Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
radshare-n mindenkinél az van, amit szeretnél kiszedni. Messze nagyobb az esély, mint randomokkal. Persze ha nem farmolod, nincs elég relic (nagy ritka, h elsőre kidobja), akkor a randomokból is lehet jót kiszedni, csak több idő. Múltkor mittomén 1 óra relicezés randomokkal és 2 db 40 p rész is kiesett, meg egy halom ducatba való.
Nekem mondjuk ami kellene, az vaultos relic, randomoknál sincs igazán. Egyszerűbb megvenni marketen, de most elvagyok látva tuningolható fegyókkal, azok jók lesznek későbbre. Kronen prime-ot Te ajánlottad, még vmi hiányzik hozzá, azt lehet megveszem.
De mindegy volt, h mit szedtem ki, mihez nyitottam rivent, a dakra prime mindent is visz és a legszebb is szerintem, jók a stance-ok hozzá. Van dual swordom, elég baccós rivennel (de mégse veszi senki, rubico és redeemer rivent akarnak csak), de olyan stance van hozzá, h azzal nem szeretek menni. Zaw rivenjeim is vannak, ott van pár veszélyes, de szegények marha rondák...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest