Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Bugframe hírek...
Szal. farmolom ezt a profit takert. Este egy olyan csapatba kerültem, ahol a srác hmmm... enyhén mindent IS tudott, 95% dmg-vel pár perc alatt kész is volt. Mentünk sokat, állítása szerint nem ő a legjobb ebben, de közel van. Nem néztem, h hány perc alatt volt meg, de kapkodni kellett, ha nem akartam 0% DMG-vel kullogni.
Phase 3 farmot feladtam, soloban failed mindig. Megcsinálok mindent is, ahogy azt kell, szól a csaj, h OK, mehetek haza. De mégis fail. Elvileg pont azért, mert solo. De akkor ne is indítsa el inkább... És erre nem is igazán jönnek.Tegnap majdnem elpusztítottam az egész Fortunát...
Küldi vége, jövök be, írogattunk. Valami baCCtatott, nem is tűnt fel azonnal, lökdöste a warframe-t egy robotkutyi. Valahogy bejött velem. Más sajnos nem látta, kérdeztem ott pár srácot. Később egy NPC-re akaszkodott, azt püfölte:
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- World of Tanks - MMO
- Konteó topic
- Bittorrent topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Sorozatok
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Eladó MacBook Air (M1, 2020) asztoszürke 512Gb
- Garanciális // dobozos // Lenovo LOQ // Ryzen 7 7435HS // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest