Hirdetés
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
Aktív témák
-
gfefe
őstag
Üdv mesterek.
Netbookom so-e a következő:
win7 x86 home premium sp1 (RTM) el (6.1.7601)Ehhez kellene nekem egy mui pack, hogy magyar legyen a rendszerem.
win update oldalon nem ad ki packot
Válaszotokat és a segítséget előre is köszi.
gfefe
-
gfefe
őstag
Szia.
Köszönöm a segítséget bár végül az lett amit mondtam egy doszos progi (testdisk-6.11.3) megoldotta problémám... leirtottam minden nemű particiót és utána a win 7 is egyből kezelte megfelelően és telepítettem is.
fő problémám egy linux telepítés után keletkezett miszerint olyan particióvá formázta amit még ő maga se kezelt (ubuntu 10.10) Ezek után se a windows se a linux nem volt hajlandó betölteni, de még a telpítő se.... Ez volt a fő gond nem a beállítás elnézést a necces hibamegjelölésért

-
gfefe
őstag
Mint már leírtam azt értem alatta, hogy nem kezeli rendesen... nem tölt be a win7 se az xp... a gyári eredeti lemezről se...
Végig futottam az álltalad leírt köröket... ok nélkül nem teszek fel kérdést...
2,5 ös rackbe avagy asztali pc-be téve bezavarja a másik vinyón lévő os-t is... addig nem tölt be amig nem húzom le...Így nem maradt más mint a dos-os particionálás mert az hátha nem rinyál...
Szabikaa20: hasonlóra emlékszem én is azonban nincsen meg az az os.... és jelenleg gép hílyán le se tudom tölteni.... Nem tudja valaki belinkelni nekem?

-
gfefe
őstag
Üdv mindenkinek.
Kelenne egy kis segítség bár a kérdésem nem igazán a win 7 hez kötődik....
Sajnos azonban nem találok konkrét topikot, de bízom benne itt is lesz segítőkész ember
Adott egy vinyó amit félre particionáltam... (linux partició...)
Azótta azonban se a win 7 se az ubuntu nem kezeli rendesen...Vlaha volt nekem, de nem találom most és ebben kérném a segítségeteket, hogy linkeljetek már nekem egy dos os particionáló progit... sajna már más kiutat nem látok....
Köszönöm előre is....
-
gfefe
őstag
válasz
pschio
üzenetére
Sajnos nincs lehetőségem másik gépen kipróbálni mert egy netbook van kéznél amiben tökéletesen megy, de hát abban nincs optikai meghajtó....
A bosszantó, ogy így az írott lemezeimet alig bírom olvasni... az eredi lemezek is lassabbak, de ott ha betölti (game) a kívánt fájlt nincs vele gond tovább...
De pl a stargate részeket akartam volna megnézni ami ki vín írva lemezre és nem tudom

-
gfefe
őstag
Üdv nektek.
Lenne egy nagy kérdésem.
Probléma van a windowsommal...
Eredeti win7 64 bit (ultimate)
A problémát a cd-rom meghajtóm jelenti... pontosabban annak nem jól működő használata...
A hibát nagy nehezen le tudtam szűkíteni valószínüleg egy ütközés lehet...többször is újra telepítettem a gépet és szűz rendszernél a meghajtóm tökéletesen olvas. De amint a Vodafone stik rá lesz dugva a gépre a dvd írók hírtelen elkezdenek rosszúl olvasni... irdatlan lassa... ezek után a vodafone modem eltávolitása nem segít csak a teljes win reinstal...
Na erre keresnék valami megoldást...
SOS plees mert net is kellene, de a dvd író is...
Konfigom az adatlapomban. legfrisebb AMD (SB és USB) driver fent... -
gfefe
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ok. Köszönöm a segítséget neked és muveszurnak

-
gfefe
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát igen megesik, hogy a kutya elesik

Azonban az fura, hogy az eredeti win 7 alatt ez előjött a csencseltnél (ami elvileg ugyan ez sőt még rosszabb) viszont zökkenés mentesen megy mind a két meghajtón...
az Update mentéseket azért akartam elmenteni mert lassú a netem ithol.... sajna a vodafone net a határ szélen nincs hsdpa ra kiépitve, de még 3G re se... így marad a MAX 6KB os gprs.... ami förtelmes....

XP ből annó csak úgy kimásoltam a letöltött frissítéseket... itt ez nem lehetséges?
-
gfefe
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Ebbe piszkosúl bele trafáltál
Én bele sem gondoltam, hogy a 2db dvd író lehet a ludas... átraktam a másikba és hoppá... ment is az auto runk.... bár ami igaz a game így sem megy... aerot leveszi elindúl és se hibaüzenet se semmi kilép azonnal... na de ezt már a fallout 3 topikban megoldjuk remélem.
' kérdésem lenne még. Tegnap lekaptam a netről a win 7 frissítéseket.
Nem szeretném mindíg letölteni mert lassú a netem... hova is menti a gépem, hogy onnan kimásolhassam és eltárolhassam?
Köszi az előzőt és ezt is

gfefe
S-Attila: Tökéletesen elég annyi ram ha nem akarsz a c meghajtóra sok programot pakolni... De ha teheted szerintem nagyobb particiót készíts.
A felsorolt programok mennek win7 alatt... legalább is nodból van 64 bites változat. firefox meg skype meg sima ügy...
-
gfefe
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a válaszod azonban sajna sokat nem értem vele

Alap, hogy megnézem mivel indul és feltelepítem a játékot, de továbbra is megkapom ezt, hogy nem megy.... és a játék sem látja a cd-t ....
Fallout topik windows hibát gyanít azért jöttem ide...
Mi okozhatja hát, hogy nem megy így egy eredeti windowson egy eredeti game... csencselt windowson meg igen... vicc....
-
gfefe
őstag
Üdv mindenkinek.
Kellene egy kis segítség.... Régótta használok win 7 et a kezdetektől még RC és RTM korából azonban végre sikerült szert tennem egy eredeti 64 bites wi7 re...
A problémám csak az lenne, hogy van egy kedvenc gamem... (fallout 3 magyar kiadás)
Na ez tökéletesen megy XP-n valamint az aktivált (de nem jogtiszta) win 7 en.. ezen viszont sehogy se akar menni... valahogy nem ismeri a lemezt pontosabban az autorun funkciója nem jó....Végre váltanék jogtisztára és szívok vele....
sos plees.
"Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application"
ezt kapom amikor az autorunt elindítom a dvd-n....
ha belépek feltelepíthetem a gemet, de úgy kezeli mint ha crack-elni kellene...
NA de kérem ez eredeti.... -
gfefe
őstag
Üdv mindenkinek.
Egy kis segítség kellene.
Van egy gép amire kellene az XP-s virtuális környezet win7 alá.
A probléma, hogy nincs net a gépen és nem is tudom nethez cuccolni.
Honnan tudom csak úgy letölteni és elvinni valami adathordozón és telepíteni?
(csak mert a legelső hozzászólásos linkben csak azon a gépen engedi amin eredetvizsgálatot tesz... de ezen xp van...)THX előre is.
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elemlámpa, zseblámpa
- eBay
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest