragolni, mert zárolja a rendszer. Adhatsz neki jelképesen 100 megabyteot. Csak figyelj, hogy soha ne fogyjon el a RAM mert utána iszonyatosan lassú lesz.
-
fatal`
titán
válasz
Fokszmulder
üzenetére
Kiszabad, én is használtam úgy egy darabig. De sok program panaszkodik, hogy kell neki így inkább visszakapcsoltam.
-
Fokszmulder
csendes tag
Üdv!
4 gb ramnál szerintetek kiszabad kapcsolni a lapozofájlt?Wowozni szoktam,meg a crysis 2-vel jásztani néha.Más erőforrást igénylő dolgot nem nagyon.win7 64bit -
jozs6200ax
aktív tag
Helló mindenki!
Olyan problémám lenne ,hogy msn vagy játék de még ha csak az asztalt nézem és meg nyomom az altot vagy a tabot (wowba target váltás vagy magamra töltés miatt kell nyomnom) akkor be jön az intéző vagy álltalában a sajátgép és nem tudom miért pár napja csinálja és zavar az ablakolgatása , ha van rá valami ötlet megoldás szivesen venném mert már idegel kicsit válaszotokat előre is köszönöm. -
válasz
huskydog17
üzenetére
Tedd deafaultra őket, kapcsold ki, majd újra be a gépet és utána állítsd be magadnak ahogy kell. Hátha.
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
A napokban egy számomra tejesen érthetetlen probléma ütötte fel a fejét nálam, remélem valakinek lesz tippje a megoldásra!
A notim (adatlapomon olvasható) amikor hálózati áramforrásról üzemel, "High Performance" energiasémát használja, ahol a vinyó soha nem áll le. Nos, most valami ismeretlen oknál fogva az energiamenedzsment totál meghülyült, ugyanis annak ellenére, hogy az energiaséma High Performance-on van, a vinyót mindig, rövid tétlenség után leállítja. A séma beállításainál leellenőriztem és ott az van beállítva ,hogy soha ne kapcsoljon ki a HDD. Ennek ellenére mégis ezt teszi!
Ez rendkívül zavaró és nagyon bosszantó is egyben! Remélem valakinek van ötlete! -
anri-ur
tag
Erre valaki?
-
fatal`
titán
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Hoppá. Úgy látszik félreértettelek, azt hittem, hogy van egy 500-as HDD-d és azon van 400G partícionálatlan terület.
Így azonban, ahogy áll a helyzet valójában, akár adatvesztéssel is járhat egy ilyen művelet (pl. áramszünet esetén). Így óvatosan, bár nekem utoljára 8-9 éve veszett el adat így.
Easus vagy Paragon Partition Managert javaslok a célra.
-
fatal`
titán
válasz
Tappancs2001
üzenetére
" mekkora szabad helyet érdemes a Win7 Ultimate 64 telepítéséhez biztosítanom"
Ez attól is függ, hogy mennyi programot telepítenél arra a partícióra. Minimum 40, de inkább 50 gigát javaslok.
"Még egy amatőr kérdés: a particionálandó lemezen lévő adatok megmaradnak a másik meghajtó kiaqlakítása után is."
Igen, meg, ha nem törlöd el a régi partíciót.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy 500 GB-os Samsung vinyót, amin 402 GB szabad hely van és egy Win XP pro op. rendszer, szeretnék még egy partícióra osztani, akkor mekkora szabad helyet érdemes a Win7 Ultimate 64 telepítéséhez biztosítanom. Még egy amatőr kérdés: a particionálandó lemezen lévő adatok megmaradnak a másik meghajtó kiaqlakítása után is. Előre is köszi a válaszokat.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Értem, akkor úgy fogom csinálni.
Köszönöm szépen a segítséget neked is polonic-nak is és mezis-nek is!

-
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Átváltani nem tudod(legalábbis Nekem nincs tudomásom róla, hogy kivitelezhető lehetne), a SHIFT nyomva tartása mellett kell áthúzni egérrel a fájlt/mappát és akkor átmozgatja másik partícióra/lemezre.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem, ezt nem tudtam. Tényleg egy másik partíción lévő mappára mutat a parancsikon amire ráhúzom. De akkor már értem, én meg már azt hittem, hogy valami frissítéssel megváltoztatták ezt.
És ebben az esetben nem tudom átállítani valahol, hogy ekkor is áthelyezzen és ne másoljon? -
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Már az is rejtélyes, hogy egyáltalán hogy tudott az megváltozni...
(Remélem nem csak arról van szó, hogy azzal nem vagy tisztában, hogy csak azonos partícióra történő fájlműveletnél mozgatja a fájlt, a bal-egérgombos húzás, mert ha a cél egy másik lemez/partíció, akkor másol)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha meg ezt tudod, akkor majd írd meg, ha sikerül megoldani a dolgot, hogy milyen módszert alkalmaztál...
-
PeL
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Már megvolt az említett alkalmazás miatt
Köszi, akkor a 3.5-öt nem töltöm le 
-
mezis
félisten
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
? Jobb egérgomb ?
-
polonic
félisten
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Tartsd lenyomva a shitf-et.
(#46945) Mtbsrác
Hibás a vezérlő, kábel, valami tönkretette az oprendszer fájljait (vírus pl).
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb. egy hete ha ráhúzok egy fájlt egy mappára nem áthelyezi hanem csak bemásolja (ami nagyon idegesítő), hogyan tudnám ezt visszaállítani, hogy újból áthelyezze?
-
PeL
addikt
Hello!
Win7 Ultimate x64-et használok. Egy olyan kérdésem lenne hogy ez az oprendszer tartalmazza alapból a .NET Framework 3.5-öt vagy valamelyik verziót? Mert láttam hogy letöltögeti a frissítéseket ezekhez is, viszont telepítettem egy olyan alkalmazást aminek kellett volna a .NET Framework 4 és telepítenem kellett mert nem volt fent. Most le kell töltenem a 3.5_SP1 -et is vagy nem?

-
Mtbsrác
senior tag
Olyat szeretnék kérdezni hogy ez mitől lehetséges!
- Semmilyen optika meghajtót nemlehet a gépretenni tegnap este óta,
minden OPTIKAI meghajtó hibás
. Még a virtuális meghajtó is
gondot okoz a dolognak és nemtom miért. De átlépve xp-be ott tökéletes minden.Itt egy kép róla.
KATT -
pete_21
addikt
Ehhez hasonló hiba általában VGA ram hibára utal. De néha okozhatják VGA-driver bugok is, nekem a 6850-nel volt olyan, hogy az egérkurzor szétesett néha, ha a tray ikonokhoz vittem az egeret. Aztán pár hónap utána javították.
Amikor rossz a kép, akkor csak Windowsban, vagy 3D alkalmazásokban is rossz?
A VGA ramot érdemes lenne tesztelni. Esetleg kérdezd meg itt, hogy milyen vramtesztelőt ajánlanak a kártyádhoz. -
akom
őstag
Sziasztok!
Adott egy Asus E35M1-M PRO alaplap + SATA winyó.
Fel szeretném rá telepíteni a Windows 7 Enterprise 64bit et.
USB s ODD vel bootolok is a CD ről, majd a telepítésnél, amikor a partíciókat kellene beállítani azt az üzenetet kapom hogy nem talál hardvert (HDD).
Tallózással ki tudom választani az alaplaphoz kapott dvd n lévő ACHI drivert (AMD Sata controller) de kis idő elteltével azt írja hogy nem megfelelő az illesztőprogram.BIOS ban próbáltam IDE, illetve ACHI módban is.
Illetve próbáltam másik telepítő CD vel is. Ugyan ez a probléma.
Esetleg találkozott már valaki ilyen hibával?
Mivel tudnám ezt orvosolni?Előre is köszönöm a segítségeteket.

-
fatal`
titán
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nem igazán tudtam eldönteni melyik fórumban tegyem fel kérdésem, azttán e mellett döntöttem.
Alapvető kérdésem: a <PrintSreen> gomb mit csinál, honnan "fotózza" az adatokat?
Alapvető problémám, hogy a Win7 nagyon ritkán így, hibás megjelenítéssel indul (vannak további képek is). Viszont ezt csak én látom, csak fényképezőgéppel lehet megörökíteni, a <PrintScreen> teljesen korrekt, hibamentes képet mutat. (Ez Win, VGA v. monitor probléma lehet?) -
Naleth
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ezer hála ... megoldotta.
Egy 2011 áprilisi win update meg egy júni 14-i .NET update nem tetszett neki és újra tette.
Megy minden szépen.
Köszönöm a segítséget. -
anri-ur
tag
Sziasztok!
Nekem a keresés dologgal lenne egy kis problémám, ha beírok valamit és aztán a további eredményekre kattintok eltűnik a start menü ablak és nem történik semmi!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi...
-
válasz
ledgeri
üzenetére
Az MS által hivatalosan 16 és 20G-t adott meg, x86 és x64-re. Persze azért ennél célszerű nagyobb partíciót megadni. Ha egy pl 50-60G-s partíciót készítesz neki, az bőven elég lesz.
(Csak nem kell telexarni filmekkel, zenékkel, 1,5G-t telepítő íróprogikkal stb stb a rendszerpartíciót, meg játékokat se a rendszerpartícióra kell telepíteni)
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Ha külön partíció lesz win 7-nek, akkor mennyi hely kell neki??
Minden ami felajánlja más partíción lesz! -
válasz
atesss
üzenetére
A javításnak pont az a feladata, hogy megvizsgálja (többek közt), hogy minden rendben van-e az MBR-el/BR-el, az indítófájlokkal, az induláskor betöltődő driverekkel/modulokkal stb stb. Ha ebben hibát talál, azt megpróbálja javítani és sok esetben ezzel meg is van oldva a probléma. Akkor lehet problem, ha az XP/W7/Linux egy hdd-n van (vagy több hdd-n, de azok telepítéskor is aktívak voltak), mert ilyenkor "akaratlanul" is belekotorhat oda is, ahova nem kellene.
dim dim
Így kell kikapcsolni a Lomtárat és minden lemezen/partíción külön-külön és mindig az Alkalmaz gombra kattintani.BullZeye
Legjobb tudomásom szerint nem lehet úgy megoldani, ahogy szeretnéd. Esetleg tedd Automatikus elrejtésre és akkor eltűnik a tálca. -
BullZeye
veterán
Egy gyors kérdés, lehetséges a tálcának beállítani, hogy XY program mögött legyen mindig? Szeretném, hogy a PotPlayer mindig a tálca előtt legyen, mert jelenleg, ha rákattolok tálcára az lesz előtérbe, ha potplayerre akkor ő.
-
dim dim
tag
Üdv fórum!
Win7 idegesítő apróság: beállítottam a Lomtárnál hogy Display delete confirmation dialog.
Ennek ellenére bármit bedobok azonnal törli kérdés nélkül.Másik apróság: beállítottam, hogy azonnal törlődjenek a file-ok ha lomtárba dobom őket. Nem törlődnek, ott gyűlnek, és csak manual empty trash-ra törlődnek.
Hogyan lehet megoldani ezeket?
Köszönöm
-
csdm
senior tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
És is kozepszintezek.
Nem tudom mire gondol
-
SLYM
veterán
letöltöttem egy filmet, társítottam a bs playerhez. most le akarom törölni erre ez a szar nem engedi letörölni a file-t, mondván hasnálja a System program. lol. feladatkezelőben se tudom kikapcsolni, semmilyen restart sem segít. valaki tud valami megoldást? köszi
-
atesss
addikt
válasz
atesss
üzenetére
Úgy néz ki annyira még sem nagy probléma a Linux boot elrontása, könnyen javítható: [link]
Viszont mit is csinál pontosan ez a javítás ?
Ja és amit még nem írtam:
Készenlétbe lehet rakni a gépet, és abból simán vissza is tér. Az elmúlt napokban így használtuk. Csak aztán egyszer lemerült (nem volt beállítva, hogy készenlétbe menjen le ilyenkor), és nem kevésszer próbálkoztam, mire sikerült elindítani. -
atesss
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Vírusirtó van fent (Nod32). De ha vírus lenne, a startup-ban induló dolgokból, meg egyéb rendellenességekből észre tudnám venni.
Ezt akkor megvizsgálom még azért tüzetesebben, mert eddig csak az msconfig-ot néztem.Az 1. viszont szerintem nagy eséllyel elrontja a Linux bootolását...
-
_stick_
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A cleaner progi végzett, újraindítottam, de megint nem frissített.
Mind1, akkor ez kimarad, azért köszönöm. -
-
atesss
addikt
Üdv !
Anyám egy hónapja vett Fujitsu Lifebook A530-asán (Intel HM55 + i3-380M, Intel Int. VGA) van probléma a Win7 32 bit indulásával.
Van mellette egy Linux Mint és egy XP is, de ezekre még nem nagyon raktam fel drivereket, programokat. De a boot-al nincs gond, amikor telepítettem a gépet (több nap volt, amikor épp volt egy kis időm akkor foglalkoztam vele) jól ment - és volt egy jó pár újraindítás is ugye ezalatt.
Utána is ment még pár napig jól.Az XP és Linux elindul minden esetben, tehát a géppel nincs baj.
Bejön a betöltő képernyő, utána pedig az "Üdvözöljük" felirat. Majd mikor ezután megjelenne az asztal, helyette csak egy fekete képernyő van, az egérrel.
Hagytam már negyed óránál többet is így, nem azzal van a baj hogy lassú lenne.
Amikor megjelenik a fekete képernyő, egy kicsit még tölt a vinyó, de azzal is leáll nemsokára.
Kb. minden 10.-15. indításra indul el a Win7.
Csökkentett mód megy, sőt azt vettem észre, hogy ha csökkentettben való indítás után újraindítom a gépet, nagyobb eséllyel indul el normál módban is.
Eseménynaplót már átnéztem, de semmi problémásnak tűnőt nem látok. -
válasz
fatal`
üzenetére
Szerinted miért írtam a végére a figyelmeztetést?

Ha felpakolja a 4.0-át, akkor jó eséllyel megint nem megy fel a korábbi frissítés...(már ha egyáltalán ez okozza problémát)
Azt meg nem írtam, hogy azt követően ne telepítse, miután a problémás update felment, de ha nem C#-ben programoz, hanem "csak" C/C++-ban, ahhoz meg nem kell .net 4![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fatal`
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"de nehogy megint felpakold az esetleg megjelenő frissítések közül a .net 4.0-át"
Anélkül bajosan fog updatet telepíteni a .net 4.0-t használó vs2010hez.
-
válasz
_stick_
üzenetére
A 66a hibakód szinte minden esetben .netframework-kel hozható kapcsolatba. Ezzel a progival takarítsd le: [link], gép restart, Windows Update, de nehogy megint felpakold az esetleg megjelenő frissítések közül a .net 4.0-át, hanem először azt, ami most nem megy fel.
Mivel VS2010-et használsz, ezért ezt csak saját felelősségre tedd, mert nem tudom, hogy mennyire fog tetszeni a fejlesztőkörnyezetnek ez a "manőver"...
-
_stick_
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem és nem

66A a hibaüzenet.
Manuális telepítésnél annyit ír, hogy valami blokkolja a gépről. Minden védelmet tűzfalat kikapcsoltam. Nem lehet, hogy felh. fiók beállításokkal van valami? Starterem van. -
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
A visual studio 2010 XML editorhoz való frissítést nem tudja feltelepíteni (KB2251489). Van ötletetek hogyan tudnám feltenni, manuálisan sem sikerült. -
-
Naleth
csendes tag
Sziasztok
Nekem olyan problémám lenne, hogy a legújabb frissítések telepítése után a win 7 bootolása olyan 5 percet vesz igénybe. Kb ennyi ideig gyönyörködhetek a szép zászlóban.
Eddig gyakorlatilag pár másodperc volt az egész mert SSD-n van a rendszer.
Eseménynaplót megnéztem és jelezte is, hogy a szokottnál lassabban indult a rendszer és a BootSMSSInitTime olyan 265000 ms értéket vett fel
Más tapasztalt esetleg hasonlót vagy van valami ötletetek, hogy mi okozhatja? -
csdm
senior tag
Hali!
Az operációs rendszereknek milyen üzemmódjai vannak?Érettségire kellene nem találom a könyvben a választ rá ...
-
SierraBp
csendes tag
Van egy programom (asztrológia), még talán a win95 alatt. Aztán ugyebár lett XP ahhoz adtak frissített szoftver letöltést, úgyhogy ment.
De most megszünt a cég aki forgalmazat ezt a progit, és WIN7-em van. ÉS ugyebár nem tudom használni (a jogosan pénzért vett programomat) Ami elég bosszantó.
Vmi megoldást tudnátok ajánlani hogyan tudnám használni?
-
fatal`
titán
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Töltsd le a legújabb realtek hd drivert.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Háztartási gépek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(i3 2310 proci, 1333mhz ram, gt 520m vga). Driver összes fent van, a legfrissebbek, de a boot idő majdnem 2 perc :S ami elég rosz. Azért gondoltam, hogy talán egy home premiummal jobban elbánna...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Még a virtuális meghajtó is