Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bugframe hírek...
Szal. farmolom ezt a profit takert. Este egy olyan csapatba kerültem, ahol a srác hmmm... enyhén mindent IS tudott, 95% dmg-vel pár perc alatt kész is volt. Mentünk sokat, állítása szerint nem ő a legjobb ebben, de közel van. Nem néztem, h hány perc alatt volt meg, de kapkodni kellett, ha nem akartam 0% DMG-vel kullogni.
Phase 3 farmot feladtam, soloban failed mindig. Megcsinálok mindent is, ahogy azt kell, szól a csaj, h OK, mehetek haza. De mégis fail. Elvileg pont azért, mert solo. De akkor ne is indítsa el inkább... És erre nem is igazán jönnek.Tegnap majdnem elpusztítottam az egész Fortunát...
Küldi vége, jövök be, írogattunk. Valami baCCtatott, nem is tűnt fel azonnal, lökdöste a warframe-t egy robotkutyi. Valahogy bejött velem. Más sajnos nem látta, kérdeztem ott pár srácot. Később egy NPC-re akaszkodott, azt püfölte:
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest