Hirdetés
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
De javaslom probald ki. Tiltsd le az elotoltest a szervizben es nezd meg hogy lassultak-e a programok indulasai.
Kipróbáltam. Igazán jelentős eltérés nincs a két állapot között. A szubjektív érzésem szerint, bekapcsolt superfetch mellett a bekapcsolás utáni első indításkor valamivel gyorsabban indulnak a programok, mérésre viszont egyértelműen a bekapcsolt állapottal volt használatra kész a rendszer. Három pontot mértem, a zene felhangzása, a messenger bejelentkezett állapota, és mikor a ventillátoraim elcsendesednek, tahát amikor a speedfan kész a szenzorok ellenőrzésével, és átveszi a vezérlést. Mindhárom mérési pontnál a bekapcsolt superfetch esetén volt rövidebb az idő, igaz néhány mp-el, de egyértelműen mérhető volt.
Egyébként mind kikapcsolt, mind bekapcsolt superfetch esetén többször újraindítottam a gépet, és minden esetben mértem, úgyhogy szerintem egyértelmű a superfetch előnye, legalábbis az én gépemen, az általam belakott operációs rendszerrel, az én rendszeremre telepített, és induláskor betöltődő programokkal. Másnál lehet hogy ez nem így van, de nálam igen.Indulási hang 33 vs 35
Messenger 52 vs 57
Ventilátorok 59 vs 1,08
Aktív témák
- Revolut
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Vírusirtó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest