Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Raspberry Pi
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Már néztem kb 1 honapja de akkor csak Vista XP volt de most igy a linken megtaláltam
pedig sokáig csak ez a driver volt az oka hogy nem váltottam Vistárol Win7re.Létezik már 64 bites adobe? Vagy maradjak a sima böngészönél?Van köztük gyorsaságbeli vagy bárminemü különbség? -
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Valamilyen okból kifolyólag nem tudom megnézni az MTV videótár egyik online filmjét. Először azt írta ki, hogy egy plugin-t telepítsek - Windows Media Player 11 - amit meg s tettem (igaz csak manuálisan tudtam) viszont továbbra sem működik a dolog.
Aztán beleolvasva dolgokba kiderült, hogy a Windows 7-el csak a WMP 12 megy amit sehonnan nem tudok letölteni... a gépen valószínűleg nincs (bár Win7 használok) mert a videó nem indul el.
Tudna valaki nekem segíteni?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
akoska23
üzenetére
Mert 64 bites ie alá 64 bites flash player kellene.
A gyártó(TP-link) oldalán próbáltad már?
-
akoska23
aktív tag
Hali találkozott már valaki azzal hogy a windows 7 64 bit rendszeren használt 64 bites explorer 8 nem tudja telepiteni az adobe flash playert?A sima nem 64 bites explorer 8 (ugyanis van egy ilyen és a másik mondjuk ezt sem értem) simán telepiti és használja a 64 bites pedig csak állandoan kérdezgeti hogy telepitem -e de nem telepiti csak kérdezgeti ha olyan oldalon vagyok ami igényli.A másik kérdésem nem tudja valaki hol lehetne egy TP-LINK TL-WN422G USB wifi stick hez drivert találni?Egy napja keresem a gugli ban de semmi a saját lemezén pedig csak wista és xp driver (ami kompatibilitási gondokkal küzd) van de én nagyon szeretném win7 alatt is használniEsetleg tudtok egy megbizhato oldalt ahol win7 re van sok sok progi?
Köszönöm a válaszokat
. -
_BM_
senior tag
Hali!
Az a problémám, hogy kikapcsolás után továbbra is világít a PS2 bill numlock gombja. Ha egy rescue lemezről (Acronis, Clonezilla) indítva adom ki a leállítást, akkor rendesen kikapcsol a gép. Ennek megfelelően a W7-re gyanakszom. Böngésztem a neten, és találtam egy hsz-t, amely azt ajánlotta, hogy az eszközkezelőben a 1394 illesztő energiagazdálkodásánál kell bepipálni (vagy ki, most ez mindegy) a "Számítógép kikapcsolhatja ezt az eszközt", de nálam nincs ilyen az eszközkezelőben. Minden eszköznél átállítottam, ahol van ilyen lehetőség, de semmi eredmény.
Találkozott már valaki ilyennel?

-
Tibi86
aktív tag
Hi!
Találkozott már valaki olyannal, hogy a windows minimális mértékben de egyfolytában használja a netet? Próbálatam a WU-t kikapcsolni, sidebart, de semmi nem szünteti meg,csak ha Eset smart securityval blokkolom az összes kapcsolatot. Ami érdekes, hogy a nod nem látja a tüzfalával...
gondoltam egy win reinstall megoldaj,de sajnos nem, szűz rendszeren is felállás után 0,07%-os( 100 Mbites kábelhálózat, amiből nekem 2Mbitem van) konstans hálozathasználatot mutat. Feltettem MSE-t de ő sem talál semmit.
Javaslatok?
-
Sogi555
csendes tag
hello
olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet beállitani, hogy rendszerindításkor milyen programokat indítson el a windows? anno megtaláltam, de most, hogy szükségem lenne rá, bizisten, hogy nincs meg
előre is kösz a válaszokat
-
bbdc77
csendes tag
Sziasztok! Pár napja telepítettem fel a Windows 7-et, és szinte mindig, de teljesen random időközönként (van, hogy bekapcsolást követően nem sokkal, van, hogy csak egyszer látom, és csak pár óra után bukkan fel megint, de talán leginkább Opera megnyitásakor) ezt a hibaüzenetet szoktam kapni:
[KÉP]
Az istennek sem tudok rájönni, hogy mi lehet ez, de úgy tűnik mintha a Panda antivirus telepítése óta kísértene. Megtudnátok mondani, hogy ez mi fán terem, és mit tudnék vele kezdeni? Segítségeteket előre is köszönöm. -
válasz
Morden24
üzenetére
Uh, hát neki nem örülök. És a DC-ben ott a frissítés számát kell beírni? Nem használtam még.

A KB976972-el. Sajnos ha telepítve van, mindig olyan hangot ad, mintha egy pndrive lenne rádugva és ez nekem nem gyere be. Persze amit frissít, nélküle is tökéletes, úgy hogy semmi szükségem rá. -
sgery
őstag
üdv!
Windows 7 64bit-et használok. Nemrég lett cserélve alaplap Gigabyte -ról Gigabyte-ra. A gondom az, hogy az új alaplapnál alvó állapotból felébred a gép, ha lehúzom az usb-ről a telefonomat. A réginél nem volt ilyen gond. Hol lehetne ezt kikapcsolni a windows-ban? Energia beállításoknál nem találtam semmi ilyesmit :/És ha már alvó mód. 1hónap múlva remélem jön vissza a régi lap. Annál az volt a gond, hogy 2-3 alvó módba kapcsolás után eltorzult a hang, de csak időszakosan. 1percig jó 1percig rossz pl. Audigy 2 zs hangkártyával használtam. Továbbá az alaplapi ethernet kártyát se szerette az alvó mód, sokszor volt pl. hogy azt írta nincs net kapcsolat és csak az segített, hogy eltávolítottam és újratettem az ethernet karit. Ez mitől lehet?
Kössz előre is a választ

-
SP1 ha megjelenik, az előtte lévő frissítések még elérhetőek lesznek? Mert 1 hét szívás után jöttem rá, hogy van egy frissítés, ami az usb portjaimra van hatással.
Átolvastam 1xx darab kommentet, de nem találtam rá választ, hogy sp1 után, már eltünnek a frissítések és csak az sp1 lesz elérhető. Valaki tud erről valamit? -
szabonagyur
félisten
hello
win7 pro 32 bitem van és eddig tökéletesen ment a windows live 2010 alatt a cam 2 cam... de a mai nap próbáltam és megfagy a képem egyből
skype alatt tökéletes csak azt nem szeretem. próbáltam a 2011est is annál is megfagy egyből, a net 100/100as szóval azzal nem lehet a baj. vki tud erre vmit? -
sbazsi
veterán
kérdés:a következő notin mennyire lenne lassú egy win7

acer aspire 5022 wlmiAMD Mobile Turion
512 MB
15,4''
60 GB
DVD +/- RW
802.11 b/g WLAN
ATI Mobility Radeon X600 64MBnagyon döcögne

ha raknék bele 1-2 gb ramot, akkor
-
GEPESZ66
veterán
Ma reggel bekapcsoltam a gépet, s a minialkalmazások ikonjai nem töltődnek be rendesen,pl.időjárás,Kaspersky.Hiába indítom újra pl. az időjárás minialkalmazást, nem töltődik be.A Kaspersky-é bejön, de nem vált pirosra, ill. a beállítás lehetőség sem jelenik meg mellette.Találkoztatok-e ezzel a problémával?
-
Воланд
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem kell újrarakni, megoldja a w7, csak az első indulás fog egy kicsit tovább tartani, amíg felismeri az új hardvereket és betölti a megfelelő drivereket. Viszont ha az előző alaplaphoz raktál fel valami utility programot, meg a chipsetdrivereket érdemes letörölni, hogy ne akadjon össze az újjal.
-
Lenry
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
moonman szokta mondani, hogy ő nem telepíti újra a rendszerét hardvercsere esetén sem, dobj neki egy privit, hátha tud segíteni.
-
Motion_Blur
félisten
Láma kérdés: lap/proci csere esetén mindenképpen újra kell telepíteni a rendszert? chipset is változik (AM3 -> P55) régen ez elkerülhetetlen volt, most nem lehet kivédeni valahogy?
-
Lenry
félisten
egy darabig két monitort használtam, de most vissza kellett adnom a második monitort. sajnos pár programom "ott maradt" a kettes monitoron... megnyílnak, működnek, csak az ablakuk nem látszik
hogy tudnám onnan visszahozni? újratelepítéssel már próbálkoztam
-
cettlee
őstag
üdv. HD filmeknél fullscreenbe néha berángat, akad a kép. ez mitöl lehet? ablakba nincs eza jelenség
-bs player
-gtx460
-u2311h monitor -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
És vajon fog is menni XP móddal? Elég rossz tapasztalaton van eddig csak vele. Régebben a Microsftos XP módban akartam Photoshop CS2-t telepíteni, de nem engedte (Ugye win alatt már az sem megy...), nem mentem vele semmire.
Én a nyomtatómat 1ft-os aukció keretein belül vettem Vaterán, elnyomtattam a végét járó tonerrel vagy 200 oldalt, majd tiszta véletlenül találtam pont itt, Debrecenben pont bele való, gyári, új tonert, kemény 6000 forintért. Ha leosztom az 5000 lapra, az jó ár/érték arány.

-
válasz
z0d1AK
üzenetére
Akkor marad az xp mód. Esetleg írsz a gyártónak, hogy készítsék el windows 7 64 bitre a szoftvert is. Bár szerintem egyhangú válaszuk lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy én sem nyomtatok sokat, de van egy xerox lézerem, 12k-ért vettem. Utántöltött tonert meg 3-4k-ért vettem be. És megy 64 biten az a szerencse.(#35735) McKane:Én már nagyon régen nem használom. Nekem windows frissítés és EAV frissítés után olyan kékhalálom volt, hogy egy új install segített csak. És az EAV volt a bűnös. Akkor mse 2, vagy avira, ha ingyens dolgokról beszélünk...
-
z0d1AK
nagyúr
Van egy eléggé régi, Tally márkájú lézer nyomtatóm. A legutóbbi drivere még XP-s volt, ami Win 7-tel ment is gond nélkül, de csak a 32 bites verzióval. Úgy tűnik, a 4GB RAM miatt át kell majd állnom 64bit-re azon viszont emlékeim szerint nem fog működni a nyomtató. Hogyan lehetne vajon ezt a hibát kalibrálni?

-
-
GFM
csendes tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalatotok azzal kapcsolatban, hogy a windows 7 64 bites verzióján, hogy futnak a játékok? (régebbieket is beleértve)
Válaszaitokat előre köszi!
-
karlkani
aktív tag
válasz
boygabi_
üzenetére
A gombot valóban nem lehet áthelyezni bal oldalra, a start menü mellé.
- Ha bejön az XP-s gyorsindítás menü, ott alapértelmezetten megtalálod az asztal megjelenítése és a 3D-s ablakváltás parancsikonját is. Ehhez annyit kell tenned, hogy a tálcán jobb klikk, eszköztárak, új eszköztár, majd elérési útnak megadod ezt: %appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
Feloldod a tálca zárolását, majd jobb klikk a quick launch feliratra és a szöveg, valamint a címsor megjelenítése elől a "pipát" leveszed. Áthúzod a bal oldalra, használod.- Ha nem jön be (nekem jobban bejön a superbar), oda is megoldható.
Nyiss egy szövegszerkesztőt (jegyzettömb, notepad++, stb), másold ezt bele, és mentsd el Desktop.scf néven.[Shell]
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
[Taskbar]
Command=ToggleDesktopKészíts egy parancsikont egy bármilyen exe fájlról (lényegtelen, csak ne szerepeljen a superbaron arra a fájlra hivatkozó parancsikon), a neve legyen "Asztal megjelenítése". Ikoncserénél állítsd be a képet. A %windir%\system32\imageres.dll tartalmazza az alapértelmezett ikon képet, ha betallózod neki, meg fogod találni... Ezt húzd rá a tálcára. Ha megvan, készíts egy másik parancsikont, ahol célnak a Desktop.scf helyét adod meg. A neve ennek is "Aszal megjelenítése" legyen, ikoncserénél beállítod ugyanazt az ikont. Ha elkészült a parancsikon, navigálj el a C:\Users\Felhasználóneved\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar mappába (rejtett, engedélyezni kell a rejtett állományok megjelenítését). Fogd meg a másodjára készített parancsikont és írd vele felül az ott levőt. Ezután használatba veheted a gombot a tálcán.
Mellesleg a 3D-s ablakváltást is könnyedén meg lehet oldani, hogy a superbarra rakva tudjuk azt használni... és kicsit egyszerűbben. Létrehozol egy új parancsikont, célnak ezt adod meg: %windir%\System32\rundll32.exe DwmApi #105
Ikoncserénél szintén a %windir%\system32\imageres.dll a megoldás. Ezt lehúzod a tálcára és máris használhatod. -
Nem találtam én sem ilyen opciót a biosodban. Bár nekem is giga lapom van, én sem találkoztam vele.De nekem felismerte mind a 4 modult. Vedd ki az összes ramot és egyesével próbáld ki őket, lehet az egyik kipruccant.
Esetleg a legújabb nem béta bios helyrehozza. Saját felelősségre csináld persze. -
boygabi_
aktív tag
Be lehet e állítani azt, hogy a Win7 asztal megjelenítése gombját a tálca jobb oldalról áttegyem a bal oldalra a Start menü mellé. Xp-nél így szoktam meg és nagyon zavar, hogy itt a másik oldalon van.
-
válasz
McKane
üzenetére
Nekem annó ilyen és explorer.exe leállások magyar windows-al voltak. Mióta only angol szoftvereket használok, nem volt rá példa. Ha volt is, akkor én gyilkoltam a rendszert.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Próbáld meg frissíteni, vagy újra feltenni az ie8-at. Esetleg ie9 bétát nézzd meg.
De nod is van fent meg symantec cucc is?? Ha igen, az egyiktől válj meg.
Az is lehet probléma. -
McKane
senior tag
-
bobsys
veterán
ha nincs halokabel bedugva akkor nem is fog kiirni ip cimet
valamint ott kell lennie a listaban a fizikai kartyadnak, foleg ha eszkozkezeloben is latszik
sima ipconfig parancsra is kiirja az ip-t csak ekkor nem rakja bele a sok virtualis kartyat illetve dns, dhcp server cimeket
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)