Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi belépő szinten
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Apple MacBook
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chromecast topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
DFeS
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Leginkább azért, mert hülyén néz ki. A notimon ezt már megoldottam a gyári, Vista-hoz készített lemezével, így már nem ajánlja fel, viszont sajnos most az e-sata-ra kötött winyónál sem teszi ezt.
Amúgy w7-rc-build.7100-nál nem volt semmi ilyen problémám, és ott is ugyan úgy AHCI-ben volt a winyóm. De mondok még egy durvábbat is, ha nincsen fent az a driver tök mindegy, hogy Native IDE módban vagyok, vagy AHCI, így is úgy is felajánlotta.
Ezt még Retail W7 Ultimate 64-nél nézegettem, mielőtt visszatettem volna a 32-est...minden mindegy alapon állítgattam biosban, és simán idult a rendszer, és ugyan úgy jött az eltávolító ikon.
Igazából szinte biztos vagyok benne, hogy külön-külön, minden SATA csatornára, meg lehet adni erre beállítást valahol registry-ben, csak fogalmam nincsen, hogy hol, mit és mire kell állítani.
Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest