Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
válasz
huszar90
üzenetére
Mivel már amúgy is törölted a recovery particiót így semmi értelme megtartani.
Windows telepítésnél töröld a telepítőben a particiókat így egyet tudsz majd belőle csinálni.
A linuxnak mindenképpen kell majd külön partició, ntfsen nem fog müködni. Azért mondtam hogy célszerü csinálnod egy particiót és marad egy nem formázott rész majd amit linuxal, telepitőböl tudsz majd ext3 stb re formattálni.
Ha hackintosht is akarsz akkor hagyd szerintem a wint és linuxot egyenlőre és ess neki a formázásnak. sok mód közül legegyszerübben a hirens boot cd-t ajánlanám, mert már amúgy is sok hasznát vettem, régóta tudok vele beloggolni. Azon van pár partició manager.
De linuxoknak is izmos partició kezelőjük van, abból is tudsz ügyködni.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest