Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egér probléma
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
huszar90
aktív tag
válasz
bobalazs
üzenetére
sikerült egy particiót csinálnom csak most azt nem tudom hogy megvan e rendesen formázva ntsf-re.
a hirens boot cd-t már rég bekészítettem (valamiért éreztem hogy nem fog minden simán menni) de lovésem sincs hogy azon belül mi kell
ahogy elnéztem ezer meg ezer dolog van benne összesűrítve. Ha esetleg leírnád hogy mire kell benne menni hogy szépen leformázza a vinyót megköszönném. Persze ha nem tellik sok idődbe.
Előre is köszönöm a segítséged!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ahogy elnéztem ezer meg ezer dolog van benne összesűrítve. Ha esetleg leírnád hogy mire kell benne menni hogy szépen leformázza a vinyót megköszönném. Persze ha nem tellik sok idődbe.