Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
ErosenZold
üzenetére
Mire gondolsz?
-
ErosenZold
senior tag
A mostani "nagy" tapasz pontosan mit takar?
-
_BM_
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
"most sssmart security van.A win 7 tűzfal nem akadályozhat?"
A telepítés idejére kapcsold ki.
-
Hasaggymeg
veterán
Ugyanazt csinálja IE-val is.
-
jilian
addikt
helló!
Mondja el nekem valaki ezt hogyan kell telepíteni!
Sajna csak ennyit kapok driver néven, de nincs benne telepítő ezért nem tudom hogyan kell felvarázsolni... (win7 x64)
Csak be kell másolni? (hova?)
Köszönöm
-
Morden24
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Próbáld esetleg ne a Firefox-al letölteni.
Van valami rezidens védelem a gépen, ami bekutyulhat? -
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Amit letöltöttél a java.com-től másold ki az asztalra pl.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Oké, engem eddig az tévesztett meg, hogy az installerek, amiket te futtattál, nem tudom, hogy HONNAN származtak, de a java.com-ról biztosan nem, mert egyrészt már 23-as van kint, másrészt a telepítők elnevezése sem ilyen.
A Programok menüben meg tudod nézni, hogy biztosan nem települt-e a java? A Program Files-ban sincsen nyoma, tehát egyáltalán nem történt semmi?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ez a Windows gyári, ahogyan a géphez kaptad előtelepítve?
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Innen töltsd le a legelsőt.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Feltöltöd valahová, pl. ide, aztán beilleszted a linket a "kép" funkcióval. Viszont a kérdésre nem válaszoltál: innen és ezt próbálod telepíteni?
SZERK: Baszki, az nem tűnt fel, hogy valami XP-s telepítővel próbálsz erőlködni?

-
-
Morden24
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Erről a hibaüzenetről egy képet légyszi mellékelj már.
Egyébként a legújabb JRE-t próbálod telepíteni a java.com-ról? -
Hasaggymeg
veterán
BUÉK nektek is!A problémám a következő:Az új HP notebookra a Java Runtime Enviroment-et a Win.7 alatt nem tudom telepíteni,minden telepítés után kiírja,hogy lehetséges,hogy a telepítés nem teljes bla-bla.és nincs is telepítve.Próbáltam rendszergazdaként,külső meghajtóról stb. de semmi,egyszerűen nem telepíti rendesen.
Köszönöm a segítséget! 
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
Ilyen nincsen.
Alapjában véve egy Windows-al egy kulcsot veszel, mely egy Windows aktiválására és használatára jogosít téged. Nem mellesleg ez a kulcs független nyelvtől és bittől, egyetlen dolog köti, a kiadás (no meg a licenc típusa, de ez nyilván magától értetődő).
Tehát, ha bemész a boltba, és veszel egy Win7HP-t, akkor a hozzá kapott 1 darab kulccsal aktiválhatsz egy darab Win7HP-t.
Magyarán: egy licenc = egy kulcs, egy kulcs = egy aktiválható Windows.
Amiről te beszélsz, az két licenc, magyarán két Windows-t kell venned. -
GFM
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem, hogy a Windows Home Premium verzíóból kapható-e olyan kiszerelésben ami a 32 és 64 bit es verziót is tartalmazza egyben? (Ha igen akkor ez 1 DVD -n vagy 2 DVD -n van?)
(indok: az egyik gépre 32 a másikra 64 bites Windows kellene)Válaszokat előre köszi!
-
dokee78
félisten
Win7 telepítővel töröltem a torrenthez használt HDD-t.
Vissza lehet állítani?
Ha vissza lehet akkor melyik progival és formázzam előtte,mert ugye így formázatlanul nem látja a rendszer. -
Pizzu
aktív tag
Sziasztok!
tudna nekem valaki segíteni?
nem tudom a távoli asztalt használni és semmit ami ezzel kapcsolatos
valami társhálózati szolgáltatás nem fut meg még 1068-as hibár is ír ki
nem vágom mi a gond
tud valaki segíteni?
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Egy gyors kérdésem lenne: vettem egy LCD TV-t, amit a monitorral egyetemben rákötöttem a gépre. Minden frankón megy, egyetlen apróság nem stimmel:
Valamiért a win7 a TV-t ismeri fel 1-es számú kijelzőnek, a monitort pedig a kettesnek.
A monitor van belőve main display-nek, de a számozás nem stimmel. Így amikor azt szeretném hogy csak a monitoron legyen kép, akkor a win gomb+p lenyomásakor azt kell válasszam hogy "csak kivetítő". Ha azt választom hogy "csak számítógép" akkor csak a TV-n van kép, tehát fordítva működik.Ez attól függetlenül így van hogy melyik kijelzőt melyik kimenetre dugom. Esetleg valaki találkozott már ezzel?
-
Morden24
nagyúr
-
Воланд
titán
válasz
RootRulez
üzenetére
Na de ott csak letiltották az aerot, meg egy csomó csilli-villi feature-t, akkor már inkább xp sp3. Simán Windows 7 Starter a neve.
bobsys:

-
bobsys
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Najovanma, mindjart csinalok en is egy ultra brutal windows 7 bobsys edisönt
A gamer es fire verziok elbujhatnak mogotte, olyan tweak lesz benne, besza behu mindenki, nemhogy keves ram kell neki hanem meg kapsz is tole, 2 giga ramos gepben 4 gia lesz, gyorsabban fog futni a torrent, aktivalni nem kell mer le ddos-olja az kms servereket -
Morden24
nagyúr
válasz
Sátán44
üzenetére
Tesztelésre ott van a 90 napos Enterprise trial. Az legalább garantáltan úgy fog működni, mint egy Windows 7. Vagy ha van legalább egy ismerősöd, akinek van egy eredeti telepítőmédiája, kérd el tőle, és rakd fel kulcs beírása nélkül.
Mit akarsz tesztelni warezos OS-eken? Olyanok nem kerülnek kereskedelmi forgalomba, nem tudod megvenni teszt után

(#35852) RootRulez: 2011 első fele.
-
dokee78
félisten
A win7 renszerpartícióm szeretném átköltöztetni másik vinyóra.
Melyik a legegyszerűbb és legjobb megoldás? -
Morden24
nagyúr
válasz
Sátán44
üzenetére
Én ilyen régi gépre nem ajánlanék új OS-t. Tök felelsleges pénzkidobás lenne. Ha meg lopni akarod, akkor a kérdést sem értem, úgyis ingyen van, lehet próbálkozni.
Ellenben egy szétberhelt, megcsonkított OS-t totál értelmetlen használni, garantáltan szarabb lesz, mint egy régebbi, ami lealább nem tolószékkel szalad az adott gépen. Ha a WinXP normálisan működik, akkor teljesen felesleges szórakozni.
Frissíts SP3-ra, ha annyira frissíteni akarsz.Ilyen gamer változatokkal meg ne égesd magadat. Ezek abból állnak, hogy valami bohóc kikapar pár drivert meg egy-két funkciót a Windows-ból, esetleg belevés olyan "tweak"-eket, amiknek a 90%-a debilség (pl. WU kikapcsolás). Max. azt nyered vele, hogy kevesebbet foglal a Win a vinyón, de attól még nem fogsz túl sok erőforrást nyerni, cserében egy instabil szart fogsz használni.
Gyerekek, még komolyan elhiszitek, hogy valami warezos bohóc jobb OS-t csinál, mint a Microsoft, illetve azt, hogy a MÁSOK által kikapcsolt funkciók listája nektek is megfelel? Ébresztőőő!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Mi az a Feedback Tools? Nem tettem fel olyat, legalábbis nem emlékszek.

-
Sátán44
addikt
Tudtok nekem ajánlani olyan módosított windows 7 opr. rendszert, ami kis gépigényű és ki vannak szedve + le vannak tiltva a felesleges dolgok. Egy régebbi gépen szeretném kipróbálni és ha beválna maradna is.
-
Morden24
nagyúr
válasz
bobsys
üzenetére
Nekem inkább az olyanok tetszettek, mint "added My Computer"... tehát valakit már megint nagyon zavart, hogy 9 év után valakinek volt pofája levenni a "My"-t a Computer elől. Na de komolyan, aki ennyire ostoba, az hogy tud egyszerre lélegezni és járni?
Amúgy annak is örülök, hogy végre valaki a font smoothing és cleartype funkciókat is bekapcsolta a Windows-ban, hiszen eddig nem voltak elérhetőek.De tényleg a vége a legjobb, a nagy disabled-es paletta. Hát mit ne mondjak, aki ilyen Windows-t használ, az is eléggé disabled lehet, már ami a mentális képességeket érinti

-
bobsys
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
NTFSre van formazva az a pendrive?
-
szabonagyur
félisten
Hali
A windows 7 usb dvd download tools-al próbáltam egy érintetlen, korábban sokszor használt, usb-n is kirpóbált iso képfájlt a program segítségével pendrivera rakni de amikor felmásolja a végén kiírja hogy a bootsec-et nem tudja átmásolni, de a 32 bites simán felmegy ugyanerre az usb-re, vkinek vmi ötlete?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Воланд
üzenetére
Eddig hülyén éltem, mert nem tudtam, mi a rák ez a Win7 Tűz kiadás, de most kínomban bingeltem egyet.
Hát, valaki kifejezetten sok időt szánhatott rá, hogy egy ekkora bloatware szemetet összehányjon. Gondolom ez egyfajta merénylet a warezosok ellen, hogy nehogy normális verziót tudjanak lopni
-
fantacsi
csendes tag
Sziasztok!
A mellékelt képen látható problémával küszködök...bármit csinálok nem tudom elérni, hogy miniatűr nézetben a megszokott kisképeket mutassa, csak ez az egyen windows előnézet jön be...
Minden más működik rendesen, viszont nekem erre lenne a legnagyobb szükségem, mert 4-500 kép közül így elég idegőrlő megtalálni azt ami nekem kellene...Várom az ötleteket, ki találkozott már hasonlóval, és ő hogyan oldotta meg...

Előre is köszi a segítséget

-
-
Gabás
addikt
válasz
zolka95
üzenetére
ne haragudjatok, de ezen konkrétan annyira röhögtem, hogy kiesett a számból a kaja

SLYM: valószínűleg az összesre, ha már fenn vannak. A Silverlight a Flashhez hasonló netes lejátszó, a Visual C++ keretrendszer, amit bizonyos játékok és programok (pl. VGA-driver) használ, a NET pedig egy másik keretrendszer, amit még több program (játékok is) használ -
zolka95
őstag
Sziasztok!
Letöltöttem a windows 7 ultimate-et, az 1.9.5.-ös DAZ loaderrel aktiváltam, eredetinek jelezte, de 2-3 nap után nem bootolt.
Azt írta hogy hiányzik egy fájl és hogy hardver vagy szoftver változás miatt nem indul
ez hiányzik: windows/system32/loader vagy winloader már nem tudom
újraindítottam és utánna ezt írta
hiányzik: windows/system32/config/system
kb971033-as frissítést elrejtettem, nem telepítettem fel
Újratelepítettem ugyanezzel a windows-al és ugyanezzel a loaderrel és megint nem bootolt be egy pár nap után.
Az előző win7 végig jó volt csak most ezzel van a baj, de a régi win7-et másik lemezről telepítettem. -
SLYM
veterán
heló. van pár progi ami frissül magától a windows update-ben, de nem tudom mire valók. ilyenek a Microsoft Silverlight és a Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable. ebből van 2008-as 2010-es fent. aztán van még ilyen .NET cucc is. google nem ad egyértelműen ki semmit se ezekre. amit ír azt kb nem is értem. mik ezek? mire valók? melyik szükséges nekem ezek közül? köszönöm a választ
-
akoska23
aktív tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Értem és megtaláltam hogy kell.Köszönöm épitő hozzászólásaidat

-
Psychonaut
veterán
-
akoska23
aktív tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Azt pontosan hogy is kell? Nekem csak annyit ir kihogy az alkalmazás 32 bites és hogy nem futtatja.............most van elsönek win7 rendszerem bocs ha tudatlan vagyok....
-
akoska23
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Az Everest nem talál semmi rendkivülit hogy hiányozna valami.A windows update sem segit minden le van frissitve most már nincs uj frissités.Gondolom a TV kártya lehet leszedtem a gyártó oldaláról mind a 3 fajta Vistára való drivert de kompatibilitási problémák voltak.
-
akoska23
aktív tag
Ha már itt vagyok esetleg tudtok valami jó Driver keresöt win7 re? Az alaplapi CD-n csak Vista és XP van.A gyártó oldalán ugyanaz a helyzet.Van 3 ismeretlen eszköz de még csak a nevüket sem tudom............
(Esetleg ha van Driver keresö honnan lehet letölteni?) -
BenJoe80
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Olyanom nincs... meg nem is raknám fel ezért. De nehogy már ne menjen Firefoxal. Pont tegnap néztünk ugyan itt a haveromnál valamit, pedig neki is Firefoxa van.
Az egyetlen különbség az az, hogy neki van WMP-je, nekem meg KMPlayer-em van. Amúgy Win7-ünk van mindkettőnknek.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

de elvileg van neki.