Hirdetés
Aktív témák
-
Le(s)lie
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm!

Ez a paragon cucc kihúzott a bajból.
-
Le(s)lie
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A válasz Hunfatalnak is:
bootrec /fixboot -> az elem nem található
bootrec /rebuildbcd -> megtalálja a telepített rendszert a c: meghajtón, majd amikor kérdezi, hogy hozzáadja-e a rendszerindítási listához akkor azt írja ki mind az igenre mind pedig az összesre, h az elem nem található

-
Le(s)lie
csendes tag
Az előzőhöz egy újabb adalék.
Telepítőlemezzel indítás, majd választva a javítás, ott az "Indítási javítás" kiírt a hibára egy "alapvető okot" a "partíciós táblában nem szerepel érvényes rendszerpartíció" majd sikeres javítás, de ennek ellenére is ugyanaz a hiba, vagyis nem indul el és a korábban leírt hibaüzenet
-
-
Le(s)lie
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Amikor telepítettem akkor bent volt a vinyó.
Miután kivettem az IDE-s vinyót, a BIOS Boot sorrend beállítási lehetőségeknél nincs is más csak a SATA-s WD (ezen van az oprendszer) és az optikai meghajtó. -
Le(s)lie
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Természetesen, a gépből kivett vinyóval az nem változott.
-
Le(s)lie
csendes tag
Szia Mindenki!
Érdekes hiba keletkezett nálam valaki segítsen

Gépemből kivettem egy IDE-s vinyót, mert már nem kellett. Miután kapcsolom be a gépet akkor nem tud bootolni kiír egy hibaüzenetet:
"Reboot an Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key"64 bites Win7 van rajta. A BIOS látja a vinyót (650 GB WD SATA).
Amit már próbáltam:
- gép újra szét, minden kártya csatlakozó ellenőrzése
- telepítőlemezzel bootolás, javítás választása, de nem is kínálja fel a javítandó oprendszert.
- javítás parancssorból "bootrec /fixmbr" kiírja, h megtörtént, de bootolás után ugyancsak nem indul.Valaki?

-
Le(s)lie
csendes tag
Sziasztok!
Win7 alatt van-e arra lehetőség, hogy rendszergazdaként letiltom a hangerő állításának lehetőségét és egy korlátozott felhasználó nem tudja a hangerőt megváltoztatni. A hangerő az általam legutóbb beállított értéken marad.
Az nem elég, h az értesítési területről eltüntetem az ikont.Köszi előre is.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest