Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandalf
aktív tag
szaktársak, valaki nyomja linuxon? egyszerüen képtelen vok játszani linux alatt normálisan, pedig ujabb kártya, radeon rx 580+ lett a vas alatt, a régebbi 7770-es helyett, viszont ugy látom rosszul gondolta, h a játék közbeni akadozások az a régebbi károly hibája, ott max h jól emlékszem 30 fps volt mediumbeállitáson. Solus alatt rezzenéstlenül ment elég jól nem lagolt a játék a régi kártyámmal is simán 30fps-t hozott ami nekem böven jó volt, viszont megujult a mesa amdgpu etc, utána kezdte el csinálni hogy megvan egy alap fps, elkezdek játszani tök jó, maj ha fordulok erre vagy arra, vagy szaladnék, megakad 2 mp-re kb, az fps lesik 2-re, majd tovább indul és felmegy 30-ra..kártyát cseréltem lett az 580-as, most ugyan ezt csinálja csak 100 feletti fps-röl esik le semmire, lag majd megy megint..mi a pöcs lehet? win alatt persze tökéletes, de nem bootolganék már ide-oda...
valami ötlet?
-
gandalf
aktív tag
az a lényeg, hogy ne kelljen ide-oda bootolgassak, linux alatt menjen..a bP os-t használom, kurva jó nekem, de a régebbi ati 7770-es kártyámon marhára lagolt winen kivül, most meglesem az rx580+-al..cak jó lesz

-
gandalf
aktív tag
Miért irta nagy betüvel? :p
-
gandalf
aktív tag
SZIASZTOK..NO, BEUJITOTTAM EGY VIDEO KÁRTYÁT MEG A KEDVEM, UJRA ELKEZDTEM A JÁTÉKOT..KICSIT IDEGEN IGY TÖBB MINT FÉL ÉV KIHAGYÁS UTÁN, DE UJRA BELESZOKOK REMÉLEM...
-
gandalf
aktív tag
válasz
5150head
üzenetére
melyik klán? olvass vissza amikor elkezdtem aktivan játszani, ki hivott hová? mit kaptam? semmit...nem fáj basszus, nem erröl szól amit irtam..én is aktivan játszottam volna ha valki mondja, paraszt, este 18h-kor gyere megyünk ahová egyedül kevés vagy...a kitgunt összeraktam ami akkor a legjobb volt, de nem tünt hatalmas elönynek, kiesett nem sokkal utána nála jobb secondary. a videókat nézem baszki, csak ha nem ugy müködik akkor mi van..egy csomó leirásban szerepelt már hogy a fejlesztök is nézik és kivesznek bizonyos lhetöségeket...majd én eldöntöm hogy játszok-e vele vagy nem, csak max egyedül szórakozom és ennyi....nagyon rossz oldaláról fogtad meg a hozzászólásom azt hiszem....nem érted mit akartam közölni...szevasz
asszem a te klánodban nem lesz helyem nyilván :p -
gandalf
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
a kardom fél éve baromi erös, csak én nem vagyok az ufgrálós, csapkodós ember...amit a fullos ignissel nem tudtam ma lelöni, a kardal 2 suhintás vol

most akkor elkezdem megint, ha van valami normális klán mennék, ha nincs visszalépek a lone rangerbe ott faszán lehettt fejlödni
-
gandalf
aktív tag
jóval elörébb tartok mint az ide irógató játékos, kb ugyan annyi játék után..csak elhervasztó h van olyan küldetés ahová egyedül gyenge vagy..már 2 hónapja nem tudom befejezni a zenés küldetést dsem, mert bármilyen frame-el megyek, a 3. körnél mikor jön már segiteni a kocka vagy mi, mindig lelönek a vége elött, elfogy az energia...ésm nem az a gond hogy igy van hanem az hogy elölröl kell kezdeni a barom ugrálást nem a 3. helyröl..
kitgunom is van, de egy lószar az egész, kár volt a befektetett energia..a broken war kardom kb 100x jobb lett ahogy felfejlesztettem, jobb mint a maxos sima ignis....de nem vagyok kardos játékos
tradeltem, meg egyebek..e mondom, itt néma csend volt, mig nem jött az uj játékodsunk azóta csak arrol olvasni mit csinál, ki mit adott neki..itt az a lényeg ha jó klánb vagy, akkor beufógrasz egy küldetésbe amit épp visznek és profitálsz, amit egyedül sosm érnél el...de nem panaszként irtam amit irtam, csak megfigyelésként..ha vissza olvasol kérdeztem egy csomót, snki nem irta, hogy akkor este vmikor menjünk együtt, most meg ezt olvasom a hozzászólásokban hogy itt voltunk együtt, ott voltunk együtt..változnak az idök
de kell a segiség mert kaphatsz lyan modokat amiket 1 hónap alat sem fogsz kiejteni sehonnan, meg olyan fegyót..épp vadásznék 3 v 4 hónapja az ignis wraithre és lám van aki ajándékba kap ilyen dolgot
ami semmiképp nem baj,. -
gandalf
aktív tag
mondom sikerült már gyakorlásban 2x is, de az éles módban nem ugy jöttek, na meg elvesztettem a türelmem..azért érdekes, hogy a kardom erösebb mint a sima ignisem .. úgy tudok vele aratni mint a buzát, csak nem vok nagy kardos
egy ignis wraith ha lenne valakinek, vagy hol lhet kiütni azt megköszönném..nálam aza baj is hogy linuxra tértem és egyszerüen csapnivaló a kártyámmal az fps, még solus alatt majdnem jó, de az összes többi alatt leesik a picsába játék közben...most visszarktam a wint is emiatt.. -
gandalf
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
persze h fejlödsz, mivel segitenek játékkal..ne is haragudjon meg senki, innen 1 db játékos nem jött velem játszani, hogy tudjak farmolni vagy haladni, mióta átléptem ide a klánba a lone rangers-böl már klán szinten sem volt segitség, ezért is untam meg
egyedül azért nem a legegyszerübb gyorsan fejlödni .. 
-
gandalf
aktív tag
-
gandalf
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
a gara nekem az elején megvolt, nem oly gyenge, lányos zavaromban eladtam, pedig tök jó védeni valamit, közben meg szedni be az elhullottaktól a cuccokat..majd felélesztem ujra a játékot, nekem egy csomó prime frame megvan, volt..a sima lopakodós loki nekem nem váltotta be amugy a reményeket igy eladtam
ha lett volna ignis wraith-em lehet abba sem hagytam volna, a sima ignis is nagyon jól fekszik nekem....survivornál nálam nincs nála jobb, pedig pár szart kifejlesztettem már...persze nem mindenhol jó, de ahol argon kristályt kell farmolni a voidban, ott király..
majd irjátok meg melyik klánban játszotok és meglátom..elsödlegesen az is gondom volt, hogy föleg linuxra tértem át és az ati hd7770-em ami win alatt lazán vitte a game-t, hát dxvk-val azért erösen hagy némi kivánnivalót, igy most megvárom mig beesik az uj laptop amit kiszemeltem, utána remélem ez is megoldódik,.. -
gandalf
aktív tag
nem kell segiteni, mert igy nekem már nem oké, hogy valaki itt nyoomul annak nyomnak valamit én itt voltam meg se kérdezte senki hogy állsz csak emlegették a primed modokat pl. amihez ilyen szinten hogy férnék hozzá..nem letolásként mondtam amugy csak érdekes egyeseknek leesnek cuccok a közösségbül másoknak meg nem
tudom a videokat meg gyakorlást, épp azt mondom hogy nem ugy viselkedik a paraszt mint a videóban, 2x sikerült megcsinálnom gyakorlásban, akkor is rögtönözve a végét a 9-nek, az elejét elviszem hamarabb tök másképp az uccsó fog meg..na meg az octaviaban az ugrálás és a végén már mikor mindenki lödöz és ott is bukta van -
gandalf
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
azért kezdö nem vagyok, egyszerüen nem látod mikor ki vehet észre, persze kicsit eltulzom..de nekem mindig másképp viselkednek a cimbik..volt már gykorlásnál mikor sikerült, de nekem a legvége bukós amikor már 3 v 4 marad, ott bármi videót néztem, egyik sem ugy viselkedett 10-böl 9x mint kellett volna igy meguntam..amugy jó hogy téged ennyire segitenek én tanácsokat kaptam kezdöként, aztán átvcsábitottak a magyar klánba ami gyakorlatilag halott, egy fia mod-ot se mást nem ajánlott fl senki, mindent a saját erőmböl plussz tanácsokból értem el..kellene valami normálisabb klán, mert senki nem jött velem segiteni küldetésekben igy volt mikor heteket el kellett basznom egy nehezebbre mire kifarmoltam valami normálisabb fegyvert vagy mást amivel le lehetett tudni..bele is untam kicsit ezek miatt, na meg a 9-es szintet 1 hónap alatt nem tudom megcsinálni, majd még próbálkozom ha lesz kedvem...most meg föleg linux alatt megyek és az ati kártyám támogatottsága miatt, valami baszott lagos az egész igy most halasztottam egy ideig..
hs esetleg van valakinek egy ignis wraith-ra én is nyitott lennék..
-
gandalf
aktív tag
köszönöm, uraim...szóval ha jól értem, ha keresek valamit és a wts [] közé rakottakat hozza fel, ha eladni akarom megnyitom a zárójelet és beirhatom amit eladni kivánok.. köszi
-
gandalf
aktív tag
hülye kérdés a trading csetbe hogy a farokba irom be pl. a redeemer prime set-et? mindenkinek hozza rákattintásra mit ad-vesz, ha simán beirom lófaszt nem hoz csak sima szöveget...mi a picsáért nem tudták ezt egyszerübbé tenni..ráadásul fut felfelé az egész azt sem látom ki mi a szart akar eladni, ez igy tök káosz
-
-
gandalf
aktív tag
a steel meridianhoz hogyan tudok pontokat gyüjteni? a cephalon suda meg egy másikhoz simán meg, de kellene 5k a sima szintlépéshez és csak az elözö kettöhöz akik vannak azok feladatai jönnek
-
gandalf
aktív tag
az a baj, hogy kinyirnak, lehet másik warframe kell, majd körülnézek..holnap reggel meló után mennem kell a kórházba laborba, utána álvás, de este 6-ra meló reggelig, meg pénteken is...hétvégére marad imho..
-
gandalf
aktív tag
csak kikaszálnak mire a végére érnék, majd megpróbálom más fegyverrel is, vagy nem tom, mert ordis annyit nem segit h ne löjenek ki, vagy gyorsabban kell majd végig haladjak..most megint meguntam, majd holnap után megpróbálom, mert holnap nem érek rá..
-
gandalf
aktív tag
jött ordis, de ccsak ott repked...az elsö két feladat viszonylag simán megvolt miután rájöttem mit kell csinálni, de az utolsó az elég szenyának tünik
na mindegy, köszi a biztatást, majd megpróbálom valamikor, most inkább a war whitin kinyitására koncentrálok, de ott meg le kell nyomni vay heket 
-
gandalf
aktív tag
mekkora szenya ez az octavia's anthem vége, mikor pattogni kell a szar kockákon ... az elsö kettöt simán megcsinálom, na de a 3.-nál már nincs menekülési hely a sugár elöl, maj biztos lövöm akik megjelennek, meg figyelem a sugarat, na meg az hogy melyikre ugorjak..ellora egy baromságot..na most ment el a kedvem ettöl a retektöl..
-
gandalf
aktív tag
szóval, lessem meg és tegyek fel a marketre egy hirdetést vagy hogyan gondolod..vagy ráirok aki most 60-éert vette volna, hogy odaadom 70-ért? vagy hol áruljam
? mondom kezdö vok.. -
gandalf
aktív tag
na, kiesett egy komplett ninkodi prime, a komplett szett elment 60 plat-ért..az jó szerintem..
-
gandalf
aktív tag
válasz
anubys1984
üzenetére
akkó benéztem valamit
köszi ..addig gyüjtögetek...100 dukátos cuccot, mennyi platinumért érdemes eladni? mikortól érdemes inkáb dukátra váltani? -
gandalf
aktív tag
hol a francba találom ezt a fasz void tradert..kronia relay-en van elvileg de ott a concourse-ba nincs..
-
gandalf
aktív tag
jaja a résben tartózkodva is folyamatosan sebez valamelyik basszus, nyilván csapat munka lenne ha lenne egy sok tagból álló klán..igy véletlenül beesve kurva nehéz ...nekem az operátorom ha meghivom egy nagy sugárral öl, még nem jelenik meg csak transparency vagy milyen módban? ahhoz se értek mit hová fejlesszek
ki kellene még lönöm vay heket a földön egy junktion nyitáshoz, videóztam, de nem tünik nehéznek, mégis mindig megszopom azt is 
-
gandalf
aktív tag
ezt a termia frakture-t hogy lehet teljesiteni? bedob olyan helyre, meg sem tudom karistolni az ellenfeleket :p gondolom le kéne gyapni azt a 3 lábú szart, de annyian jönnek, gondolom egy jó csapattal lehetne, egyedül kivitelezhetetlen..5 pontot már szereztem régen, szerintem a régi klánnal csapatoztunk, de annyira nem emllékszam ..
-
gandalf
aktív tag
válasz
5150head
üzenetére
nem akarok belekezdeni, csak érdeklödtem...farmolok meg fegyót nyomatok, most akarom glid-olni a kitgunt, de ahhoz még szintet kell lépjek a fortunán, meg formaztam épp az ignist, csak nem akar épeszü uj mod beesni

meg épitgetek fegyót, kimaxolom, eladom h nöjön a mastery pont.. -
gandalf
aktív tag
egyik kérdés: ha felmaxolok egy prime fgyvert de nem kell, akkor csak az az eladása van hogy az invertory-ból eladom..alig ad érte valamit ahhoz képest, hogy mennyibe van a fejlesztés

-
gandalf
aktív tag
bocsi a caps bekapcsolva maradt basszus

-
gandalf
aktív tag
MI A PICSA, A KITGIN SECONDARY FEGYVERKÉNT ERÖSEBB MINT EGY ELSÖDLEGES? NEM SEMMI, MOST CSAK GYORSAN LEFEJLESZTETTEM EGYET AMIHEZ MEGVOLTAK A SPÓRÁK EGYEBEK, ELÉGGÉ ÜTÖSNEK NÉZEM..
-
gandalf
aktív tag
még egy kérdés, ha pl az ignisbe berakom a madurai lencsét, akkor az madurai pontokat gyüjt nekem a fejlesztéshez? csomó kérdésem lenne, de most beteg voltam igy kihagytam v 3 napot.
-
gandalf
aktív tag
-
gandalf
aktív tag
végül sikerült kifognom jó csapatot és megvan mind, a legvégsö igen durva volt basszus

25-ös szintü oberonnal mentem, kezdem megkedvelni

-
gandalf
aktív tag
limbóval elmentem, lehenteltem akinél van a lámpás, utána ignis-el osztottam öket, igy az elsö sikerült, de a másodiknál már bebukok, egyszer majdnem sikerült, ketten voltunk, mindig cipeltem arréb a lámpást, már kevesebb mint 1 perc volt, de elfogytak az ellenfelek basszus..de majd még próbálkozom..próbáltam hagyni a lámpát vigye a másik, de rá se hederitett

-
gandalf
aktív tag
na sikerült, megnyugodtam :p
-
gandalf
aktív tag
közben asszem rájöttem, csak felindult voltam..amikor a vörösök bejönnek a fénybe átváltoznak és megölve kapok láőpás táplálót..de olyan gyorsan fogy, hogy mikor kiirja hogy new wav detectd, nem érek át és kifogyok
basszus -
gandalf
aktív tag
mi a f@szért nem tudják normálisan leirni mi a szart kell csinálni, igy kurva gáz..nekem az angol leirásból sem derül ki igazán..értem, hogy ha squad-ban vagyunk koordináljubnk, de ki a fasz dobja lelövés után a lámpa töltését..igy egyedül kurvára elbaszott egy küldetés és csak az elsö..nem értem az egészet
-
gandalf
aktív tag
mi a szájonbaszott szert kell csinálni ennél a szerencsétlen zöld lámőásnál? nem találok feltöltöt bármennyi fost is lövök ki...kurva idegesitö basszus
-
gandalf
aktív tag
most maxolom az oberont, ne fogja senki vissza magát mitöl oly marha jó? ha jól értelmezem van csapat élet javitása ami jól jöhet companion-nál, ezen kivül?
-
gandalf
aktív tag
a kardozásnál már a rengeteg kombót képtelen vok használni..eee plus pause eee..lófaszt..nomym gyorsan az e-t meg próbálok futni néha :p
aki kardot meg szeret az menjen jól felnyomott excaliburral, mer annál a kardos cucc egyszerűen überelhetetlen szerintem, legalábbis 8-as szintig
-
gandalf
aktív tag
Kiléptem a régi klánból, akkor kérhetnék egy meghivót ide hozzátok? köszi
-
gandalf
aktív tag
annyi még hogy kigyült a sima oberonhoz a cucc, lefejlesztem, gondolom azért is jár pont aztán kiderül mire jó..szerintetek?
-
gandalf
aktív tag
Huhh, egész jó ez a zephyr prime
persze vannak hátrányai, mondjuk nem értem a repülös faltörö kost igazán hogy használjam, de a tornádó meg hurrikán védelem egész bika...a cephalon küldikben találkoztam egy volt prime-os fazonnal, na az a frame sem gyenge ahogy végigveri a pályát elektronikával..ignist sikerült picit frissítenem, beesett egy általatok megosztott mod
ma később jövök tanácsokért megint
köszi az eddigieket ! -
gandalf
aktív tag
milyen köcsögség ez..nincs még nyitva a pluto-m és nem tudok az orcus relay-re menni, bizniszelni dukátokkal

-
gandalf
aktív tag
nekem összeállt a zephyr prime, kifejlesztem és utána beugrik a 7-es mastery
meglesem mit tud aztán meglátjuk 
-
gandalf
aktív tag
amugy hülye kérdés, de a relic küldetésen csak azok a primok kiesése várható ami a relic leirásában van ugye?
régebben olvasgattam T1D meg ilyen küldetésekröl de fogalmam nincs mik ezek a t1s, t3s t1d etc...
hát ez az ignis nem váltotta be a hozzá füzött reményeimet én szeretem ha fekszik az ellen ha kap valamit, ki van maxolva alapból, de szerintem a shitim erösebb, de lehet tévdek, a szakértöjét kérném ossza meg velem a modolásást

-
gandalf
aktív tag
kezdek ráérezni az izére, beesett egy vauban prime bp és el is viszik 30 plat-ért

-
gandalf
aktív tag
hogyan kell kereskedni valakivel, mert néztem a leirásokat, de számomra érthetetlen..hivjam meg a dojo-mba? hogyan?
-
gandalf
aktív tag
mondjuk szerintem azok platinumoznak vételnél aki ritkán megy bele a relic küldetésekbe soksor..tök jó, én nem akarom emelni a cefalonnal pl az image-om, de faszán szoktam relik pakkot vásárolni

meg nyomni kell a sanctuary küldiket, ott marha jól fejlödnek a cuccok és relicet is ad jól
köszi fijjug az edigieket

-
gandalf
aktív tag
abszolut értem és mégsem
sorti-ba én még ne tudok menni ha jól tudom..a legutóbbi gift of the lotusnál amibe szerintem azt sem tudtam mi, csak kattintgattam feladatoknák, orokin cell blueprintet kaptam..le is gyártottam a cell-t, de akkor megvárom mig kész az ignis és abba gyapom bele 
beszarás azért..1200 platinum? wow
holnap irok a supportnak, még mindig nem tudok tradelni az f2a hiánya miatt .. valaki rakjon már fel egy képet a webes felületéröl aktivált f2a-s acc-ról please
-
gandalf
aktív tag
jelentem a carrier és ignis készitése elindult

-
gandalf
aktív tag
moonligtos cumót beszedtem ma egy csomót egy alap lith-es gyüjtésen a földön..
jó hogy emlegetted, amit láttam be is gyüjtöttem 
"Viszont én "brawler" vagyok, a 0 páncél nem sokat segít.."
ezt mondom én is..nem szeretek ki-be ugrálni a résbe a limbóóval, pláne jól kell célozni mert elöredob sokkal..most rájöttem a klános eidolon huntnál mennyire gyér vok egy teralist lenyomásánál
ki-be ugrálni kényszerültem a résbe, mégis mire a profik lenyomták 1 életm maradt basszus..ez a limbo a réssel hasinló a gara-hoz, csak ott tényleg a tükörfalon be nem jöttek, csak a magaslatról kellett leszednem a távcsövessel az ellent..most bántam meg h eladtam 
a shild-nél értem mit mondotok, de kell basszus valamennyi ha kijövök a résböl, magasabb küldetéseknél ha kicsi levadásznak egy támadásból, de majd megtartom ezt a limbót, és bekonfigolom b-ben shield nélkül..
-
gandalf
aktív tag
válasz
üzenetére
a shotival leszedtem 3/4-ét az életének, de annyi más nyüzsgött ott h feladtam
de állandóan kieesek a riftböl, gondolom van valamilye ellene, meg volt olyan pálya ahol a 4-es abilitym leállitották állandóan, csak a nagy nyüzsiben nem néztem meg melyik ellenfol volt..mindjárt körülnézek milyen frame lenne az esélyes

-
gandalf
aktív tag
válasz
üzenetére
már miért ne kellene shield mód ? jó az, csak állja a sarat..nem lehet mindig, shift-el ki-be ugrálni a résbe..ha megszorulok igen, de jó az ha van tartalék pajzs..de akkor mond el mit tennél be a shild növelök helyett..ráadásul van valamelyik ellen ha bemegyek shift-el, valamit csinál rögtön kiesek..pl.ilyen a stalker a jelenlegi second dream pélyán..ha nincs pajzs lófasz..jó persze küldetésenként más warframe, majd ha profi leszek

-
gandalf
aktív tag
köszi dewri, jó kis leirás

már rájöttem h kár volt eladnom a gardát mert fel volt maxolva az ability-re és defense pályákon marha jó volt ha volt energia pótló, csak benyomtam a védendö lófasz köré, azt max a repülö robotokat kellett elöbb kilönöm, aztán kényelmesen a többit..de akkor még nem voltam tisztában pl a polaritás slotok jelentöségével...lehet majd ujra legyártom..excaliburnál nagyon bejött a 4-es ability és az exalted sword...azzal a kettövel sok ellent megfektettem...most valami jó kardot keresek, de szerintem amit ad majd a second dream végén az királnyak tünik, de most azért kifejlesztem a jaw sword-ot, láttam hozzá extra modot is

megkérdezném akkor itt, van hely a klánodba, át lehet jelentkezni? jelenleg a lone ranger-ben vagyok, jó klán de honi vitézek között azért csak jobb a helyzet

azt lehet tudnom mire jó a status tulajdonsága a fegyvernek? eddig nem forditottam nagy figyelmet rá..
-
gandalf
aktív tag
ez meg a hekk, most hogy nagyjából ráéreztem a polaritások mikéntjére fejleszthetném böven, de akkor meglesem azt a gázos fegyó dolgot...
kardból jelenleg a jaw sword fejlesztése folyik..csináltam már zaw-ot is, de nem tudván mit csináltam, beadtam a fegyver készitönél és el is vette..szerintem gildeni akartm, mert be nem cseréltem cetus whisp-ért az tutti....igy jártam

a companion jelenleg a helios és dekonstruktor, illetve van egy hibernált kuwa-m, most keltetek egy másikat kiváncsiságból..
-
gandalf
aktív tag
-
gandalf
aktív tag
boarom van, de jóval gyengébb még mint a másik..igaz abban van orokin catalyst..most épp mindjárt elkészül egy, érdemes akkor a boarba betenni ? de megnézem amit irtál, aztán eldöntöm..a night-ban elég jól állok a köv szinten kapok valami szobrot, utána meg levásárolható lovetátt..
tizenakárhányas szinten vagyok, 3 küldetés van amit nem csináltam meg, valam rare bányászat (próbáltam, de akármit bányásztam, nem volt jó neki), egy tusk thumper doma kill, erre egyedül gyér vok, meg még 1 valami..tényleg jó lenne közös klánba kerülni, könnyebb lenne az élet..de aki gondolja, irjátok meg a játékbeli neveteket és felveszlek benneteket barát listára, akkor lehetne együtt is csapatni 
-
gandalf
aktív tag
gondoltam hogy valami hasonló van, de gyorsan menten, mert elötte meg össdzeakaszkodtam as bazi kardos stalkerrel és eléggé megtépázott, pedig negyedére levettem az életerejét , de gondoltam gyorsan meglesem mi a feladat, de el is véreztem
szerintegy igy 6-os szinten közel a 7-het melyik primary fegyverre gyurjak.. a hekk-em elég jó, de csak közelröl ugye, valami jó rifle kéne szerintem... -
gandalf
aktív tag
ezek a frissitések által bedobált lófaszok, föleg a régi profi felhasználoknak segitenek, én már másodjára maradok le a fomorianos szarról mert képtelen vagyok összehozni ami kell a distruptorhoz..mire kilokkoltam most a neptunus junktiont, addigra véget ért a banzáj, mert ha jól olvastam, azon a bolygórendszeren dobál omega izotópot ahol feltünnek a fickók..atlas prime-nál is még fingom nics egyáltalán kellene -e nekem hiába olvasgatom a leirásokat..most tettem maxra egy polaritás csere után a limbót, mert végre rájöttem miért is jó ha polaritást csrélek

de bizok benne h fejlödöképes vagyok

-
gandalf
aktív tag
válasz
üzenetére
"Én ma 1 -et nyitottam, felhúztam radiantra, radshare csapat és csapattársnak ki is esett. Már készül is az Atlas Prime"
ezt nekem érthetö módon kifejtenéd? az atlas prime bp nekem is kiesett, de még a többivel nem foglalkoztam, a second dream-en akadtam el amikor a second dreem - protect the moon küldiben, valami 4 v 5 oszlopszerüséget el kéne pusztitani, na ott elvéreztem, mert hiába löttem, semmi..majd megint videózok ...
-
gandalf
aktív tag
válasz
üzenetére
nem kaptam eddig, de mindjárt átnézem a mailokat, de nem hiszem hogy kaptam ..ez van
ha nincs mit csináljak? 
szerk:
ezt irtam fenntebb, aktiváltam az f2a-t, klikkeltem a linkre amit mailban kaptam, bejelentkeztem és nem jött ordis-tól semmi, a webes felületen aktiv az f2a az accountomnál, a játékban ellenben követeli h kapcsoljam be..
-
gandalf
aktív tag
a mastery ranom 6-os jelenleg ha az mr2 az 2-es mastery lenne
-
gandalf
aktív tag
válasz
üzenetére
az mr2 az mi?? a 2fa, engedélyezve van és az alatta lévö 2 linket connecteltem..igaz a legalsót valami tök idióta aliassal hozza, de gondolom az mindegy mivel az én account managerem alatt van...már régebben csináltam, de semmi kódot nem kapok, amit kellene ahogy az f2a tutorial irja..annyi jön, hogy erösitsem meg az f2a bekapcsolását az alábbi linken és ennyi..a játékban sem kapok levelet az operatorhoz valami kozemtikai itemmel ...
-
gandalf
aktív tag
mondjuk a dojo-ban nem enged belépne a trading-hez, szerinte nincs beállitva a Two-Factor Authentication, pedig be van, kaptam egy mailt, hogy kattintsak a linkre ha engedélyezni akarom, rékattantam, utána semi nem történik, engedélyzve van azt látom a webws felületen, de a játék továbbra sem enged kereskedni ..
-
gandalf
aktív tag
aham, köszi, mindjárt mégeccer átolvasom

klánban hogyan tudtok adni valamit? Most egy külföldiben vagyok a cseten jönnek is olyanok hogy ha jól emlékszem kékkel van kiemelve, ha rákattintok behozza a warframe-beli képét, de utána semmit nem csinál, igazából nem minden részét értem ennek a dolognak még sajna

marketra be kellett regelnem, már megcsináltam, mindjárt rá is lesek...aztán jövök még hülyeségeket kérdezni

-
gandalf
aktív tag
válasz
üzenetére
köszi, de mint írtam, nem kívánok 1 ft-ot sem áldozni, hisz azt írták ebben a játékban minden elérhető fizetés nélkül
természetesen ha másképpen nem megy fordítok rá valamennyit, csak azt gondoltam nem kell...mind másra jó, igen..a garát el is adtam, mert az excalibur 100x jobb volt az én stílusomnak..(bár a mostani shiti-val lehet fasza lett volna a pajzsos képességgel) a nigh-os 2-esevel majd 3-asával jövő ellent az excalibur extra kardos funkciójával simán legyaptam, garával én szívtam mert nem volt elég jó fegyver hozzájuk, most a limbó-val a kimaxolt shotgunnal simán levadászom őket, ha lemegy a pajzsom, nyomok egy shift-et, bekerülök egy "hasadékba", megvárom míg feltölt, újabb shift és lövöm a komákat
csak azért kérdeztem, mert kifejleszthetném pl. az oberont, vagy amiket jutalomként kaptam, chroma vagy garuda frame-et, de így látatlanban nem akarom beszopni mint a gara-t 
nagyon jó kis game ez, jó bonyolult, nem is lehet megunni annyi a variáció

-
gandalf
aktív tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
bivalyul néz ki

-
gandalf
aktív tag
ingyen hogyan nyitsz platinumért nyitható slotokat kezdöként? megtartottam volna pl a shoti mllé a mesterlövész puskámat, mert igen fasza volt, de mivel platinum zéró igy el kellett adni h kivegyem a legyártásból a shotgunt? valamit lencséket melyik szinttöl lehet pakolni és hogyan, olvasgatva a leirást nem igazán jön le nekem..persze lehet csxak felületes vagyok..arra végre rájöttem mire jó a polaritás állitás, ennek okán felturbóztam a boar shotit, aránylag jó lett a szintemhez képest ...(5) limbóval nyomom jelenleg, aránylag nem tünik most rossznak, érdemes kifejleszteni pl. a chroma vagy garuda frameket? melyiket javasoljátok továbblépésre a warframe-ek közül? Úgy értem a kérdésem, hogy jelenlegi szinten maradjon vagy cseréljem valamelyik tapasztalt játékos által javasoltra vagy várjak még ? elöre is köszi..olvasgatom a szakirodalmat, d baromi bonyolult még nekem

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

egy ignis wraith ha lenne valakinek, vagy hol lhet kiütni azt megköszönném..nálam aza baj is hogy linuxra tértem és egyszerüen csapnivaló a kártyámmal az fps, még solus alatt majdnem jó, de az összes többi alatt leesik a picsába játék közben...most visszarktam a wint is emiatt..