Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Meggyőztetek

-
Laccoss
addikt
Nekem momentán az a gondom, hogy felraksz egy olyan verziót, amit később úgysem fogsz használni, és újra kell majd raknod, a megvásárolt verzióval. Tudom nem warez fórum, de akkor már nem lenne érdemes kinézni egy verziót, amit meg is fogsz/tudsz venni, és azt rakod fel? Aztán majd csak a kulcsot kell beírnod, és kész is, nem kell újrarakni a belakott rendszert. De a te időd...
-
Sziasztok!
Ma jön meg az új laptop-om, amin win7 home premium x64 os lesz előtelepítve. A kérdésem az hogy szerintetek érdemes rögtön egy ultimate rárakásával kezdeni?
Teljesen átlagfelhasználó vagyok, nincsenek extra igényeim... Főleg netezés, munka, és játék lesz rajta.
Szerintetek nagy hátrány a home premium vagy fel sem fog tűnni?Köszi
-
Tamy
őstag
Sziasztok!
Adott egy gép amin két fiók van, egy rendszergazda és egy felhasználó. Azt szeretném, ha a felhasználó alatt is futna a HD Sentinel, hogy ellenőrizhető legyen a merevlemez állapota, hőmérséklete, de csupán emiatt ne kelljen rendszergazdai jogosultságot adni neki. Így viszont nem hajlandó elindulni, mondván, hogy "Rendszergazda jogosultság kell a merevlemezek kezeléséhez. Kérem engedélyezze az alkalmazás számára a megfelelő jogosultságokat."
Hogyan tudnám beállítani, hogy a felhasználó is hozzáférjen? Igazság szerint olvasás jognak szerintem elégnek kellene lennie, az meg pl. a Logikai lemezkezelőhöz is van. Végső esetben azt is próbáltam, hogy a HD Sentinelt rendszergazdaként futtatom, de ez XP alatt nem oldotta meg a gondot, Win 7 alatt pedig hiába pipálom ki, hogy rendszergazdaként fusson, be se kéri a jelszavát, csak némi gondolkodás után ugyanazt a hibaüzenetet dobja ki. Mondjuk ez egyébként sem lenne megoldás, hogy minden indulásnál meg kelljen adnia a felhasználónak a rendszergazda jelszavát is, és valószínűleg úgy sem működne (XP alapján gondolom). Próbáltam azt is, hogy a felhasználóhoz hozzáadom Teljesítményfigyelő felhasználói csoportot is (a leírása alapján még ezt tudnám elképzelni), de hiába.
-
moma
őstag
na direkt erre keresgélve külhoni forráson is azt írják, hogy menni fog a hosszabítgatás szóval elkezdtem letölteni. 3adik próbálkozásra sikerült is. elsőre nem, mert végig csináltatta velem az egész live nem tudom mi reggelést és valahol nem xeltem be hogy it professional vagyok és így amire eljutottam a letöltéshez már nem engedte. hú de trükkösek, ah. másodikra, meg gondoltam könyvtárat váltok, hogy ne az eredetileg felkínált helyre mentse a külön letöltő alkalmazás, erre behalt, mert gondolom a linuxos file rendszer zavarta meg, mert a gyökérbe még kilépett, de onnan már sehova. na ezért érdemes volt a külön letöltő app
de most harmadszorra úgy tűnik, hogy megy.
reméljük minden rendben lesz innen már
Laccoss: hát, tudod általában a kipróbálásra való szoftvert nem a warez fórumról szedi az ember

-
koxos:8]
senior tag
Most olyan problémám lenne, hogy totál le van lassulva gépem.
Folyamatosan laggol akármit csinálok rajta.Nem voltam itthon pár napig, eltűnt pár giga helyem is.Én vírusra tippelnék, de nem tudom mi lett vele.Mse nem talált semmit sem.
Alig lehet vele még levelet is írni.
Érdekes.
Ja és igen folyamatosan szakadozik a netem is, pedig nem szokott. -
moma
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
hú hát ez nagyon szuper lenne
. de tuti bizti, hogy ez így van, mert az okosok itt korábban azt mondják visszakeresve, hogy ennél ez nem megy. (meg azért is gyanús, mert ha két évig mehet ezzel, akkor ki az ördög vesz eredetit
)
(más letölthető dolgot meg igazából nem is találok legális helyen) -
cazz
csendes tag
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem, mégpedig:
Dupla W7+Ubuntu volt a gépemen, de a másodlagos W7-et leformáztam direkt, mert nem kellett. Eddig semmi gond, de az indítóba ott maradt a másodlagos W7 indítója is, gondoltam kitörlöm EasyBCD-vel, töröltem is, de most, hogy újraindítottam a gépet, mérgesen vettem észre, hogy rossz indítót töröltem, a használatban lévő W7-et töröltem, a töröltet pedig meghagytam, így nem tudtam W7-re bejelentkezni. Szerencsére az Ubuntu az maradt, hogy tudnék Ubuntu alól visszacsinálni/létrehozni azt az indítót?
Köszi előre is a segítségeket!

-
moma
őstag
válasz
fatal`
üzenetére
köszi. közben visszaolvasva azt írják, hogy tényleg nem működik az enterprisenál. és valaki azt is írja, hgoy itt valamiért az sem megy, hogy újratelepítem ugyan azt 90 nap után.
nos akkor azt a másik fajta próba verziót, amit lehet hosszabítgatni azt honnan lehetne letölteni? vagy valahogy ez ugyan az csak akkor nem kell kérnem az enterprise aktiválást. kicsit zavaros ez a dolog
-
fatal`
titán
válasz
infectedmann
üzenetére
Nem, az iTunes nem kompatibilis az Aeroval. Applenél reklamálj, hogy csinálják meg.

(#49271) AMD Power: Ugye nem úgy csináltad azt isot hogy felmásoltad a fájlokat a gépre és onnan? A DVD biztosan bootolható?
(#49277) moma: A többinél működik, az enterpriset nem tudom.
-
moma
őstag
sziasztok,
ha az ember a 90 napos enterprise trialt tölti akkor is lehet ezt az időszakot resetelni? egyáltalán a többinél ez tényleg működik, ahogy a neten írják (azaz, hogy a 30 nap kitolható 120ra)?
köszi előre is -
infectedmann
őstag
Hello!
Nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy nem váltson át a Win 7 automatikusan "egyszerű színösszeállítás"-ra? Az iTunes új verziójánál ezt akarva akaratlanul is megteszi. Sajnos muszáj iTunes-t használnom az iPod miatt.
-
AMD Power
titán
Pendrive-rol lehet oprendszert, win 7 telepiteni?
-
-
Üdv!
Magára hagytam a gépet és egy idő után azt láttam, hogy 20-30%-os processzor terhelés mellett a rundll32.exe valamit dolgozik...Ha megmozdítottam az egeret, akkor azonnal vége szakadt és a process is felszívódott.
A gép tiszta mint a patyolat. Kártevő nem lehet.
A töredezettségmentesítő ki van kapcsolva.Van valakinek valami ötlete, hogy mit csinálhat ilyenkor a gép(elvileg idle-ben) ?
-
MarioAna
senior tag
Érdekes problémám van, amikor elindítok egy alkalmazást, miközben egy ablakot megnyitva hagyok, akkor az ablak eltolódik a képernyőn amikor visszajövök a desktopra.
Jelen helyzetben, amikor a mobilnet programját (t-mobile internet manager) elindítom és az ablakot "nyitva" hagyom, akkor ha elindítom pl a Madden 08-at, és alt-tabozok, a TIM ablaka elcsúszik, és nem látszik a fejléc amivel vissza tudom húzni.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e valamilyen gombkombináció vagy egyéb megoldás, amivel megfoghatom az ablakot és visszahúzhatom hogy látszódjon a fejléc? -
fatal`
titán
"Letölthető ugyan, de ki tudja mennyire van rommá hekkelve? Ha meg "gyárilag" tartalmaz kéretlen programokat, fene megette az eredeti licenszt."
Fogod és összehasonlítod a crc-t az msdn-es változat crcjével. Sok helyről be lehet szerezni az érintetlen telepítőmédiákat is.
-
Воланд
titán
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Ehhez MSDN előfizetés kell.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Erre gondoltatok?
[link]
Itt nem találtam meg a Windows 7-et.
woland_y2k:tudsz ajánlani egy olyan oldalt,ami jó lenne nekem? -
Skacok!
Van egy nehezen behatárolható hiba a gépemben. Gyakorlatilag a megjelenése óta (vagy majdnem azóta) Win 7 progit használok/tam teljes megelégedéssel. Aztán pár hete behalt a videokártyám. Kicseréltem és azóta tart a kálváriám. A rendszer teljesen instabillá vált, hol internetezés, hol bármiféle más tevékenység közben egyszerüen lefagy a vas. Kipróbáltam már két különféle de biztosan jó videokártyával és a hardvereket is leteszteltettem egy PC szervízben illetve amit utdtam én is leteszteltem, elvileg minden hibátlan! Az oprendszert is újra telepítettem, tiszta formázott meghajtóra.Vírusom szintén biztos, hogy nincs!
Alapból már furcsán tölt be az oprendszer. A Bios-os infok rendesen "kijönnek" aztán a windows betöltőképernyője is felvillan és azonnal szinte teljesen elsötétedik! Világosban az LCD monitoromon szinte nem is látszik, hogy éppen áll fel a rendszer. Most már az asztalom is full sötét amíg valamit el nem indítok. Ezen kívül minden úgy működik ahogy kell..... egészen addig amíg teljesen váratlanul, (nem erőforrásigényes tevékenységek közben) az egész cucc lefagy, de kajak.
A gépem nem egy erőmű, de elég régóta használom, mindíg stabil volt és megbízható.
Alaplap:Asrock Alive Sata2 GLan; CPU: AMD Athlon 3500+; VGA: MSI NX 7800 GT; memó: 2x1 giga 800 Mhz dual kit; ezen kívül csak egy 160 gigás sata vinyó és és egy firewire kártya az egész!
Már csak alaplapra tudok gondolni, de egyenlőre nincs amivel kicseréljem és teszteljem. Tudtok valami olyan átfogó tesztprogit ami a hardver minden elemét teszteli, főleg nem is teljesítményre hanem működésre és satbilitásra?

-
C0d3r
addikt
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
MSDN forrásokból, amúgy hivatalosan csak a béta kiadások voltak elérhetőek a nagy nyilvánosság számára.
(#49254) Laccoss: Letölthető ugyan, de ki tudja mennyire van rommá hekkelve? Ha meg "gyárilag" tartalmaz kéretlen programokat, fene megette az eredeti licenszt.
-
Laccoss
addikt
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Netről manapság majdnem minden letölthető, csak keresni kell. De warez tilos itt, bár telepítőmédia letöltését én nem nevezném wareznak, hisz a kulcs a lényege a dolognak.
-
Laccoss
addikt
válasz
creed30
üzenetére
creed30: Ennek semmi köze a topikhoz, szerintem keress másikat.
ro_bert17: AMD-nél catalystnál oda tudod húzni ahova akarod, akár felülre, vagy alulra. Ha nvidia kártyád van, ott is van hasonló.
Kezdő vagyok: Elméletileg 30 napod van, hogy beírd a kulcsot, gyakorlatilag ez kitolható többre. Egy programmal max professional VL, vagy Enterprise kulcsot nézhet ki, a többi esetében esélytelen hogy tud aktiválni, mert egyszerre csak 1 gépen lehet azzal a kulccsal aktív.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Olvasgattam itt a topic-ban,hogy valaki le akarta tölteni az érintetlen Windows 7-es ISO fájlt,csak pontosan nem értettem a lépéseket.
Ha van kulcsom hozzá(legális),akkor azzal is az lesz,ha feltelepítem,ugye?
Az összes verziót letölthetem próbaverzióként is,nem?
Magyarázzátok el nekem legyetek szívesek!
Előre is köszönöm!Egy ismerősömnek az a gondja,hogy lemeze nincs,de a legális Windows 7-jének a kulcsait viszont tudja.(Egy programmal kinézte.)
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Kiterjesztett asztal esetén el lehet magyarázni valahogy a W7-nek, hogy ne a pc jobb oldalára, hanem a bal oldalára képzelje el a plusz monitort? -
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Intel Bay Field D865GBF lapom 4 memória slottal.Ebből 3 már foglalt,a gondom hogy van egy negyedik DDR 1-es lapom is amit szeretnék a többivel együtt használni ,de a rendszer nem engedi.Próbáltam már különböző sorrendben és külön egyesével a másik 3 lappal együtt használni ezt a bizonyos 4.memória lapot,de a rendszer nem engedi.slot 1: 256 MB (1 rank, 4 banks) DDR SDRAM PC3200 (200 MHz)
slot 2: 256 MB (1 rank, 4 banks) DDR SDRAM PC3200 (200 MHz)
slot 3: 512 MB (2 ranks, 4 banks) DDR SDRAM PC2700 (166 MHz)BIOS:AMI
4.memória amit nem enged a rendszer csatlakoztatni: VData DDR400 (2.5) 512MX16Légyszíves hozzáértő írjon segítséget,aki tudja a megoldást.

Előre is köszönöm!
-
Debilon
addikt
hello!
amatőr kérdésem lenne.adott egy 40GB-os vinyó, rajta egy W7, ezt a rednszert át kéne majd tennem reinstall nélkül egy másik vinyőra, de nem feltétlenül ragaszkodnák a 40GB-os particióhoz, hanem egy 250-es vinyóra tenném át és maradna egyben a 250GB
egy az egyben át lehet-e tenni a rendszert valami app-al?
vagy nem tudom kihagyni a reinstallt? -
Chainsaw
tag
Eddig Win7 Ultimate 64-bit-et használtam! Most ki akarom próbálni a Home Premium-ot is 64-biten! Van valami különbség boot időben,multitaskba,vagy úgyanolyan mindakettő és csak a hardvertől függ a gyorsaság?
Üdv.
Chain
-
fatal`
titán
Nem, XPnél is csak a Home verzióban jött a feladatkezelő, illetve a "gumikacsa login"-nál, klasszikus felületen ott is menü jött be (illetve tartományba léptetett rendszeren), de ezt a klasszikus felületet már a Vista óta nem lehet beállítani, így a kék hátterű menüd lesz. Ctrl+Shit+Esc a feladatkezelő, vagy jobb klikk a tálcán és ott.
Egyébként miért megerőltető a ctrl+alt+del után nyomni még négy le nyilat és egy entert?

-
törölt tag
-
Dömy
tag
win7-nél be lehet úgy állítani hogy úgy mint az xp-nél: ha alt-ctrl-del bill. parancsal egyből a feladatkezelő jöjjön be, és nem az a kék hátteres cucc??
-
flash-
veterán
sziasztok
win7 re szeretnék olyan alkalmazást amivel akkor is le tudom választani az usb eszközöket,ha a tálcáról az erre alkalmas ikonnal nem tudom mivel vagy nincs is ott az ikon vagy nem is engedi
pls help -
C0d3r
addikt
válasz
szuzi80
üzenetére
Van ilyen topik, itt esetleg találhatsz jó tanácsokat:
Okosságok az akkumulátor maximális életútjához... -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Telepítésnél nem adtam meg rendszergazda jelszót. Most utólag megadok a felh. nevemhez, meg tudom csinálni, hogy bekapcsoláskor automatikusan bejelentkezzen? (de pl. ha valaki kapcsolódni akar hálózaton a géphez, kérjen jelszót) -
válasz
pigsty
üzenetére
Szeritnem az nforce 2-s chipkészlet is beleszól a dologba, úgy hogy inkább az xp-néll maradj.
Nekem nforce 7-es lapom van mondjuk így, igaz a jelzése 720D de én 64 bit alatt sz...pok vele. 32 bitre van hozzá normális driver, 64-re nincs, és érdekes dolgokat csinál néha a gép ez miatt. -
hoolla
aktív tag
Koszonom a valaszokat es tiszteletem a segitokesz forumozoknak!

-
fatal`
titán
válasz
hoolla
üzenetére
Hardverazonosítóból tudja, hogy ugyanaz a gép.
Ha OEM verziót veszel, akkor alaplaphoz kötött lesz az OS, így, ha új alaplapot veszel, akkor az OEM szoftvert a régivel együtt kell eladnod vagy a kukába helyezned. Ha garanciában cserélték a lapot, akkor telefonon leaktiválják.
Dobozos (BOX) verziót viheted magaddal a későbbi gépeidre / alaplapodra, de egyszerre egy gépen használhatod.
-
hoolla
aktív tag
válasz
Piloss
üzenetére
Koszonom mindenkinek!
Kulfoldon vagyok, itt csak angol verziot lehet kapni, de nem erdekes annyira, igy hogy nem lehet tobb gepre telepiteni.
hunfatal: Es ha uj gepet veszek, vagy csak siman fejlesztek, vagy ha hazautazom es ott rakok ossze egy teljesen uj gepet, akkor mi van? Vagy formazas utan? Honnan tudja a Windows hogy en ua a felhasznalo vagyok?
Bocs ha teljesen analfabeta kerdeseket teszek fel, de eddig mindig
Linuxot
hasznaltam. -
fatal`
titán
válasz
hoolla
üzenetére
"Tehat ha jol ertelmezem akkor a Home verzio nem tartalmazza a nyelvi frissiteseket?"
Csak az ultimate (hivatalosan, nemhivatalosan prora is fel lehet tenni), de ha szerzel más nyelvű telepítőt az elfogadja a kulcsot (bár ennek értelme nincs, angolt is vehetsz nálunk meg magyart is).
"Fel lehet telepiteni tobb gepre is, vagy az mar illegalisnak szamit?"
Egy gép, egy liszensz. Nem is tudod több gépen aktiválni.
"Es meg annyi, hogy fogok tudni telepiteni bizonytalan forrasbol szarmazo microsoft softvereket, kovetkezmenyek nelkul?"
Igen, bár a warez tiltott itt a fórumon. Miért nem használsz ooo-t vagy libret?

-
hoolla
aktív tag
válasz
fatal`
üzenetére
Koszonom a valaszokat!
Tehat ha jol ertelmezem akkor a Home verzio nem tartalmazza a nyelvi frissiteseket?
Fel lehet telepiteni tobb gepre is, vagy az mar illegalisnak szamit?
Es meg annyi, hogy fogok tudni telepiteni bizonytalan forrasbol szarmazo microsoft softvereket, kovetkezmenyek nelkul? (office)
-
-
C0d3r
addikt
válasz
pigsty
üzenetére
" DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) (2.0-3-3-7 @ 166 MHz)
DIMM2: Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)
DIMM3: Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) "Próbáld meg az 512-es modul nélkül.
-
C0d3r
addikt
válasz
hoolla
üzenetére
Részletesen itt olvashatsz a különböző változatokról, de alighanem elegendő lesz a Home Premium.
-
pigsty
aktív tag
Szerintetek ez most mi és miért lehet?

Marajunk annyiban, letöltöttem egy Win7 telepítőt, amibe a SP1 is integrálva van. Maga a csomag nem tört.
Elindul a DVD, kijön egy 3 pontos menü, helyreállítás, telepítő indítás, elindítom a telepítőt.
Megjelenik, a fekete kép, micr.corp. is középen és kezd megjelenni,mozogni az animáció, kicsit vár, aztán kidobja a kéküzenetet.Mellékelem az everest reportját, és a hibát.
Lehet, hogy a RAMal van baj? Az a fura, Xp csont nélkül fut régóta, tavasszal raktam be egy újabb RAmot. Az lehet, hogy a 7-nek nem jó a slotoknál a sorrend?
(meg egyébként is, jó így? Az alaplap engedi a dual channelt...)Még másfél éve egy haver adott egy másik win7 telepítőt, ott rendesen felállt ez a WinPE(?), ami telepít, viszont szintén kékhalált dobott, az AGP-s ASUS kártya miatt, de csak miután kézzel felraktam - az akkor még csak béta - drivert, úgyhogy 800x600al ment a képernyő.
Csökkentett módot, mást is végigpróbáltam, semmi.... -
hoolla
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnek vasarolni egy Windows7-t, de eleg nagy ar elteresek vannak a harom tipus kozott.
A gep csak jatekra lesz hasznalva szinte, meg az egyeb alap progik lesznek rajta. Erre a felhasznalasra eleg a Home, vagy szuksegem lehet valamire amit a dragabb tarsai hordoznak magukban? Nem erdekel a kinezet meg az egyeb, mar kiprobalt asztali extrak sem.Koszonom!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Mind a 2 dolgot telepítetted hozzá? Ezen az oldalon nézem, itt van 2 dolog, amit le kell tölteni hozzá...
Jobb oldalt: "Telepítőszoftverek, illesztőprogramok, frissítések és egyebek letöltése"
Van itt ilyen, hogy
Cím: Logitech Gaming Software Szoftververzió: 5.10.127 Feladás dátuma: 08/30/2010 Platform: Windows 7 Fájlméret: A letölthető fájlok mérete körülbelül 13 megabájt.és
Cím: Wireless Gamepad F710 Connect Utility Szoftververzió: 1.0 Feladás dátuma: 8/31/2010 Platform: Windows 7 Fájlméret: 358KbEzeket próbáltad?
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Megint felraktam a drivert, csak a wirlessUSB eltávolításakor, vagy az elem cseréjekor elfelejti, hogy fel lett rakva és nem értem miért csinálja ezt

-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all!
Valaki használ ilyen GamePadot:
, az lenne a gondom, hogy nem tudom felrakni a driverét, mindig elfelejti a Win7, ha kiveszem az miniusb csatiját, vagy elemet cserélek benne
Magától nem talál drivert hozzá, ha leszedem a saját programját, akkor meg kész nyüg felrakni...Valaki nem tudja, honan tudom manuálisan leszedni és telepíteni a driverét, nem a saját vacak weblapjáról leszedett cuccával, mert azzal nem akar települni, nem találja a gamepadot

-
válasz
friccces
üzenetére
Féltem, hogy ilyen lesz a válasz, azaz partíciókezelő alkalmazással próbálkoztál.
újra indítsd el az easeus-t és a partíciószerkezetről készíts egy képet, amin jól látszik a partíciók és azok adatai (szóval minden). Mivel ez nem W7 téma, ezért IDE tedd be a képet és abban a topikban folytathatjuk.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de most harmadszorra úgy tűnik, hogy megy.

. de tuti bizti, hogy ez így van, mert az okosok itt korábban azt mondják visszakeresve, hogy ennél ez nem megy. (meg azért is gyanús, mert ha két évig mehet ezzel, akkor ki az ördög vesz eredetit