Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Reddit-em nincs, asszem. Má' úgy értem, h nem csak regelés, hanem be sem tölt az oldal, StevenBlack socialban host-blokkolja. Vmikor kiszedtem, de nem minden frissítéskor jut eszembe. Nem fontos a gyors kuva farm, van mit csinálni. NW-ből és vitus-ért a legkönnyebb szerezni nekem, mert azokat szeretem és csinálom is.
siphon küldik is frankók, várom a Lost-ból a fekete füstöt, erre kiírja, h már várnak rám a kilépésre... WATTAFAKK? De deimoson is van egy ilyen, ahol a gép közelében kell megölni a szörnyeket. Minap egy lelkes ember mindent IS lemeteorozott... Írtam neki, h esetleg angolul nem tud, vagy csak más oka van, h nem érti meg, mi a feladat? Jaaaaj, bocsi, hát ő azt nem nézte... OK, első alkalommal én is beleszaladtam, azt hittem a területet kell tisztán tartani, de mikor a kis mech 3× mondja, hogy mi a pálya, akkor leesett. Ennek a polgárnak kb. 5 perc volt, mikor már mind rinyáltunk, h endless-t csinál egy szimpla küldiből...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest