Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
Üdv
Egy olyan problémával fordulok ide,hogy van egy Razer Copperhead egerem.
Felraktam a win7-et majd felakartam rakni az egeremnek a driverét,leszedtem a hivatalos honlapról a legújabb drivert(win 7 rdy)felraktam(eddig tökéletesen működött az egerem)ezek után jött a restart és teljesen meghalt az egér semmit sem csinál.
Leszedtem a drivert újra indítás be sem töltött a rendszer,ezek után kinyomtam majd rámentem a "hibajavításos indításra" vagy mire,ott tökéletesen működött,majd azok után töltődött a rendszer és megint nem csinál semmit sem az egér.
Valakinek van ötlete? -
Cpt.Price
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni a következő probléma megoldásában:
a gépen (asrock 770, amd phenom 955, 4gb kingston kvr1333d3n9/2g, gigabyte gtx 460 1gb, chieftec-gps 450A, samsung f3 hd502hj) az utóbbi pár napban az összes fentlévő játék (JustCause2, Crysis, CoD2, BF2, de még az ingyenes steames Alien Swarm is) kifagy pár perc, de inkább pár másodperccel a belépés után: kép elmosódik vagy megáll, hang eltorzul, csak a reset gombra reagál.Win7 van fent, pár hetes, Avira complete system scan nem talált semmit, vga drivert most telepítettem újra (260.99), prime 95 blend fél órát futott hibátlanul.
Bármilyen ötlet?

Előre is köszönöm a segítséget!
-
quby
őstag
Javitsatok is ha nem jól tudom!
start->controll panel->hang->hangok->hangséma=nincsennek hangok! Ez esetben kussolnia kellene teljesen?? Akkor miért van minden hang???

-
hoffman_
nagyúr
Hogyan tudnám megoldani, hogy a System32-ben lévő pl. dll-eket kicserélhessem, módosíthassam? Engedélyt kér, de UAC off, és az explorer-re is teljes hozzáférést adtam(elvileg), mit tehetnék még? Elég fontos lenne...
-
-
martin66
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én ajánlom, hogy a felesleges szolgáltatásokat kapcsold ki!
[link] a cikk közepén írnak róla, de a többit is ajánlom, hogy gyorsuljon a gép! -
martin66
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Írd be a startba, hogy rendszerkonfiguráció asszem, itt menj arra, hogy rendszerindítás fül majd speciális beállítások állítsd a procik számát a legnagyobb számra. Én még itt a rendszerindítás fülön bellül bejelölöm, hogy nincs folyamat jelző és az időkorlátot 0 mp-re teszem. Majd az autómatikus indítás-ból vedd kia felesleges programokat, ja és még ajánlom ezt a honlapot![link]
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az mitől van, hogy kb 7x folyamat fut win 7 alatt idle ben? Semi szart nem tettem fel, szinte szűz. Driverek egy-két game stb.
Itt a screen a kezelőről.
Itt meg a process explorer. -
hoffman_
nagyúr
Csabee:
Most jövök rokonéktól. PIII 800mhz + 128mb ram, és az XP prof simán elvan rajta, Tied ehhez képest sima lesz

-
Csabee.
nagyúr
Win7-es rendszert pakoltam fel egy 2,2ghz-es celeron 512mb-os gépre.. holnap rakok még bele 1gb memóriát.. Miket célszerű win7be beállítani hogy gyorsuljon a rendszer?
-
-
Воланд
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Meg sokan már az xp, cd-ről bootolos telepítőjénél elvesztik a fonalat (nyomja meg a j-t, most az l-t, stb). Nekik ahhoz képest a w7 gyerekjáték.
hoffman_: Itt előbb tudnak neked segíteni, de ez nálam sem szokott sikerülni, amikor még próbálkoztam ilyesmikkel.
-
hoffman_
nagyúr
Megint valami gebaszba ütköztem. A Lomtár ikonját cserélni szeretném. Mind az üreset, mind a telit megváltoztatom a Testreszabásnál. Kirakom az Asztalra, ott azonban nem változik, hiába ürítem ki. Ha visszarakom az eredeti ikonokat, akkor működik. Ez mitől lehet?
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Hehh, mégsem ilyen egyszerű
Hogy indítom rendszergazda fiókkal? A Felhasználói fiókokban is csak az enyém és a Vendég(tiltva) van, kijelentkezés után is csak az enyémbe tudtam visszajönni. Hol a buktató?mod:
Hát ez már csak így van, de nálam azért még ott is szokott lenni "Windows-meglepi", biztos, ami biztos

mod:
Valami furaság van itt. A Rango az egyetlen és egyben rendszergazda fiókom is, és most engedte kipipálni, amit kellett. Ezek után sem működik a Button Changer. Visszapipáltam a dolgot, de akkor most hogyan tovább...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Воланд
üzenetére
Gyanítottam, hogy nem eszik ezt olyan forrón. Így nem játszik a dolog
Viszont akkor kérdezném, hogy ha engedélyezek mindent, és átváltom a Buttont(mert úgy mennie kell), akkor ezek után visszapipálom a dolgokat, akkor vajon marad a Button, és minden szebb, mint volt? Gondolom igen, de sose lehet tudni...mod:
Jól van, akkor azt hiszem beleugrom
Már úgy is penge vagyok a W7 installban, ha beütne a krach 
-
Воланд
titán
válasz
hoffman_
üzenetére
Leszedsz egy férget/vírust/stb a gépedre, vírusirtó nem találja meg, nem törli. A vírus, pontosabban kártékony program azzal a felhasználói jogosultsággal fog futni amivel te be vagy jelentkezve. Szóval ha te, mint sima user módosíthatod a rendszerfájlokat akkor a vírus is meg tudja ezt tenni. Ezért kell egy rendszergazdai jogosultságokkal rendelkező fiók alól elvégezni minden telepítést, rendszerbeállítást, majd létrehozni egy sima felhasználói fiókot és még ennek a fióknak a jogosultságait is lehet módosítani, csökkenteni, így kapsz egy olyan rendszert amit nagyon nehezen fog tönkretenni egy vírus.
Szerk.: Asszem marad, mert a módosítás után egy másik explorer.exe fog futni, ami tartalmazza az új start gomb képeit. Nem árt az eredetiről ilyenkor egy másolatot készíteni. Sőt, ha minden igaz, ezt már megteszi a program magától.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a linket, én is ezt próbálom
Ehhez elvileg az explorer.exe-n meg kell csinálni, amit kérdeztem. Anélkül próbáltam, nem változott semmi
Mondjuk én nem adminként futtattam azt hiszem
Remélem ez volt a bibi, meg is lesem...bobsys:

mod: Yap, nem működik sajnos. Előző installnál már valahogy elértem, hogy azok a pipák meglegyenek, úgy működött is... Miért lesz nekem bajom abból egyébként, ha azok a pipák bent vannak?
-
-
Üdv!
Kerestem (de igazából azt sem tudom hogyan kellene rákeresni
) de nem találtam, hogyan tudnám kikapcsolni, hogy ne tegye teljes méretűre egy ablakot ha oldalra húzom. Eléggé idegesít, mert általában azért húzom oldalra hogy lássam mi van mögötte, nem azért, hogy teljes méretű legyen.
A másik, hogy ha sok ablak van nyitva, és csoportosítja a tálcára, megoldható, hogy csak kattintásra átvált az ablakra, nem pedig villog végig az összes ahogy végighúzom rajta az egeret? -
martin66
senior tag
Üdv!
Egy ilyen hiba lépett fel a a haveromnak, de fingom sincs, hogy miért Rendszer gazda. Amikor az egyik játékhoz kell a .dll fájl át küldöm msn-en leszedi netről akkor mindig ezt a hiba üzenetet írja ki amikor megakarja nézni/ leszedni.
Ilyennel még nem találkoztam úgy, hogy ő a rendszergazda.
Várom a válaszotokat! -
Ottoka
őstag
#34461?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Tudom mi az az explorer.exe
Startgombot szeretnék cserélni, de eddig nem találtam más módszert, a mostanihoz viszont szükséges ez a lépés. Ha tudsz mást esetleg, akkor ne tartsd bent 
bobsys: És akkor nekem a szükséges fiókban is engedélyezve lesznek a módosítások?
-
Воланд
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Egyedi Start gomb.
Szerk.: Az a smiley.

-
-
Ottoka
őstag
Ha mondjuk ki szeretném próbálni az sp1 rc-t, teszem azt friss windows telepítésre, először frissítsem le a windows 7-et a netről, és utánna tegyem fel az sp1 rc-t, vagy ahogy fent a win7 mehet rá?
-
rizso
veterán
Ha esetleg érdekel valakit az "megoldás":
addig jutottam, hogy már megszakítással sem indult a rendszer, egyszerűen 1mp-nél megakadt és kész. Elvittem a lapost szervizbe, 2 perc alatt megmondta a csávó, hogy a merevlemez 30%-os elhasználtságú (vagy már csak 30%-os), és hogy garanciában cserélik (1 hónapos a gép). Okés, nagyon örülök, 2-300GB adatot buktam, és lehet, hogy csak az ünnepek után lesz gépem (péntekig meg van 2 fontos leadandó munkám - még jó, hogy barátnőm gépe megy, különben nyakig lennék a ...abban).Azért még egyszer kösz a tippeket!
-
Воланд
titán
-
Franklin
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem is az a legnagyobb baj, hogy olyan dolgokba piszkálnak bele az emberek, amihez nem (teljesen) értenek.
Hanem az, hogy utána ha valami nem működik, és jönnek ide a fórumra kérdezni, akkor legyél te okos és találd ki, hogy azért nem települ/fut/működik egy program vagy azért kékhalálozik a win, mert letiltott egy fontos szolgáltatást.
Tipikus autós példa: nem indul a motor, miért? Lehet, hogy csak kifogyott a benzin, de az is lehet, hogy előtte kiszerelte a motort, mert "ne foglalja a helyet" :-D
Más. Erre valaki tippet?
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
faranus
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi a gyors választ
-
válasz
faranus
üzenetére
Ha esetleg meg körülményes beszerezni egy Pro telepítőt, akkor ezt az Ultimate telepítőt át kell alakítani úgy, hogy minden W7 változat telepíthető legyen róla.
Egyszerűen le kell szedni ISO-ba, betölteni egy ISO buherátorba, kitörölni belőle az ei.cfg fájlt, és azon mód ki is írni lemezre magával az ISO buherátorral.
Innentől választható lesz a telepítéskor, hogy melyik W7 verziót szeretnéd telepíteni, így a Pro is telepíthetővé válik... -
Gabás
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hát, tulajdonképpen mehetne, mert mindegyik retail telepítőlemez tartalmazza mindegyik változatot (úgymond, tulajdonképpen a teljeset), és egy fájlt kell törölni ahhoz, hogy felajánlja a verziók közti választást. Persze ehhez módosítani kell a telepítőt...
lásd fennebb

-
Blazkowicz
tag
Hi.
Sajnos rá vagyok kényszerülve, hogy mappán belül név és módosítási dátuma szerint rendezzem a fájlokat (felváltva). A problémám az, hogy az OS felcseréli a növekvő, csökkenő sorrendet. Én a növekvőt használom, de amikor név szerinti rendezéstől átváltok módosítás szerintire (itt még marad a növekvő), majd vissza név szerintire, csökkenő lesz. A miértre tudja valaki a választ? -
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát nem semmi milyen magyarázatokat ad. Ha neki 100%-on nyomja a procit, akkor dobja ki a gépét... Mert tui hogy nem a minimum követelménnyle tolja...Nem merülök bele, mert a végén még kapok néhány nap szabadnapot.

SymbianOS: Egyedi hiba, nálam nem volt ilyen probléma.
faranus: 64 bites proffot szerezz be.
Tudtok olyan gadgetet ami egybe jeleníti meg a proci használatot, hőmérsékletet, net aktivitást meg ilyesmiket?
-
faranus
aktív tag
sziasztok
pár napja volt itt egy kérdésem hogy hogyan lehet a 32 bit es win7 em et kicserélni 64bit esre
mondtátok hogy csak egy eredeti CD kell és a liszenszemet ugyanúgy elfogadja!
Azóta sikerült szereznem egyet egy haverom kölcsönadta de neki ultimate win7 e van én meg professional vettem anno aminek a liszenszét szeretném használni!
Ebből nem lesz gond? Menni fog így is? -
polonic
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Elolvastam ezt a pár szösszenetet.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én érzek belülről egy fájdalmat.
Pedig egyáltalán nem kéne. Miért van ez? 
-
Gabás
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
nekem nem volt kékszakál, de az Outlook-frissítéssel problémák vannak
-
Ma 14 frissítés fogadott a 64 biteshez, feltoltam, restart, dupla kékhalál. Ismert a hiba vagy egyedi?

-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hú te!
Tényleg tudják, hogy mit kapcsolnak ki, mert kell az a néhány száz ram, meg néhány száz mega merevlemez hely...
Megisérdemli, ha megzakkan neki a rendszer. 
-
WonderCSabo
félisten
Egyik szakértő kolléga a Win8 topikból letiltotta a Win7 egy pár serviceét, ami nem kellett neki...
Ezt okulásul írtam be ide a többieknek, nézzétek meg a moonman válaszát, ha nem egyértelmű miért óriási idiótaság amit csinált.
-
theboobaq
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy mekkora lesz a Windows 8 rendszerigénye? Tudom még nem jött ki de az előző hardverkövetelményekhez szerintem fel lehet mérni.
Szerintem:
1,5 Ghz-s Processzor
2GB ram
128 Mb videokártya.
~25-30 GB tárhely. -
Pubszon
veterán
Hali.
A gondom a következő:
Van 2 gép, kicsi(w7 32bit), nagy(w7 64bit).
A gépek routerre vannak kötve, mely DHCP-n ossza ki nekik az IP-t.
Ha a kicsi gépen vagyok és onnan küldök vagy fogadok adatok, akkor mindkét irányba közel 100Mb/s sebesség meg van amit a router tud.
Viszont ha a nagy gép előtt vagyok és onnan küldök a kicsire adatot, akkor küldéskor 5Mb/s a sebesség, fogadáskor pedig csak 200Kb/s.
Ha 3. gépet is kötök a hálózatba, akkor is a kis gépnél van ez a hiba, a naggyal minden rendbe van.
Mi lehet a gond?
-
-
válasz
coco22
üzenetére
Még mielőtt ezt megtennéd, még annyit, hogy
1. Milyen verziójú a BIOS? (FB-s vagy újabb kellene)
2. Ne a feszkón állíts, hanem az órajelen, vedd le 1333Mhz-re és úgy próba, mert az a deszka nem támogatja/nem kezeli a 1600-as ramokat...
3. Van egy "brutálisabb" módszer, de ezt csak hozzám hasonló vaddisznók szokták elkövetni, ha a fenti dolgok sem segítenek, akkor leírom(végül is nem nagy dolog, de ha valaki még nem szerelt össze gépet, annak nem javasolt)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És igen, további kérdéseket légyszíves a korábban linkelt topic-ban tedd fel, mert ez nem W7 probléma

sfdrakex
24G ramot támogat -
coco22
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Ram pipa nem volt, de a biosban lesz a gond, ott csak 8gb ot lát.
Megpróbálok a feszültségen emelni -
Gtaati
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bocs, igen a te hozzászólásodra írtam! De akinek szántam tudni fogja, hogy neki szól!

-
-
Gtaati
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A gép a Bios-ban látja az összes memóriát? Ha igen akkor hardveresen talán jó és a win körül lesz a gond! Driverek minden fent?
-
válasz
coco22
üzenetére
Akkor 2 dolgot tudok mondani, bár ez "típushiba" lesz szerintem, viszonylag gyakran belefutok a 6x2G CL9 ramoknál ebbe
1. futtasd az msconfig-ot/rendszerindítás fül/speciális beállítások gombon katt és a Maximális memória ne legyen bepipálva, restart
2. ha "típushiba", akkor a BIOS-ban kell egy kicsit a ram feszkón emelni, kb olyan ~1,3V-ra kell megemelni.
Ha ilyet még nem csináltál, akkor mindenképp kérdezz ezekben a topic-okban
[link]
[link] -
coco22
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Egy ilyen cucc van benne :
2X KINGSTON HyperX 6144Mb DDR3 1600Mhz CL9 XMP TRIKIT KHX1600C9D3K3/6GX egy ilyen lapban : GIGABYTE GA-X58A-UD3R -
-
-
rizso
veterán
válasz
kenguroo
üzenetére
Kösz a tippet!
Módosult, így beírtam a chkdsk...-t, kírta, hogy következő újraindításnál futtatja a parancsot. Na mondom restart (ahogy írtál egyből csináltam), és azóta "1 másodpercen belül lenyomhatom egy gombot, ha nem akarom futtatni"

Ennyi ideig nem tarthat, nem? Illetve valami folyamatot látnom kellene, nem? Ilyenkor csak az segít, ha hosszan nyomva a be-kikapcs gomb "segít"...De most még hagyom - bár szerintem nem csinál semmit... -
coco22
csendes tag
Valaki tudna segíteni abban , hogy a 64 bites Win7 Ultimate-m miért csak 8Gb-memóriát kezel a 12-ből?
Már póbáltam másik verziót is telepíteni de semmit változás.
Cserélgettem a memóriát is a slotokban, de ez sem javított a dolgon.
Itt egy screenshot :http://img192.imageshack.us/img192/630/aaaiq.jpgElőre is köszönöm a helptet!

-
quby
őstag
Hi All!
Win7 -el elérhető "hagyományos értelemben" a hálózat tallózása? Tehát monnyuk tartományban vagyok, de van a hálón még Workgroup, munkacsoport, kimiska munkacsoport, amik bárki számára elérhetőek (except win7 users
) gépekkel amiken teljes hozzáférésü megosztások vannak. A korábbi hsz-ekből jól értem hogy csak azonos munkacsoprtoban tudok tallózni?? Tehát ha át akarok látni a tartományból a Workgroup-ba akkor ki kell lépjek a tartományból???? -
kenguroo
tag
ha 2 mp alatt elmúlik, akkor nincs semmi para nem?
lehet hogy nem jó 2. vagy 3. találat volt
1. start -> futtatás -> írd be: cmd
2. A felugró ablakba be kell írni, hogy:
fsutil dirty query c:
Ha azt írja, hogy "a kötet (c
nem változott meg", akkor nem ezzel a meghajtóval van a baj, végig kell próbálni az összessel
(gyk. fsutil dirty query d: stb)3. Ha azt írja, hogy a meghajtó megváltozott, az jó, mert megtaláltad a bűnöst!
Ekkor be kell írni, hogy
chkdsk c: /f /x (a c helyébe természetesen a hibát jelzett meghajtó betűjelét kell írni)
4. engedni kell végig lefutni a chkdsk-et
5. ellenőrzésképpen ismét le kell futtatni az fsutilt (lásd 2. pont), elméletileg minden meghajtó hibátlan lesz
6. És violá, a hiba megszűnt!
Van egy kapcsoló a rendszerben, az úgynevezett dirty bit. Bizonyos rendszerhibák történtekor a windows az érintett meghajtón "átkapcsolja" a dirty bit-et, ezért a szerencsétlen minden bootoláskor végig kényszerül futtatni a checkdisket.
vagy még ez a jó
Rendszergazdaként Start>Futtatás>Regedit
keresd meg ezt a kulcsot: HKEY_LOCAL_MACHINE\\\\SYSTEM\\\\CURRENTCONTROLSET\\\\CONTROL\\\\Session Manager
kell itt lennie valahol egy BootExecute
EG_MULTI_SZ:autocheck autochk * kulcsnak (alapértelmezett értékek).
Na, hogy itt mi van, azt postold be légyszíves...egyébként: http://support.microsoft.com/?kbid=831426
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az jó akkor ha az ember sűrűn keresgél a vinyóján, nálam pl rendezetten vannak a cuccaim, tudom mi hol van sose használom a keresést.
-
rizso
veterán
Helló Srácok!
Tudom nem teljesen idevágó kérdés, de nem találtam jobb (aktív) topikot. Van egy 1 hónapos laptopom, ami a napokban elkezdett konzisztencia ellenőrzéssel (C-n kér ellenőrzést) indulni minden egyes bekapcsoláskor. A gond az, hogy ha nem nyomok le gombot, és elér az 1-ig, ott megáll a mutatvány, mintha lefagyna az egész (hagytam kb. egy óráig és semmi változás). Ma eljutottam addig, hogy nem fagyott le, hanem kb. 2 mp múlva folytatódott a win7 indulása. Bebootolt a rendszer, adtam neki még újraindítást, és ugyanúgy konzisztencia ellenőrzés-2mp-win7 indul lett belőle.
Kicsit idegesítő, hogy minden bekapcsolásnál ez van, és vagy lefagy vagy elindul (mintha nem csinálna semmit)!Ötlet, javaslat, hogy mit kellene csinálnom? Ha lehet, akkor ne profi IT-ül, hanem érthetően, szájbarágósan, mintha nagyanyátoknak próbálnátok elmondani!

Előre is köszönöm a segítséget!
-
Laccoss
addikt
válasz
Gtaati
üzenetére
Valószínű hogy indexeli a fájlokat. Várd meg míg befejezi, és utána nem lesz ilyen probléma. A memóriafoglalás meg... hát azért vettél 4Gb-ot hogy használd, az a 35% pedig nem sok, később majd fog 50-70%ot is fogni, de ha szükséges egy programhoz úgyis felszabadítja, tehát nem kell aggódni.
-
Gtaati
őstag
Helló! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a héten vettem új gépet és ez az első gép amire win 7-t tettem! A gép(Intel corei-3-540, asus p7h55-m, 2x2Gb Ocz ram Ati hd 5770, 1T Seaget vinyó) tehát a gép teljesen új a Win 7-re is csak a felajánlott frissítések mentek fel meg a használathoz szükséges egyéb programok! A telepített verzió Win 7 Enterprise 64 bit! A problémám az lenne, hogy betölt a windows és áll a rendszer látszólag nem csinál semmit és a vinyó folyamatosan megy és dolgozik, de semmilyen telepítés, frissítés nem fut! Ez mitől lehet vagy valamilyen beállítás lehet a rossz? És az normális, hogy kb a 4gb ramból alaphelyzetben 35% körüli a foglalt? Válaszotokat várom! Előre is köszönöm!
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, nekem is hálókártyás kérdésem lenne:
Routerrel kapcsolódom a netre, de egy ideje csinál olyat, hogy nincs kapcsolat. Rövid nyomozás után rájöttem, hogy ha az Eszközkezelőben a hálókártyát letiltom, majd engedélyezem, megjön a net.
A hálókártya alaplapi Realtek akármi, eddig nem volt vele gond, eszközkezelő hibát nem ír, frissíteni sem lehet mert minden rendben vele látszólag. De mégsem. Mi lehet a gondja??

Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- TCL LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hogy indítom rendszergazda fiókkal? A Felhasználói fiókokban is csak az enyém és a Vendég(tiltva) van, kijelentkezés után is csak az enyémbe tudtam visszajönni. Hol a buktató?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig egyáltalán nem kéne. Miért van ez?