Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hobby elektronika
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
Mobilarena témák
Aktív témák
-
bandiie
aktív tag
Az újratelepítés nem oldotta meg a problémát.

Először egy másik partícióra akartam telepíteni az új rendszert, de ez fogadott: LINK Mit jelent ez a hibakód?
Ez egy 30 gigás partíció, eddig adatok voltak rajta. Többször is megpróbáltam, de mindig ez a hiba fogadott. Rágugliztam, itt a PH-n a vista totyikba többeknek volt ez az üzi, xp telepítő cd-vel tudták visszahozni a partíciót. Esetleg valami más megoldás?
De végülis a bootolás megoldása lenne a lényeges. Ha az újratelepítés nem segített most mit próbáljak meg? Biosba mit nézzek át? Betöltöttem az optimal settinget is, de az sem segített.

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest