Hirdetés
- Gaming notebook topik
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
A sok bajusz, gondolom. Időszakos dolog az.
Baruuk nagy királyság - még mindig az egyik kedvencem. :-)
Ma meglett az Aklex Prime, találtam egy csapatot, amelyik Baro reliceket vitt azzal. Így lassan elfogynak a pisztolyok.Amit nem farmoltam ki - Equinox. Megvettem platért, egyszerűbb annyi plat-ot összehozni, mint negyvenszer megcsinálni ugyanazt az assassination pályát. Az nem embernek való. Némi gondolkodás után arra jutottam, hogy meg sem próbálom kiszedni így, nem kínzom magam, ennél jobban szeretek játszani. Maradt még a Grendel, Gauss esett a héten, épül. Még a Nezha Prime van vissza, egy darabja még hiányzik. És akkor nincsen több frame jelenleg.
Lassan ballagok felfelé a ranglétrán. Vannak még állatok a Deimos-ról. Ott kicsit sok a 10 son token, megvárom a frissítést.
Van még egy-két extrémebb cucc, amihez sok erőforrás kell, azokat vadászgatom össze, elég lassan megy, de azzal nincs bajom.
Meg gyártom a halaknak a trófeáit, azok most tetszenek eléggé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest