Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
Aktív témák
-
válasz
HZoli87
üzenetére
Itt bővebben olvashatsz a témában, de igazából az oldal közepe felé fogsz találni 2 fix-et (egyik letiltja, másik engedélyezi az autorun-t) remélhetőleg elég lesz a megfelelő futtatása.
(Ezek a fixek teljesen letiltják vagy engedélyezik az autorun-t, azaz minden eszközre érvényesen. Ha ezen finomítani szeretnél, akkor registry vagy group policy-n belül megteheted, a linkben ezen módszerek is részletesen le vannak írva) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Tényleg.. Fúú... Nem mondod

Általában egy kommentbe írom, de 2 embernek nem mindig rakom egy kommentbe, mivel van amikor hiába írom oda, hogy Neki szól, nem veszi észre, és azt hiszi, hogy nem kapott választ.. De tökmindegy..

Eleve a kérdést is Nekem írta, közben többesszámban tette fel... Énkérekelnézést...
-
HZoli87
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, nem működő autoran-t hogyan lehetne megjavítani? Hiába helyezek be egy telepítő lemezt (W7 vagy Office), vagy USB pendrive-ot, nem működik.
-
Male
nagyúr
Valaki tudja, hogy miért van az, hogyha eltávolítok egy összetevőt, akkor nemhogy több, hanem még kevesebb is lesz a szabad hely?
Leszedtem a Media Centert, és kevesebb lett a hely. Leszedtem a Tábla PC összetevőket, és megintcsak kevesebb lett a szabad hely. (Pagefile fix méretű, rendszervisszaállítás sem lehetett, mert nincs új benne)
Ha visszarakatom vele, akkor több lesz?

(30-as SSD van a notiban, így azért figyelnem kell... két nap alatt 2GB helyem tűnt el... ebből mondjuk 6-700MB volt az Office 2010-hez a service pack... ESET Online Scannert lefuttatam, és elreppent 400MB... de hogy az is hová lett
) -
atenz
csendes tag
Hiába volt kijelölve,megint ki kellett ,telepítésnél.Megoldódott,köszi.

-
atenz
csendes tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne hogy nemrég felraktam a Win7-et.Tegnap pedig feltelepítettem a Stalker - Clear Sky-t és ha megpróbálom elindítani,ezt dobja ki a Windows : " Hiányos jogkör: a program első futtatásakor rendszergazda jogkörrel kell rendelkezned." Már mindenhol beállítottam a rendszergazda jogot,a figyelést is kikapcsoltam,mégsem működik.Aki tudna rá megoldást,írjon.
Előre is köszönöm.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
creed30
üzenetére
Leírás alapján ugye a 2 256-os az 1 oldalas, az 512-es 2 oldalas.. Eleve ez már nem előnyös párosítás.
Aztán 400-as ramok mellé nem feltétlen előnyös 333-ast rakni, vagy fordítva, talán úgy, hogy bios-ban lefixálod a ramokat 333-ra, úgy talán...
De ez megint nem windows-os téma....
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Intel Bay Field D865GBF lapom 4 memória slottal.Ebből 3 már foglalt,a gondom hogy van egy negyedik DDR 1-es lapom is amit szeretnék a többivel együtt használni ,de a rendszer nem engedi.Próbáltam már különböző sorrendben és külön egyesével a másik 3 lappal együtt használni ezt a bizonyos 4.memória lapot,de a rendszer nem engedi.slot 1: 256 MB (1 rank, 4 banks) DDR SDRAM PC3200 (200 MHz)
slot 2: 256 MB (1 rank, 4 banks) DDR SDRAM PC3200 (200 MHz)
slot 3: 512 MB (2 ranks, 4 banks) DDR SDRAM PC2700 (166 MHz)BIOS:AMI
4.memória amit nem enged a rendszer csatlakoztatni: VData DDR400 (2.5) 512MX16Légyszíves hozzáértő írjon segítséget,aki tudja a megoldást.

Előre is köszönöm!
-
psg5
veterán
Üdv!
Nem tudom passzol-e ide és tisztában vagyok vele, hogy nem egy tökéletes minőségű termékről van szó, de...
Lenco Xemio Touch Mp5 lejátszó idáig windos xp-s gápről nyerte az energiát, vagyis usb-n keresztűl rádugva és ott kijelölve, hogy eszköz leválasztása és már töltődtt is. Azonban win 7 -es gépről ezt nem lehet megoldani, nem töltődik.
Nem tudom valaki tud-e rá megoldást? -
Ferdzsoo
addikt
Már másodjára történt meg velem hogy alvó módból éjjel 3 kor felébredt a gépem.
Látszólag nem csinált semmit. Felkeltem kikapcsoltam.
Reggel viszont láttam hogy a media center update ikonja lent van a tálcán, gondolom ő miatta ébredt fel a gépem. A vicc viszont hogy az ikonra kattintva volt olyan opció hogy ENABLE updates. Szóval akkor mégsincs bekapőcsolva az update? De a gépet mégis felkelti?
Ez nemigazán tetszik nekem.
services.msc-ben minden winfos update funkció tiltva van, ezért sem értem miért jön ez mégis elő.Ötelt, észrevétel, megoldást várok sok szeretettel...

-
Roley_05
csendes tag
Köszönöm!!!
-
Roley_05
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. A problémám a következő lenne: hiába állítom át a különböző fájlormátumokat filmeknél, h bs playerrel illetve más lejátszóval játssza le, minden egyes újraindításnál visszarakja a winamphoz és állíthatom át újra. Hogy lehetne ezt megoldani.
Köszönöm,
Roley -
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Воланд
üzenetére
Jéé,nem is tudtam,hogy ilyen is van,köszönöm!
Van még egy régebbi sztorim,bemásolom:
Kis érdekesség:
Youtube-s video beltöltődése ELŐTT lefagyott a Mozilla Firefox 5-ös verziója.
Vártam-vártam,nem jött helyre,majd később ctrl+alt+del sem hozta elő a feladatkezelőt.
Még a sajátgépbe sem tudtam belemenni.
Windows 7 Prof.64 bit-em van.
Főkapcsolót nyomtam tartósan,úgy állt le a gép.
Utána elindítottam-normál módú indítást választottam,azóta jó.
Érdekes.
Valakinek valami tippje?
Kb.egy éve egyszer csinált valami hasonlót.Azóta meg bírom nézni ugyanazt a videót gond nélkül.
-
Воланд
titán
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
-
-
Petya597
tag
Szevasztok!
A következő lenne a problémám:
Ma felraktam a Win 7 -et, és felfigyeltem rá, hogy mikor indítom a gépet, kiválaszthatom, mit indítsak: Korábbi verzió (Ezt nem értem, mert nincs fent már XP), Recovery Console, és Win 7. Na, megtaláltam ennek a recovery consolnak a mappáit meg fájlait a másik patríciómon, a gondom csak az, hogy törölni nem tudom, mert az írja ki, hogy "Ehhez a művelethez engedély szükséges". Na de hol tudom ezt engedélyezni magamnak? Előre is köszi! -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
4 ütemű trabantról még nem hallottál? tranbant kaszni polo motor gyárilag

-
doser0717
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Semmi nincs rajta, csak az op.rendszer!
Amúgy meg elnézést, ha ezzel szétoffoltam a fórumot, de a másikban 2 hónapja volt az utolsó hozzászólás.
De azért köszönök mindent! -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
doser0717
üzenetére
EASEUS Partition Master 8.0.1 Home Edition
Vagy
MiniTool Partition Wizard Home Edition 6.0
Ezekkel meg tudod csinálni elvileg minden gond nélkül.. Csak kicsi angol tudás kell.

-
doser0717
aktív tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám: újra lett telepítve a win7-em, de akire ráhagytam hogy csinálja meg, az b@szott külön partíciót csinálni az op.rendszernek!
500Gb-s a hdd. Megpróbáltam a saját kezelőjével, de nem engedi 220Gb-nál kisebbre venni a 'C' meghajtót!
Tudtok esetleg valami megoldást, külső programot esetleg - lehetőleg olyat amit egy számítástechnikai analfabéta is megért, hogy mit lehet kezdeni vele? Ha ván rá mód, akkor úgy, hogy ne kelljen az egész op.rendszert újra telepíteni!Ha nincs megoldás, és úgy használom ezentúl a gépet, hogy 2* 230Gb-s partícióm van és a win7 mellé feltelepítem még az egyéb kiegészítőket, játékokat, esetleg zenéket, akkor annak milyen negatív hatásai lesznek a rendszerre?
Előre is köszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HoReSz1975
üzenetére

(#49058) Sub-ZeRo: Annak indult, de aztán megoldottuk.. nah..

-
Hát gyerekek ez már nem win7 baj.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Hát, ha régi a driver akkor az miatt is lehet bőven.. bár a setpoint-ot eleve nem nagyon szeretik...
Nekem is hébe-hóba előfordul olyan, hogy van amit nem indít el, máig nem tudom miért.. van amikor hónapokig nem jön elő..
CCleaner-rel max előzményeket, reget érdemes takarítani...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Ha dual-os a lapod, akkor mindenképp dual-ba kell rakni őket, így van! mert gyorsabb.

Viszont akkor még valamit kérj helyette, mert nem fog annyira kerülni a 2*1GB, mint a 2*2GB...
-
fatal`
titán
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Igen, gyorsabb.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jó persze...
Én ezt csak úgy adnám oda személy szerint, hogy próbáljuk ki előtte...
A másikmeg, hogy.. Így, hogy nincs rajta plusz tápcsati, így más a dolog, ha van a VGA-n tápcsati, akkor nincs akkora gáz, mivel ugye a tápról szívja a szuflát...
A HD4870-em is bőszen elrohangált az EP35-DS3-as lapomban, ami még PCI-E 1.0-s, dehát ugye, leszívta magának tápról a szükséges naftát.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Tápcsatik megfelelően csatlakoztatva vannak?
Próbáld ki egy memóriával... Plusz lehet megpróbálnék egy másik tápot, nem lepődnék meg, ha sz@r lenne alapból az is...

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HoReSz1975
üzenetére
És ahogy ki lett cserélve, azóta nem jó a hang, és a vga hibát ír?
Elsőkörben, megpróbálnám, hogy kivenném az egyik memóriát, mivel ugye hivatalosan annyit tud a lap, bár lehet, hogy a modult sem támogatja rendesen, fene se tudja, utána, kipróbálnám egy nem pci-e 2.0-s vga-val, pl. akár a régivel is..
Codagen tápért kár volt pénzt adni...

(#49046) Kezdő vagyok: Frissebb illesztőprogramot próbáltál már hozzá?
Legfrissebb: Title: SetPoint 6.30 Software Version: 6.30.43 Post Date: 6/30/2011 Platform: Windows 7 File Size: 2.5 Mb (SetPoint installer) - Elérhető ITT
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Fogyasztási gond lehet szerintem.. Főként úgy, ha nincs rajta külső táp...
Mivel ugye a slot-ból felvehető nafta a fő különbség az 1.0 és a 2.0 között.... Éshát ha nincs tápcsati a vga-n, akkor hiába akar nagyobb naftát felvenni a lapból, nem megy...
-
Kezdő vagyok
őstag
Másik topicba is feltettem ezt a kérdést,eredménytelenül:
Sziasztok!
Van egy Logitech EX-100-as billentyűzet+egerem,ami rádiós.
Kaptam hozzá lemezt is,ami feltesz egy automatikusan induló programot,mely mutatja nekem a benne levő elemek töltöttségi fokát,állapotát.
Elő szokott fordulni,hogy ez nem indul el a Windows 7 Professionallal(64 bit)együtt automatikusan(nagyon ritkán),gépújraindítás után minden rendben,együtt indul a Windows és a program.
Kérdésem:
1.:ez a Windows vagy a Logitech program hibája lehet?
2.:ilyen"nem induló állapotban"feltelepítettem egy másik programot,a Ccleanert.
Csináltam -e valami rosszat?
Le/fel tegyem-e a Ccleanert újra emiatt?
Bocsánat a hülye kérdésekért,csak nem tudom,jól csináltam-e mindent.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
válasz
hackeeeee
üzenetére
Elméletbe mindegy, gyakorlatba meg egyes típusoknál nem.
Épp az egyik közeli haver járt úgy(figyelmeztetésem ellenére, mert hát olyan olcsó volt az a deszka
), hogy szintén Gigabyte Nvidia-s vga és néha csak úgy csontra fagy a gépe/leáll (lényegesen újabb alaplap, mint az az ASUS, de szintén 1.x-es a PCIE)
Visszavitte garba, ahol nem cserélik neki, mert PCIE 2.x-es deszkákba kifogástalanul megy, 1.x-esben fagyasztja a rendszert. (Több alaplapban is kipróbálták) -
HoReSz1975
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Tényleg látja a 4GB -ot és dualban megy, gondolod, ha kiveszem a 2 és csak 2GB -ot hagyok benne az egyik slotban, akkor jó lesz a VGA probléma
4 slotos a lap.Csatlakoztatva van a 24 pin és a +4 pin -es is

Ez egy régebbi konfig, cak meghalt a benne lévő Nvidia 7300SE
Konfig régi:
300W táp
250GB HDD SATA2
DVD író
ASUS M2R-FVM lap
Athlon 64 3800 X2 procko
Nvidia 7300SE
512MB DDR2 533MHzcserélve lett
CODEGEN 450W táp
ASUS ENGT430 1GB VGA
Kingston 2x2GB DDR2 800MHz -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Dupla...
(#49041) HoReSz1975: Az egy dolog, de az a táp az csak az alapján 450W, hogy mi van ráírva, mondjuk ha az előző is kodagány volt, vagy hasonló, akkor teljesen mindegy...

Ha manual szerint 2GB a max, akkor érdekes, hogy megy benne "hibátlanul" a 4GB ram...Hangkártya sistergés lehet hangkártya hiba is.. Esetlegesen integrált nem működik, vagy ezen a lapon nincs is? (nem néztem utána, azért kérdezem..)Alaplapra minden tápcsatlakozó csatlakoztatva van? 20+4 pin, plusz a proci melletti 4 pinesre gondolok elsősorban.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az mindegy, hogy ha a VGA PCI-E 2.0-as, visszafelé kompatibilis.

Bár ettől függetlenül lehet az is a hiba, ebből kifolyólag, hogy a lapból nem bír elég szuflát felvenni...
-
HoReSz1975
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Látja a 4GB DDR2 -t, de PCI-E 2 a kártya,a lap PCI-E 1.0 ír, de azt mondták a boltba, hogy jó bele, van is kép, de még sem jó valami
300W táp volt benne, azért vettem a 450W bele, mert ez elégnek kell lennie simán ehhez a konfighoz/VGA -hoz. -
válasz
HoReSz1975
üzenetére
1. A VGA nem 2.x-es?
2. Abba a deszkába, hogy tettél 4G ramot, amikor csak 2 a plafonja?
(Elég ellentmondásos a manualja)
3. DDR-800-asok a RAM-ok? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Legelőször, az a táp nem hangzik túl jól...

Milyen hangkártyáról van szó?
-
HoReSz1975
őstag
Van egy kis gondom a WIN 7 -el. Egy régebbi alaplapba ASUS M2R-FVM raktam most már ASUS ENGT430 1GB kártyát, DDR2 4GB Kingston, 450W Codegen tápot és az lenne a gondom, hogy a WIN 7 Professional x64 ezt írja ki a VGA -ra:
A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)

A hang se jó, mert sistergés van semmi más, a VGA -nak 275.33 x64 win7 drivert raktam fel. A Windows élményt sem tudom futtatni, ott is hibát ír, driver gondot.

Megjegyzés, ha eltávolítom a hangkártya és a vga -t az eszközkezelőből, és ha hagyom, hogy a win 7 rakja fel magának amit akar, akkor is ez a helyzet

-
Lastemperor
tag
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Futtatásban services.msc-t indítsd el.
Windows Presentation Foundation-t kapcsold ki ha nem használod ezt a szolgáltatást. -
C0d3r
addikt
válasz
gyenesmartin
üzenetére
C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\ mappában található FontCache3.0.0.0.dat nevű fájlt kell törölni (utána restart), ez elvileg megoldja.
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Ma reggel óta elégge belassult a gépem, azt vettem észre, hogy egy PresentationFontCache.exe nevű folyamat 50%-ra terheli a procimat, google-el tul sok infot nem találtam. Találkozott még valaki ezzel a jelenséggel?Elég lassú így a gép.
-
fatal`
titán
válasz
Sandormaster
üzenetére
Ha admin vagy, akkor pedig engednie kellene.
-
fatal`
titán
válasz
Sandormaster
üzenetére
"céges tartományba vagyok beléptetve."
Nem lehet, hogy policyból van szabályozva a duplakatt, csak nálad valamiért rosszul működik?
Valószínűleg azért szürke egyébként, mert nincs jogod átállítani.
-
Sandormaster
aktív tag
Sziasztok!
Ismét írok, múltkori problémám nem sikerült megoldanom, mégpedig, hogy nem tudom a Windows 7 x64 Ultimatemet dupla kattintásra átállítani, a mappabeállításoknál szürke az ide vonatkozó rész!
Bár a linkelt képen dupla kattintás van bejelölve, mégis egy kattintással működik a mappák kezelése! Nincs fent semmilyen egért kezelő programom, rendszergazda jogosultságom van, céges tartományba vagyok beléptetve.
Bármilyen ötletet szívesen veszek
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Vagy akkor, ha gyorsabban akarod a találatokat a start menüben.
Nekem is csak a start menü van indexelve.De egyébként igazad van.
A defrag is csak akkor szükséges, ha nem szoktál valamilyen alternatív szoftverrel töredezettségmentesíteni (nekem is ki van kapcsolva a wines). Ettől függetlenül egyikre sem mondanám, hogy hülyeség. -
nevlick
csendes tag
Helló!
Szeretném a segítségeteket kérni, még pedig az alábbi probléma orvoslásához:
A számítógép bekapcsolását követően, betöltés vége felé felugrik egy "BTTray" nevű ablak a "HIBA: Nem indítható el a Bluetooth-verem szolgáltatás" szereplő felirattal.
Mi lehet ez? Hogyan lehet megszüntetni ezt a hibát?
Köszi a segítséget...
-
GLOCK34
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Szeretném újrarakni a rendszert,mert első nekifutásra kavalkád lett. Egy 64gb-os Kingston V+100 ssd-re menne gyári win7 home premium 64bit. Ezen kívül olvastam,hogy lapozófile-nak érdemes külön partíciót létrehozni,de nem az ssd-re.Ram-ból lecsíphetek tudtommal,csak nem tudom hogyan kell.
Telepítéskor vagy utána? (16gb ddr3 1333mhz).
Ezen kívül telepítés előtt-közben-után mi az amiket be kell állítanom? Az ssd beállításra ez megfelelő?
-
Steelmanus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Lentebb olvastam mar hogy sikerult eltuntetni utolag is GoodSpeed-nek, lehet hogy az XP-s idokbol maradt meg az emlekemben hogy utolag mindig visszatette csak sargan jelezte.
Tevedtem, W7 akkor inteligensebben kezeli az ilyen dolgokat (is). -
Tamás88
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Win telepítése előtt beadni a drivert? Tudomásom szerint nem lehet (kivéve a fel nem ismert működéshez nélkülözhetetlen eszközöket. Amúgy nálam úgy megy, hogy Windows telepítése után felteszem a legfrisebb Realtek hangkártyát (esetleg a gigabites hálókártyát is), és az ATI radeon drivert Catalystal együtt. Frissítésnél meg szabályosan rátelepítem, mint Windows a frissítést. Eddig sosem volt probléma.
-
törölt tag
Őööö tehát az van, hogy halvány lila gőzőm sincs, hogy mielőtt a nyomtatóval cseszelődtem volna ott volt e vagy sem . Mivel már évek óta úgy 2000- óta nem láttam csak USB -s printert így soha nem is kerestem a feladatkezelőben
MOst is csak a driver miatt lettem rá figyelmes. Mindjárt megyek a BIOS-ba és megnézem van e és le lehet e tiltani. Ha van akkor úgyis le lehet 
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem tudom, már rég óta nincs LPT-s deszkám... Esetleg a BIOS tiltás után, az eszközkezelőből is ki kell törölni. Ha meg úgy érted a kivezetést, hogy egy LPT kártya van a deszkába dugva, hát akkor ki kell szedni...

-
Steelmanus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
En ugy tudom ha a BIOS-ban utolag tiltja le akkor is megjelenik az Eszkozkezeloben, csak sarga felkialtojeles lesz, ellentetben a COM port-al, ami valoban eltunik ha a BIOS-ban utolag tiltja az ember.
Nalam legalabbis igy volt, meg a telepites elott le kellett tiltanom hogy ne telepitsen fel drivert hozza, mert az alaplapomon akarcsak GoodSpeed-nel ki van vezetve csatlakozo formaban. -
-
oregcsóka
őstag
Én még csak most ismerkedem a WIN7-el, (ultimate) és érdeklődnék, hogy mit érdemes és hogyan letiltani, hogy kevésbé vegye igénybe a gépet, és ne járassa állandóan a HDD-t?
/Abit IC-7, 2.4-es HT-s Northwood, 2GB RAM, Sapphire 9600XT, 160GB HDD/
-
törölt tag
Helló!
Azt hiszem megszívattam magam

A történet az ITT található

Na most ugye eltávolítottam az őskövület LPT portot , de újraindítás után ott van ...
Na most két lehetőség van , vagy ott volt eddig is ,csak ugye nem figyeltem , vagy a Xerox driver-el bénáztam fel

Az alaplap ASUS M4A785D-M PRO, az OS Windows 7
A kisebbik gépben jóval öregebb deszka van ASUS A8N-SLI , és az azon lévő Windows 7 csak Com portokat lát !
sok mindent nem zavar , de idegesít. Hogyan lehetne megszabadulni az LPT1 -től ?

Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Ford topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Egér RGB!!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)