Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
A sok bajusz, gondolom. Időszakos dolog az.
Baruuk nagy királyság - még mindig az egyik kedvencem. :-)
Ma meglett az Aklex Prime, találtam egy csapatot, amelyik Baro reliceket vitt azzal. Így lassan elfogynak a pisztolyok.Amit nem farmoltam ki - Equinox. Megvettem platért, egyszerűbb annyi plat-ot összehozni, mint negyvenszer megcsinálni ugyanazt az assassination pályát. Az nem embernek való. Némi gondolkodás után arra jutottam, hogy meg sem próbálom kiszedni így, nem kínzom magam, ennél jobban szeretek játszani. Maradt még a Grendel, Gauss esett a héten, épül. Még a Nezha Prime van vissza, egy darabja még hiányzik. És akkor nincsen több frame jelenleg.
Lassan ballagok felfelé a ranglétrán. Vannak még állatok a Deimos-ról. Ott kicsit sok a 10 son token, megvárom a frissítést.
Van még egy-két extrémebb cucc, amihez sok erőforrás kell, azokat vadászgatom össze, elég lassan megy, de azzal nincs bajom.
Meg gyártom a halaknak a trófeáit, azok most tetszenek eléggé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570 / i5-6300u
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest