Aktív témák
-
Hali!
Hát én még DOS-on "nevelkedtem", aztán az idők folyamán párszor belefutottam ebbe a jelenségbe, ezért emlékeztem rá...

Én azt a módszert nem javaslom, hogy a letöltött frissítéseket elmentsd, aztán egy esetleges újratelepítéskor felhasználd. A Windows Update-en is folyamatosan változnak a frissítések, és azon kívül, hogy esetleg javítottak valamit benne, sokszor előfordul, hogy egy idő elteltével 4-5 frissítést is "egybevonnak" és un. összesített biztonsági frissítésként jön le legközelebb...(Bár van rá valami offline progi, ami ilyesmit csinál)
Én azt javasolnám, hogy készíts backup-ot a rendszerről, azt mentsd el egy másik partícióra/külsö vagy belső HDD-re, esetleg ha mérete engedi, akkor duplarétegű DVD-re vagy Blue Ray-re. Ennek meg van az az előnye is, hogy ha valamiért beborul a rendszer, akkor nem kell mindent újratelepíteni, simán visszaállíthatod a korábbi működő rendszered, minden telepített fájlal/frissítéssel stb együtt.A W7-ben is van ilyen szolgáltatás, én magam "külső" alkalmazást használok(fizetős), de van ingyenes alternatíva is erre a célra, a 2 utolsó linket nézd meg: [link]
need #27158
Az nem a W7 hibája lesz valóban...
muveszur #27148
Az AHCI a jó beállítás, ezek szerint nem ez a gond...
Próbáld meg letiltani a hibernálást és csak az alvás maradjon. Igaz, hogy ez utóbbi nem annyira mély alvás, mint a hibernálás, de ha eltűnik a hiba, akkor legalább megvan mi okozzaFire.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest