Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
Aktív témák
-
lamasz
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Egytől félek nagyon... most cseréltem VGA-t, 3870 x2-t cseréltem a 4890 oc-re, na most mikor kivettem a régit beleraktam az újat akkor produkált ilyen újraindulásokat, de nem tulajdonítottam neki különös figyelmet, mert mikor kicseréltem a winyómat ugyanezt az újraindítás 10 mp-enként dolgot játszotta...
a VGA viszont kb 2 hetet ment és semmi hiba nem jelentkezett
most hosszabb időre kikapcsolva volt kb 1 hét és egyből adta a hibát. Hogy tudom megtalálni akkor a hiba okát? Fórumtárstól vettem használtam a VGA-t remélem nem az lesz a gond...
Egyébként holnap első dolgom lesz szétszedni megtisztogatni az egész gépet.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most hosszabb időre kikapcsolva volt kb 1 hét és egyből adta a hibát. Hogy tudom megtalálni akkor a hiba okát? Fórumtárstól vettem használtam a VGA-t remélem nem az lesz a gond...