Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

köszi mindenkinek :))

(#7359) s4hu|SyD^ tényleg "csak" 25%, ez mondjuk kb semmit nem ér egy resourcenál, értelmetlen, damage buffnak jól jöhet, vagy éppen élet/pajzs, ja és én is megkapom a sajátomat

(#7360) 5150head múltkor olvastam Cianid streamjében írtad, és mindezt egy nw szint miatt :S én is raktam bele 4 formát a mechbe :s még sok mod meg sincs, ezek az újdonsült mod farmok is agybajosak rohadtul, railjacknél mit grindletem őket, erre a végére meg odaadták szinte "ingyen" soha többet nem fogok ráfeküdni ilyen szarságokra, mert csak kibaszás a végén mikor 1 kör után megkapod amit különben meg 50 kör után is csak talán kidob a 0,1% os drop chance-jüket *szák meg!

(#7362) anubys1984 ingame szerint 4762óra

(#7365) 5150head Primary Kitgunok nem adnak semmit sem a masteryhez, elvileg a chamer után számolja a pontokat de azok már ugye secondarykra meg lettek adva, a profil equipment listában ugyan ott szerepelnek, de csak azért mert mint cucc ezek is equipmentek - 591 dolog van nekem amit ide számol szummázva, ugye ezek warframek, primary, secondary, melee, robotic, companions, vehicles, archgun, archmelee, ampok

(#7367) s4hu|SyD^ ha nincs más játék ami lekötne warframe egy remek választás, amúgy meg aki tényleg nem akar játékra költeni annak ez egy remek megoldás lehet mert mindent ki tud farmolni az ember idő függvényében ingyen, pl fiataloknak akik még nem rendelkeznek önálló keresettel ez egy remek lehetőség arra hogy tudjanak játszani, ezért is jó ez a f2p modell, főleg a warframenél sztem nagyon jól csinálják - nem erőltetik rá a népre a mikrotranzakciókat

Új hozzászólás Aktív témák