Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Reddit-em nincs, asszem. Má' úgy értem, h nem csak regelés, hanem be sem tölt az oldal, StevenBlack socialban host-blokkolja. Vmikor kiszedtem, de nem minden frissítéskor jut eszembe. Nem fontos a gyors kuva farm, van mit csinálni. NW-ből és vitus-ért a legkönnyebb szerezni nekem, mert azokat szeretem és csinálom is.
siphon küldik is frankók, várom a Lost-ból a fekete füstöt, erre kiírja, h már várnak rám a kilépésre... WATTAFAKK? De deimoson is van egy ilyen, ahol a gép közelében kell megölni a szörnyeket. Minap egy lelkes ember mindent IS lemeteorozott... Írtam neki, h esetleg angolul nem tud, vagy csak más oka van, h nem érti meg, mi a feladat? Jaaaaj, bocsi, hát ő azt nem nézte... OK, első alkalommal én is beleszaladtam, azt hittem a területet kell tisztán tartani, de mikor a kis mech 3× mondja, hogy mi a pálya, akkor leesett. Ennek a polgárnak kb. 5 perc volt, mikor már mind rinyáltunk, h endless-t csinál egy szimpla küldiből...
Új hozzászólás Aktív témák
- Saros (PS5)
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Formula-1
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Alienware 17r4 olvass
- Honor 200 pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest