- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is van egy halom single. Banshee-t és equinoxot már megetettem. Equinoxot sajnáltam, mer azért kellett küzdeni. Rhinot ki kell szednem újra, mert csak félig van meg, ami kész volt és felhúztam azt meg eladtam. Mag is hasonló, újra kell előszedni.
Wuki nem gond, az dojos, de anno ezeket eladtam a slotok miatt.
Ami kérdéses az Harrow. Ami van, azt felhúztam, stb. Tetszik, de azért komoly küldire nem mernék vele menni. Viszont bedarálni sem lenne jó, ha már fejlesztettem.
Oberon is ilyen, h a prime előtt az egyik fő frame volt nekem, ennek megfelelően telepakolva mindennel...Open world részek folyamatos csalódás. Pár napja PoE-n csináljuk a küldit, ahol meg kell védeni a konzolt az egyik stage-ban. Nem jönnek hajók, nincs spawn. Kiírja, h bocsi ez nem sikerült. OK, újra. Ismét ugyan ez. 3. próbára meglett. De más küldikben is rengeteg a bug.
OV-n -mint kiderült- a profit taker phase 3 csillió éve bugos, na én ebbe beleszaladtam folyamatosan, mire utánaolvastam. Gyakorlatilag fail, ha nincs csapat, nem lehet solozni.
Itt is vannak még bajok, de átlag cirkálásnál talán nincs akkora baj, vannak kellemes bugok is: tegnap longwinder-t horgásztam, szép nagy hotspot és rengeteget adott. A vicc az volt, h se lumi nem volt, se idő, mert 2 min to coldnál kezdtem. Ehhez képest olyan 4-5 percig jöttek, booster is van, egy ideig nem kell horgásznom ezt.Deimos az igazi katasztrófa. Rengeteg a bug. A nem spawnolós a leggyakoribb, de itt a hihetetlen pinggel összerakott csapaton át a talajba beeső loot, elejtett vad és minden IS előfordul. Ha 5-ből 2 bounty megvan, az már egy jó este... Tegnap az egyik ilyen nem spawnolós fail után maradtam és próbáltam horgászni, ne menjek be üresen (pont egy "vizes" hely mellett voltunk, rengeteg hal jött). Meglepetés: a dárda átszáguldott a halakon. meg lehetett ölni őket, de kifogni nem... A bányászás itt meg katasztrófa, egy este bányászgattam, de elég is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gaming / Streaming PC Ryzen 5 5600X, RTX 3060 Ti, 32GB RAM
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Pro 14 Plus PB14250 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe gar
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest