Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
macman507
aktív tag
Hi,
Windows7 OS van fennt a gépemen, és a C meghajtóról (amin a windows is van), fokozatosan fogyott a hely és még mindig, de most már előfordul olyan is hogy nincs semmi hely rajta (0 bájt
)És nem igazán értem mitől van, megnéztem a fileokat de összesen nincs 30Gb (merthogy ekkora a 7-nek szánt particióm)
Temp mappa szinte üres (kisebb mint 1 mega..)Próbáltam töredezettségmentesítést, lemezkarbantartót, átnéztem a fileokat (ami tuti nem kellett töröltem, de nagyon elenyésző helyet tudtam felszabadítani..)
Várom az ötleteket, tuti megoldás is jöhet

Ui.: bocs ha már volt ilyen gondja valakinek..
Aktív témák
Aktív témák
- iPhone topik
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)