Hirdetés
Aktív témák
-
dutsh
aktív tag
Üdv!
(Elolvastam az OEM vs. BOX történetet az előzményekből...)
Tudom, h lerágott csont kezd lenni, de lenne egy kérdésem:
BOX verziónál is az a gyakorlat, hogy csak korlátozott alkalommal lehet neten aktiválni (és utána hivogatni kell üszit)? Vagy ott normálisan hagynak békén és végtelenszer lehet netről aktiválni? -
Colos1
őstag
válasz
Воланд
üzenetére
Igazából ez csak tipp volt, de majd meglátom hogy hogyan viselkedik, hogy ha nem fogja lekapcsolni.
Amúgy nálam a NAV még soha nem okozott semmi komolyabb rendszerösszeomlást, de az utolsó minidumpot elemezve ebben lehet hogy benne van a keze...
Ugyanis a monitor 10 percre volt beállítva, hogy akkor kapcsoljon le, a NAV meg szintén 10 perc után kezdi a háttérműveleteit... De ha ez a gond, akkor szerintem az első minidump-ban is kellett volna hivatkoznia rá. -
válasz
Воланд
üzenetére
Jaja. Nekem pl az ESS akadt össze, pl a képek mappába nem tudtam képet menteni netről, mert kérte hogy rendszergazadaként csináljam, mondom wtf.
Akkor dobott kékhalált is, az új verziója kinyírta a wint, utána meg nem használtam, mert feleslegesnek tartottam. 4 hónap után filóztam, hogy mse2, vagy avira. És az avira nekem jobban bejött, pedig az mse2 is jó. És most nincs bajom vele. kopp-kopp. Még.
Ja és ebből is az ingyenes változatot használom. Szerintem az mse2 majd csak nem akad össze a windows-al.
Mondjuk régebben az avi vs xp volt nálam nyerő. 
Mivel mindkettő microsoft találmány (úgy tudom
), elindítottam egy avi-t és csúnyán explorer.exe hibával elszállt. Ha belementem a mappába, ha megnyitottam egy fájlt. Amint nem nyúltam hozzá, minden jó volt. 
-
Kicker
őstag
válasz
Воланд
üzenetére
nincs két napos a rendszer... 65 frissítést telepített, ebből 59 rendszeré, 9 az office 2007-é.
info:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 7a
BCP1: C0447858
BCP2: C0000185
BCP3: 0655C860
BCP4: 88F0B2E9
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1 -
Воланд
titán
válasz
Kicker
üzenetére
Ha nincs semmi fontos a c meghajtón, akkor telepítsd újra a w7-et, ennyi "hibajavítás" után szvsz az segítene.
Colos1: Akkor az ati drivere lesz inkább a bűnős, ha mindig akkor fagy, amikor ki-be kapcsolod a monitort.
Sub-ZeRo: Jah ez hihetetlen, hogy egyes vírusirtók mennyire össze tudnak akadni a w7-el, lassan művészet lesz egy normálisat találni, ami nem okoz kékhalát, vagy bármilyen más fagyást.
-
válasz
Colos1
üzenetére
Aham. Hát akkor használj MSE II-öt, vagy avirát. Mindkettő ingyenes és ilyeneket tuti nem csinál majd, mert én mindkettőt használtam, használom most az avirát és nincs kékhalálom. Meg vagy att, vagy ccc. Tudom, ccc-t szidják mind a bokrot, nekem nincs vele bajom, biztos az én gépemben van a hiba.

-
Colos1
őstag
válasz
Воланд
üzenetére
Ez már megtörtént, az ATI driver újratelepítése után jött a másik.
De az előbb eszembe jutott valami.
Az első összeomlás akkor jött, amikor vissza akart kapcsolni a monitor. A második meg akkor, amikor már kb 10 perce nem nyúltam a géphez, és ennyi van beállítva az energiagazdálkodásban. Lehet hogy az első is a lekapcsoláskor jött

Most beállítottam, hogy ne kapcsoljon le 10 perc után, és várom a végeredményt(#34693) Sub-ZeRo: Norton AntiVirus.
-
Kicker
őstag
kb 9 óra óta most vanhalvány esély, hogy a win 7 javítsa hibáit, a disk repair ment 3 órát, utána újraindulás után 20 percet valami más repair, mégegy újraindulás után ismét beléphetek a rendszerbe, aminek a betöltési ideje majdnem 5 perc...

mod: több mint 5 perc
-
Colos1
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Mindkettő akkor jött, amikor a gép használaton kívül volt.
Az egyik minidump az atikmdag.sys, ntoskrnl.exe és a WmFilter.sys -re hivatkozik, a hibát az atikmdag.sys okozta.
A másik szerint a SYMEVENT64x86.sys okozta a hibát, és erre, meg az ntoskrnl.exe -re hivatkozik.Az első esetben azt vettem észre, hogy amikor a monitort kikapcsolta az energiagazdálkodás, már nem tudtam visszakapcsolni.
A másodiknál épp zenét hallgattam, és nem is voltam a gép mellett, hirtelen darálni kezdett. Odamentem, és monitort ezen esetben sem tudtam visszakapcsolni, először azt hittem, hogy ugyanaz a hiba, de a minidump szerint nem, legalább is ami a hibát okozó drivert illeti. Az egyetlen közös bennük a Stop 3b hibatípus.Mivel az egyik érintette az ATI drivert, abból a 10.12 -es van fent, CCC nélkül ATT -vel. A másik a NAV -ot, az a 2011 -es, és eredeti.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Jó, hát akkor fölteszem azt, bár XP-ben jártasabb vagyok. Mindenesetre Vista után tuti nem fog lassúnak tűnni a tulajnak.
Kösz! -
Neil Watts
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Erterm!

-
Psychonaut
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
7 is teljesen jó lesz arra, akadásmentesen fog futni. Nekem ennél gyengébb gépen volt Windows 7 telepítve, mindennapi használatban volt (Athlon 2000+, 512+256+256 DDR).
-
Neil Watts
veterán
válasz
Crystalheart
üzenetére
Akkor XP, bar az mar kicsit oreg...
-
Kicker
őstag
válasz
FireShadow
üzenetére
Nekem olyan volt, hogy ide vinyot használatam, kikapcsoltam a gépet, lehúztam, és utána kb 1 órát vizsgálta magát, 3 szor újraindult, miután rájött, hogy nem kell keresni ami nincs.
Ma reggel pedig szintén megszivatott, telepítés közben kékhalál, majd újraindukás, és most kb 2 órája javítja a hdd-t...
mod:
Win 7-re nincs xp pack?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
polonic
félisten
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Biosban memory remap funkciót állítsd át, ha van.
-
Crystalheart
őstag
Sziasztok, beírom a kérdésem ide is. Kaptam egy notebookot, hogy telepítsem újra. Nomármost, ez egy Toshiba L30-10N típusú gép, Intel Celeron M 1,86 GHz, 1 GB RAM, a Vista élményindex-mérője 2,3-at tesz rá. (Igen... Vista van rajta jelenleg.)
Szóval nem tudom, szerintetek erre mit telepítsek, XP-t vagy Windows 7-et? Tudom, hogy az XP kora lassan (?) lejár, de nem tudom, a W7 tudna-e olyan gyorsan futni (és futtatni) ezen mondjuk egy erősen visszavett látvánnyal, mint az kikapcsolt látványelemekkel? (A különféle úsztatásokat és áttűnéseket ki szoktam kapcsolni, úgy gyorsabbnak hat a legtöbb rendszer.) Én a saját 2,8-as P4-emen, 1 GB RAM-mal még XP-t használok.
Szerintem semmi extrára nem használták a gépet, Sims2-t meg AoE3-at látok rajta, meg Office.
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
4gb ram került a gépembe, és váltottam 32bitről 64 bites win7-re.
Kérdésem, hogy miért írja ki, hogy 4gb ram van, és abból 3,87 használható.A maradékkal mi van?Konfigom az adatlapomon. -
JetiRulez
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Hopp, akkor korábban turkáltam a rendszerben valamit, amiről megfeledkeztem. Na majd utánajárok.
Kösz!
-
föccer
nagyúr
válasz
JetiRulez
üzenetére
Hehe. Nekem ilyen gondom nincs, így nem számoltam ezzel a lehetőséggel... 30k-t csengettem a közelmúltban a lelki (és számítógépem) lelki nyugalmáért
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát, egyébként meg passz. Ez volt az egyedüli ötletem. Hálózati adatforgalom? Milyen antivirust/tűzfalat használsz?
üdv, föccer
mod, akkor nem szoltam...
üdv, föccer
-
JetiRulez
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
És megvan! A jó nénikéjét neki! nVidia Vezérlőpultban visszaállítottam a csúszkát Minőségről Teljesítményre.
Mintha olvastam volna itt olyan hírt, hogy a frissítésekkel együtt települ egy eltüntethetetlen ikon, ami jelzi, hogy nem eredeti a rendszerem.
Arról fogalmam se volt, hogy itt külön be kell kapcsolni a rendszer-visszaállítást. Az XP-ben hozzá se kellett nyúlni, mert automatikusan csinált minden egyes program telepítése előtt.
-
JetiRulez
őstag
A feladatkezelőben nem látok semmi olyat, ami ezelőtt ne futott volna. Semmi új, ami eddig nem volt ott. Memóriahasználat 730 MB nyugalmi állapotban, proci terhelés 0.
Sweet Lou 6
Nem tudom visszaállítani, nincs korábbi rendszer-visszaállítási pont.De egyébként ugyan mi tud egy éjszakai pihenés alatt megváltozni a rendszerben. Ezt nem értem Én.

-
Colos1
őstag
Sziasztok!
Ma volt 2 fagyásom.
Mindkettőt más okozta, de egy azonos bennük.
A BlueScreenView -el megvizsgálva mindkettő
"SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION", és STOP: 3b hiba.Mi lehet ez?
-
válasz
dokee78
üzenetére
"64bit-es Win7-nek 60GB üres hely elegendő?"
Igen, bőven elég a 60G."Hány GB szabad hely kell a linuxnak?"
Disztrója válogatja, ha az a vinyó, amin a 60G helyet szántad a W7-nek, legalább 120G-s, akkor ezen nem kell aggódnod"Melyik Linuxot ajánljátok aminek szép a kezelőfelülete és magyar nyelvű is."
Nem rég óta használok Linux-ot, épp ezért én is kipróbáltam párat előtteOpenSuse - ez az egyik legnagyobb ingyenes disztró, szerintem egy mezei/kezdő Linuxosnak "túl" nagy...

Ubuntu - No Comment, egyszerűen jó..
Little Susie - ez az OpenSuse igencsak megkarcsúsított változata, teljes egészében magyar fejlesztés, Én e mellett döntöttem

Az Ubuntu és a Little Susie Live CD-ként is üzemelhet, ha jól rémlik az OpenSuse-t nem lehet Live CD-ként használni (ez amúgy egy DVD-s telepítő)
Ha tévedek, akkor sorry... -
dokee78
félisten
64bit-es Win7-nek 60GB üres hely elegendő?
Más:
Dual BOOT renszert szeretnék kialakítani Windows7 mellé?
Melyik Linuxot ajánljátok aminek szép a kezelőfelülete és magyar nyelvű is.
Hány GB szabad hely kell a linuxnak? -
SLYM
veterán
.XPS kiterjesztésű file-t milyen programmal tudok megnyitni? mihez kell társítani?
-
válasz
FireShadow
üzenetére
Hát nem tudom hogy lehet-e hardveres hiba. De nincs kizárva.
Új winnél ha nem jelentkezik, akkor nincs hardver hiba. Legközelebb majd lenyomoda gépet és úgy húzod le.
Sata-s vinyót ne vegyük, főlag ha 2-es, mert az támogatja a hot-swap funkciót.
Hát úgy hűtőt cserélni, csak gratulálni tudok.(#34654) Bozsó22:Power iso, vagy nero-val is kitudod írni. Vagy img burn.
Valamelyik közül csak sikerül kiírni. -
FireShadow
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
ha csak a windows ment szét töle az nemzavar ugyis érik már a reinstall de lehet baja töle a hardvernek is? ugyis jelentkezik a bluescreen ha nincs radugva a dvdiro. amugy IDE-s. vinyót huztam mar le és raktam fel menet közben satásat, azzal nem volt baj, vga hütést is szereltem mar ugy hogy ment a gép :,D most nem tudom mi nem tetszett neki ujfent
-
válasz
Bozsó22
üzenetére
Újra kell telepíteni az egész rendszert. 32 bitről nem tudtok 64-re updatelni, csak a tiszta telepítés megy.
(#34646) Krisinto:Tudsz, de akkor a boot fájlokat kell helyre raknod. Volt már róla szó itt a fórumban nem egyszer. Ha nem megy a boot, akkor itt egy lehetőség, hogy helyre hozd.
[link](#34645) FireShadow:Meglehet. Nem szokás menet közben optikai meghajtót kicserélni, ki venni, nem egészséges a windowsnak. Meg a gépnek sem mondjuk.
(#34644) _ak_: Ilyet még nem hallottam, hogy pendrive-ot ketté partícionálni. Szerintem nem fog menni.
-
Lenry
félisten
válasz
sfdrakex
üzenetére
tud, csak felül fogja írni az XP bootloaderje a Win7-ét, és játszadozhat 1-2 kört, mire mindkettő indíthatóvá válik
(#34645) FireShadow keress rá a hibakódra a Microsoftnál, általában egész érhetően le van írva (magyarul is), hogy milyen hibát mi okozhat
(#34647) Bozsó22 pont ma kérdezték, kb 15-20 hsz-el ezelőtt: nem lehet
(#34650) Sub-ZeRo az a baj azzal a megoldással, hogy azt feltételezi, hogy a Win7 elindul, már pedig az XP telepítése után csak az XP lesz indítható
-
Bozsó22
tag
Sziasztok!!
Az lenne a problémám, hogy tisztaszoftver program keretein belül letöltöttem a win7 64bit update verziót, de nem engedi telepíteni, mert azt írja ki a rendszer, hogy nem kompatibilis mert ami fenn van az 32bites!(se 32bites win7, vagy xp)
nem lehetne ezt a problémát valahogy áthidalni?jó lenne a 64bites, nem ismeri így fel az összes memóriát
segítségeteket előre is köszönöm!
-
Krisinto
őstag
Üdv!
Jelenleg Win7 van a gépen, ez mellé így, tudok tenni XP-t, vagy először XP, utána Win7? -
FireShadow
senior tag
bekapcsolás után 5-10-15 perccel kékhalál, irq not less or equal meg olyan is van hogy nem ir ki szöveget csak hibakodot...
windows update ment a napokban illetve az optikai meghajtot szedtem ki és raktam vissza de miközben ment a gép. lehetséges hogy attól lenne?
-
_ak_
addikt
Első nekifutásra már az is épp elég időt vett el, h ketté tudjam particionálni a pendriveomat, de úgy tűnik, h nem értem le vele semmit.
A 32gbos pendrivból gondoltam csinálok egy 4gbos partíciót win telepítőnek a többit meg meghagyom adat tárolásnak, de a win az arcomba dobja, h hordozható eszközön, csak az első elsődleges vagy ha az nincs akkor logikai megható lesz látható és ezt úgy tűnik, h nem is tudom megkerülni. Lett volna még egy megoldás egy toolal, ahol néhány pendrive esetében van arra lehetőség, h "flip removable bit". Ez azt érte volna el, h nem hordozható tárolónak látja, hanem rendes hdd-nek, de nálam ez nem működik.
Nincs más lehetőségem?
(persze nem a pár ezer forintos pendriveon múlik, csak most épp így szerettem volna megoldani.)
-
Lenry
félisten
válasz
12-es csaj
üzenetére
nem tartom valószínűnek
-
Воланд
titán
válasz
12-es csaj
üzenetére
Pedig de. Beismerték, hogy túlterheltek, ez egy pár hónap alatt nem fog változni, sőt szvsz azóta még új felhasználók is csatlakozhattak hozzájuk a környéken a hálózatra. Annyival megpróbálkozhatsz, hogy reseteled a modemet/routert, w7 alól törlőd a hálókártyát, hagyod, hogy saját magának feltelepítse, szóval mindent beállítasz újra, de kétlem, hogy nálad lenne a probléma. Pontosan hol vagy helyileg (melyik kerület) és melyik szolgáltató?
Szerk.: Megelőztek.

Nem. Amit te leírtál az tipikusan vonalprobléma.
-
Lenry
félisten
válasz
12-es csaj
üzenetére
ha azóta nem bővítették az infrastruktúrájukat, de több lett az ügyfelük, akkor bizony előfordulhat, hogy náluk lett egyre rosszabb a helyzet.
-
Lenry
félisten
válasz
12-es csaj
üzenetére
szóltál már a szolgáltatónak? lehet, hogy a kapcsolatod rossz
-
12-es csaj
senior tag
Ha hónapok óta rossz az internetem, annak lehet a Windows 7-tel kapcsolatos oka?
Nemcsak a böngészők "szenvednek" a hibától. Az MSN kidob, a Skype-hívások megszakadnak, a vírusirtó "kézi" frissítése pár másodperc helyett fél - egy percig tart, az uTorrent is néha hibát jelez (már amikor megnyitom, mert egyébként ugye nem írja ki). -
JetiRulez
őstag
Sziasztok!
Ma reggel úgy kapcsoltam be a rendszert, hogy szaggat rajta minden, a játékokat és DVD-filmeket kivéve.
A gif képek, gépelés közben a kurzor, Flash tartalmak, böngésző, stb, mind kampó.
Nem értem mi változott egy éjszaka alatt.
Futtattam vírus- és kémirtást, töredezettségmentesítést, lemezkarbantartót, de nem változott semmi.
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Úgy érzem ki fogtok nevetni a kérdésemmel, de tényleg nem tudom a választ:
4 GB memória van a laptopban, és felraktam a 32 bit-es 7-et. Utólag tudtam meg, hogy az nem tudja kezelni a 4 GB-s memóriát. Feltenném a 64 bit-est, de nem akarok formázni, adatokat mentegetni, stb. Lehet 32 bit-eset 64-bit-esre frissíteni?
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
1 kérdés.
Melyik változat lenne a szerencsésebb win7HP 32 vagy 64 bit?
Asus P5q pro alaplap
e7600 proci
jelenleg 2 GB memória
ati hd2600 vga vezérlővan 1-2 régebbi játékom, de inkább képszerkesztő videoszerkesztőt használok.
Most venném meg és nem szeretnék 1év múlva újat venni...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Lenne egy kérdés, Windows Media Center-ben hogy mint lehet kikapcsolni az automatikus felvételt? Meg amit felvett eddig esetlegesen cuccokat, azokat hova menti?
Most szólt egyik ismerős, hogy megtelt a vinyó, mert Én erről nem tudtam, hogy autón rögzít..Vagy ezt ki lehet kapcsolni valahogy? Mert ez elég zavaró, hogy lényegében elfogy a hely tv-nézés közben...
Plz help!
-
mhorvat
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Köszöntem!
Szerk.: Fire/SOUL/CD, szintén.

-
válasz
mhorvat
üzenetére
WIN gomb + Pause/bal oldalt Speciális beállítások/Teljesítmény csoporton belül Beállítások gombon katt, kiszeded a pipát a képen látható opciók elől és OK
-
mhorvat
senior tag
Alap kérdés, de hol lehet kikapcsolni, hogy az ablakok körül "Outer Glow", vagyis fekete árnyék legyen körben, valamint hogy az ablakokat ne animáltan nyissa/zárja az eszköztáron?

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hm.. Mondjuk, Én máig megvagyok Codec-ek nélkül, szerencsére.. Bár én senkire sem erőltetem azt, hogy használjon bármit is, ugye kinek mi.

-
Воланд
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, a divx trial verzióját sikeresen aktiváltam.

-
Gyakran terítéken van, hogy ki milyen codec packot használ, vagy hogy kell-e avagy sem. Nos ezt a kérdést nyitva hagyom, de elérhető egy PROMO, ami esetleg pár emberkét érdekelhet a topikból. DivX Plus 8 Pro Promoció
-
-
troland26
őstag
szép reggelt
Az lenne a problémám , hogy a felhasználói fiókoknál nem tudok belépni az Appdata könyvtárba..nem is látom csak oda pakol egy csomó dolgot én meg nem tudom megnyitni , megnézni vagy törölni azokat . Már az összes biztonsági beállításnál teljes hozzáférést engedélyeztem , de bizonyos könyvtáraknál akkor is megtagadja a hozzáférést.... mi lehet a gond ? Ja és persze win7-et használok...

-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Kérdés, van a tisztaszoftveres (modulo-s) telepítő. Az egy exe file, ugye, semmi több, tehát update. Szóval, ha ezt ráengedem az XP-re, akkor az xp beállításai, és az xp-re telepített programok megmaradnak?
-
BlackOps
csendes tag
válasz
polonic
üzenetére
ATI Xpress 200M. Magához a vga-hoz nem tudtam leszedni mert csak Windows XP van, de sikerült rámennem a letöltésekre és ott volt, hogy válasszak op rendszert kijelöltem 32 bites Windows 7 és kiadott egy csomagot letöltöttem, telepítettem, újraindítottam a gépet és semmi. A hivatalos AMD.com ról szedtem le.
-
Draken
őstag
Hogyan tudom beállítani, hogy a csevegőprogramban lévő linket operával és ne explorerrel nyissa meg? opera az alapméretezett
-
azbest
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
Amikor kihúzom, akkor átvált energiatakarékosabb módba, visszább veszi a fényerőt is... friss telepítés után update előtt is csinálta... amikor a lenovo updaterével feltetettem a drivereket akkor jónak tűnt, de pl tv nézés közben ott is megesett. Lehet, hogy a windows update-rről szedett vga drivert nem komálja. Persze, ha átállítanám úgy hogy ne vegyen vissza semmit, akkor gondolom nem lenne gond, de úgy meg megenné gyorsan az akkut.
Hasonló esetek, annyi különbség, hogy nálam kék képernyő helyett merevre fagyás van: [link], [link]Nem hátrány ha agresszívebb energiatakarékossággal megy, mert 30W-ról 15W alá is csökken a fogyasztása a gyári program szerint, ami üzemidőben +1 órát is jelenthet.
Most kipróbálom a gyári állapotról mentett xp recovery lemezekről visszaállított rendszeren is a viselkedését.
-
< CyberBob >
őstag
dJ Peer:
A torrentenkénti kapcsolatok számát (kb.30)kell visszavenni és menni fog mellette más is.
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanis a monitor 10 percre volt beállítva, hogy akkor kapcsoljon le, a NAV meg szintén 10 perc után kezdi a háttérműveleteit... De ha ez a gond, akkor szerintem az első minidump-ban is kellett volna hivatkoznia rá.
Mondjuk régebben az avi vs xp volt nálam nyerő.
), elindítottam egy avi-t és csúnyán explorer.exe hibával elszállt. Ha belementem a mappába, ha megnyitottam egy fájlt. Amint nem nyúltam hozzá, minden jó volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)