Hirdetés
- Egérpad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
Aktív témák
-
-
ambrus14
tag
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy bejelentkezési képernyő, belépek elkedi tölteni az asztalt, a minialkalmazások nélkül és 5 percig semmit nem csinál, mintha azokra kéne várni majd utánna bejön minden! Eddig 3-4 alkalommal csinálta ezt és nem értem miért!

-
ambrus14
tag
Na addig addig állítgattam amig sikerült olyaná tennem az egyik mappát hogy nem tudom megnyit sem mert azt írja hogy nem rendelkezek a szükséges engeélyekkel, le akartam tilatni a többi felhasználó elől a végére pedig magam is kivettem azok közül akik bármit is kezdhetnek vele valamit. Csak a systemnek maradt teljes jogosuiltsága, hogy állítsam vissza?

-
ambrus14
tag
Az lenne a probléma, hogy van egy program amit szeretnék mindig minden felhasználói fiókbólrendszergazdaként futtatni, de úgy hogy ne kérje mindig mindenhol a windows a rendszergazda jelszavát a futatáshoz! Hogyan csináljam? Kerestem de nem találtam rá semmit!

Aktív témák
- Egérpad topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- No Rest for the Wicked
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Fotó állvány eladó
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest