Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

Gauss sem nehéz kiszedni, de ez is olyan, mint Grendel és Protea: jó csapattal könnyű, sz@rral meg lehetetlen, csak az ideg kap el...

Helminth nagy buli, nekem tetszik az agyalás (megjegyzem Ash-ra nem írtátok, h ki mit raknak a shuriken helyett :(( )

Kuva fegyók egy része hátra van még, rad nukoromat szeretném fejleszteni.

Vik, ha nem mész arbit, akkor honnan van endo? :U Nekem az előtt soha nem volt elég...
    Amp-ból meg deimos állatokból még nekem is sok van hátra, de próbálok (Viktől tanulva:B ) kicsit jobban figyelni a részletekre, majd akkor húzom ezeket, ha lesz rá boost. Meg ugye a son token... Tegnap mázlim volt, 2 féle szitakötőre adott 4 tokent. Azokat könnyű fogni, van is rengeteg. Granny token elég kibaCCós, elherdáltam sokat a szintezésre, erre kiderül, h kell egy valag Seriglass... ott várják a cuccok.

Deimos farm amúgy könnyű, a horgászás és az alap vackok is. Bányászni macera, kéket alig találok, kavat+booster sem segített. Tegnap jó volt, volt a resource boosterem, relén meg áldásban kaptam credit+drop chance+affinity boostereket. 40 perc alatt 62k nanospore farmolva, úgy, h szétszaladt a csapat, keresnem kellett merre ment a speednova... utolsó 10 percben novával ketten már jó volt, csak grineerre moddolt nekrosom elhullott az infested trutyitól :(

Reggel invasionban catalyst volt, hátha van még, nézzetek rá.

Új hozzászólás Aktív témák