Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
PROHARDVER! témák
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- Milyen házat vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a Warcraft III néha nem akar elindulni. Illetve elindul, de azon nyomban lemegy a tálcára és onnan fel se tudom hozni, van hogy egy egész LAN parti ideje alatt nincs vele gond (pl ma meg tegnap). De most itthon egyszerűen nem tudom elindítani. Elindul, kezdőképernyő, és mikor a játék jönne lejön a tálcára...
Ha rákattintok a tálcán, akkor "felugrik" egy pár pillanatig (képernyő fekete lesz) hang is van, de abban a pillanatban vissza a tálcára és helyzet változatlan. Mi miatt lehet ez? Mindenféle kompatibilis módban próbáltam már.

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest