Hirdetés

Aktív témák

• nightshadow

veterán

Sziasztok, vettem egy Dell N5010-es notebookot. Feltelepítettem rá a Win7 64-bit-et. Van a gépen egy Dell Support Center nevű szoftver, azon belül egy teszt program, ami kb. 10 perc alatt az összes alkatrészt, köztük a HDD-ét is leteszteli. A gépen minden tökéletesen működik, a teszt sikeres.
    A problémám, hogy kb. 1-2 másodpercenként felvillan a HDD LED-je, pedig nem csinálok a gépen semmit, csak az asztalt mutatja. Ha odarakom a fülemet, akkor lehet hallani, hogy dolgozik a HDD. Ezt mindig csinálja, soha nem hagyja abba. Felhívtam két különálló Dell szervizt, s mindkettő helyen azt mondták, hogy ez teljesen normális, a Windows csinálja, a Win7 így van megírva, a Windows indexel.
    Ez tényleg igaz lehet, hogy így normális, mert nehezen tudom elképzelni?

Ezt egy másik fórumon találtam, csak nem sikerült kapcsolatba lépnem a tulajjal, mert már kb. 1 hónapos beírás:

„Olyan problémám lenne,hogy a laptopom (új Dell N5010) winyója (WD Scorpió blue) (Op.rendszer Win7 64 bit) folyamatosan dolgozik alapállapotban is .Ütemezett feladatok kilőve,felesleges programok bezárva, mégis dolgozik.Erőforrásfigyelő is jelzi,hogy a system folyamatok is írnak a lemezre (NTFS kötetfáj,stb).Az vajon normális igy?Indexelő szolgáltatás is kilőve.Mi dolgoztathatja még a winyót CPU terhelés is minimális (Memória 4GB).Esetleg ha tudtok ezzel kapcsolatban valami okosat tanácsolni megköszönném.Előre is köszi.”

Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.

Aktív témák