- A 5,25"-es keret sem maradt ki a Thermaltake mikrotornyából
- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Equinox nekem is egész gyorsan megvolt. Harrow, Nidus, Gauss bajos. Harrow + Nidus meglett Twitch drop-ból, de most ugye kellenének megint. 8 frame van gyártásban csak a Helminth miatt. Néhányat újrafarmoltam, párat meg lehetett venni(klán, Simaris).
Nekem Gauss, Grendel, Xaku, Protea hiányoznak. Nezha Prime meglett nagy nehezen, de legalább jövedelmező volt. Jött Saryn System meg egyebek. Trinity is kell megint... Ambulas. Nem nehéz csak lassú.
Bele kéne kezdenem lassan a különböző AMP-ok, Zaw-ok felhúzásába és lassan elfelejteni őket, bár ott a K-drive is...
Már nem bánnám ha csak Deimos-t csinálhatnám míg ki nem maxolom. Ha már ott tartanék mondjuk akkor meg már lassan elfogyna a teendő.8 hónap játék és 1 Arbit sem fejeztem be.
Nem is mozgat nagyon, de majd eljön az ideje. Visszakapom a PC-m ismét ráfekszem a Kuva fegyverekre is. Bramma + Magnetic Nukor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Xiaomi 15 Black 12/512GB használt 6 hónap garancia
- Legion Pro 5 16IRX10 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már nem bánnám ha csak Deimos-t csinálhatnám míg ki nem maxolom. Ha már ott tartanék mondjuk akkor meg már lassan elfogyna a teendő.
Nem is mozgat nagyon, de majd eljön az ideje. Visszakapom a PC-m ismét ráfekszem a Kuva fegyverekre is. Bramma + Magnetic Nukor.