- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Gamepad
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
radshare-n mindenkinél az van, amit szeretnél kiszedni. Messze nagyobb az esély, mint randomokkal. Persze ha nem farmolod, nincs elég relic (nagy ritka, h elsőre kidobja), akkor a randomokból is lehet jót kiszedni, csak több idő. Múltkor mittomén 1 óra relicezés randomokkal és 2 db 40 p rész is kiesett, meg egy halom ducatba való.
Nekem mondjuk ami kellene, az vaultos relic, randomoknál sincs igazán. Egyszerűbb megvenni marketen, de most elvagyok látva tuningolható fegyókkal, azok jók lesznek későbbre. Kronen prime-ot Te ajánlottad, még vmi hiányzik hozzá, azt lehet megveszem.
De mindegy volt, h mit szedtem ki, mihez nyitottam rivent, a dakra prime mindent is visz és a legszebb is szerintem, jók a stance-ok hozzá. Van dual swordom, elég baccós rivennel (de mégse veszi senki, rubico és redeemer rivent akarnak csak), de olyan stance van hozzá, h azzal nem szeretek menni. Zaw rivenjeim is vannak, ott van pár veszélyes, de szegények marha rondák...
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mikrotik routerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- valakiyt: Ingyen filmes oldalak - a digitális börtön
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- RAM topik
- További aktív témák...
- XPS 9640 16" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Dell Latitude 5430 üzleti laptop (14", i5, 16GB RAM, ÚJ 500GB SSD, 93% akku)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB - Menta - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest