Hirdetés
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Milyen egeret válasszak?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért tűntek el a buta tévék?
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Nem memoriat nyertem mert az engem sem erdekel nagyon hanem azt hogy elotoltes nelkulis olyan gyorsan indulnak a programok mint elotoltessel csak nem adatbazisbol hanem a regi modon. De javaslom probald ki. Tiltsd le az elotoltest a szervizben es nezd meg hogy lassultak-e a programok indulasai. Ha igen akkor visszakapcsolod. Bekapcsolas utan amikor mar megkapod az Asztalt ha rogton megnyitos a Startmenut es abban valamelyik almappat amiben sok progi van es ugy van beallitva hogy Megjelenes menukent lathato hogy lassan kezdi el mutogatni az ikonokat mert neg dolgozik az elotoltes es karban kell tartani az adatbazist meg az ikonok adatbazisat is. Na ez pl gyorsabb ha nincs elotoltes.
Amugy meg lehet rosszul fogalmaztam de pl mi a francnak tolti nekem elo az Vezelopultokat ha azt egy honapban egyszer hasznalom frissiteskor. Ha belenezel a Prefetch *.db adatbazisaba lathatod hogy ott virit olyan program is ami mar nincs is a rendszerben.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest