Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
radi8tor #17295 üzenetére
Azért érdekes ez, mert kicseréltem USB-s billentyűzetre a ps2-est. Így már az sem ment.
Na most akkor a logikám szerint hiába teszek fel egy tiszta win7-et, ha az nem tartalmazza ezeket a drivereket, akkor ugyanott leszek ahol most. Mert ha benne lenne, akkor működne most is.
Nekem nem megy ez a gombokkal való navigálás.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kezdve:
- INF illesztőprogram
- Intel USB 3.0 illesztőprogram
Majd ez a béna egér tuningoló program:
- F-Stream Tuning Utility ver:2.0.48Aztán én még feltenném:
- Lan illesztőprogramEgér nélkül is lehet billentyűzettel Alt, meg Alt+Tab, Tab, ilyenekkel navigálni.
Esetleg várd meg mit válaszolnak az alaplapos topicban a kérdésedre. Lehet más is szívott már ilyennel.
-
embe
nagyúr
válasz
radi8tor #17290 üzenetére
Mint írtam nem pakoltam semmit sem, csak összeraktam, biost frissítettem,majd beröffentettem. Win7 alatt lehet? Az oldalukon ezt írja:
"Fatal1ty Mouse Port
Az F-Stream részét képező Fatal1ty egércsatlakozó egy személyre szabható technológia a PC-s játékosoknak. Miután csatlakoztatták az USB egeret a Fatal1ty egércsatlakozóhoz, és elindítják az F-Streamet, a játékosok használhatják Fatal1ty kedvelt 500 Hz-es egér mintavételezési arányát. A játékosok az F-Streammel ezen felül rugalmasan állíthatják az egér mintavételezési arányát 125 Hz és 1000 Hz között. Ez segít a profi játékosoknak elérni a zökkenőmentes játékélményt, és az egér jobb reakcióját.
Korlátok:
1. Bizonyos USB-s egerek nem támogatják az 1000 Hz-es mintavételt.
2. A Fatal1ty egércsatlakozó nem támogatja az USB 2.0-ás egereket.
3. A Fatal1ty egércsatlakozó nem támogat minden vezeték nélküli USB-s egeret.
4. A Fatal1ty egércsatlakozó nem támogatja az USB elosztón (Hub) keresztül csatlakoztatott USB-s egereket."Valszeg valami spéci driver van hozzá, csak egér nélkül nem tudom feltenni.
-
eszakas
őstag
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Most jött meg a lapom, egy Fatal1ty H87 Performance
Gyorsan összedobtam, és beindítottam a régi rendszerrel. Persze azonnal frissítettem a biost. Gondoltam majd felteszek egy új Win7-et, hirtelen jó lesz a régi telepítés. Máskor is volt már ilyen, telepített magának pár drivert és ment akkor.
De most nem. A probléma az egér. Az UEFI biosban tökéletesen lehet használni az egeret, de amint betölt a windows nem lehet. Csak a billentyűt. Másik egérrel is néztem, eredmény ugyanaz.
Mi a túró lehet a gond?
Este vagy holnap újra rakom, de addig használnám.
W7 Ultimate op. rendszer. -
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson #17281 üzenetére
Ez alapján elképzelni nem tudom hogy van elrendezve.
-
Bjørgersson
félisten
De utálom, hogy az infó teremben a padban vannak a monitorok.
Remélem aki kitalálta egész életében így kell(ett) dolgoznia.
-
Mercutio_
félisten
Vigi, ez a Szolnok topic mindig ilyen kihalt?
-
föccer
nagyúr
Nincs valakinek elfekvőben, eladó 20 méteres utp kábele, szerelve?
üdv, föccer
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #17264 üzenetére
Végül sikerült.
-
Cheesy
őstag
válasz
Mercutio_ #17274 üzenetére
Rendes tőled
De már recseg is szegény, az előbb nem írtam, így inkább leváltanámMás:
Ha csinálok egy online bemutatkozó oldalt, kvázi önéletrajzot saját tárhelyen, saját domainnal, akkor ha az előző munkahelyem beleegyezik a logójának és nevének használatára (végülis reklámozom, ingyér), akkor azt használhatom a felsorolásban? [céglogo] [cégnév] [-tól -ig] sémára gondoltam, semmi extra.
Valamint - és ezt csak halkan- ha maszekban dolgozgattam/dolgozgatok időnként és az így készített munkák pl. képeit felrakom, később lehet belőle bajom? :S
-
Cheesy
őstag
Egeret kén venni... ez a Gigabyte M6800-as valamiért 1 hónapja random mód megakad, pedig tiszta az egérpad és az érzékelő is. Meg a talpai is elkoptak már annyira, hogy kevésbé csússzon. :/
Ti mit nyúztok?
-
föccer
nagyúr
válasz
Bjørgersson #17264 üzenetére
Fuss még egy kört és akkor megfürdesz a saját izzadságodban.
Én meg tegnap költöztem át ide, ebbe az albiba és este látom, hogy zuhanyozás közben szépen folyik a kád alól ki a víz... Ma még nem tudtam nekiállni megcsinálni, így ma még remélem nem ázik át a födém, ha elég gyors leszek.
üdv, föccer
-
Bjørgersson
félisten
Nincs is annál jobb, amikor egy hosszú nap után tiszta izzadtan menne az ember zuhanyozni és nincs víz. Annyira tudom ilyenkor szeretni a szájbavert csatornamunkásokat, hogy az valami hihetetlen. Csak egyszer legyenek kész.
-
dfdfdf
őstag
-
eszakas
őstag
válasz
perge666 #17244 üzenetére
Okozhatja vírus is a hosszú kikapcsolást, vagy illesztőprogram hiba.
Ezt is próbálhatod de szerintem is egy teljes telepítés a megoldás.
-
perge666
veterán
Beállítottam a 2. alatt írtakat,de most meg 7,44GB használható!
A 3. alatt írt cuccot nem találom a Biosban.Egyébként nem fontos az nekem,mert elég gyors,viszont 2 hónapja kb.sokkal lassabban kapcsol ki a gépem,mint ezelőtt.
Régebben rányomtam hogy kikapcsolás,és 5mp alatt mindent bezárt,és ki is kapcsolt,most viszont kell neki 50-55mp is,az mitől lehet? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
perge666 #17234 üzenetére
Hát az legalább a win7 kulcsot kitakarahttad volan, így bárki ellophatja a w7-ed.
mod:
1: Ha nincs letilva akkor igen, lefoglal magának memóriát rendszer memóból.
2: Nem, ott is van felső limit de etől függetlenül a win korlátozhatja.
Windows+R -> msconfig -> Rendszerindítás -> Speciális beállítások -> Maximális memó
3: helyes, mert az esetek 50% ezért nem látja az összes ramot a másik 49 az integrált vga, 1% a win számára korlátozott ram beállítás. -
perge666
veterán
válasz
Bjørgersson #17235 üzenetére
Fogalmam sincs.
Lehet meg fogom próbálni,hogy kiveszem a 4GB-ot,és megnézem úgy mennyi használható a 8-ból.Qru :
1. Az integrált VGA akkor is dolgozik ha van másik kártya a gépben?
2. 64bites oprendszeren elvileg annyi memóriát használ a gép,amennyit belerakok,vagy rosszul tudom?
3. Valahogy utánanézek.Nem sajnálom én senkitől.
-
perge666
veterán
[ Módosította: Qru ]
-
Cheesy
őstag
Találtam valami hasznát a Corsair vászonzsákomnak: tökéletes a 3 alkatrészből álló Polar egység tárolására és szellőzik is, a szája összehúzható.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #17226 üzenetére
Nem vok hasra esve tőle, majd meglátjuk a gyakorlatban mit mutatnak... Leginkább a random 4k-s értékekre lennék kíváncsi. Nem véletlen, hogy azzal nem nagyon dicsekednek bár az iops számok így elsőre rendben vannak. Kérdés mivel/hogyan mérték...
-
emiki6
veterán
Ha van 8 GB RAM-om, ami biztosan nem fog elfogyni, akkor mennyire állítsam a lapozófájlt hogy rendesen működjön a gép? (Egyszer kikapcsoltam, majd belaggolt az egész gép, volt RAM még bőven)
Kéne a hely. -
Bjørgersson
félisten
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #17215 üzenetére
Ez egy jó lap. Szerintem. Az ASRock poén szerint, ebben még a K-s procikat is lehet tuningolni.
A Realtek ALC1150 Audio Codec-ről is jókat olvastam.
Inkább megpróbálok egy erősebb vga-ra szert tenni a megmaradt (??) pénzből. -
ST05
őstag
válasz
Bjørgersson #17215 üzenetére
ennél minek combosabb h87? Inkább K i5 öt vettem volna +7 ért
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #17210 üzenetére
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #17210 üzenetére
Ja, nem úgy értettem. A PCX teljesen korrekt csak a bilivel voltak bajok.
-
Mercutio_
félisten
Egykutyák.
Ipon-ban átvettem egy külső usb3-as racket, otthon vettem észre amikor kibontottam, hogy az elvileg új cucc tele van a csatlakozó környékén mikrokarcokkal, és a nagy felületen is van 1-2.
Visszavittem, átvételkor szöveg: Elküldjük az importőrnek/gyártónak (már nem tudom mi volt a pontos kifejezés, de ezek valamelyike) bevizsgálásra, ha visszaigazolják cserélik, vagy levásárolhatom. Mondom: De hát egyértelműen látszik, hogy ez karcos, ezen mit kell vizsgálni? Mindegy, legyen.
Bő 2 hét után levél, hogy mi a fejlemény, valamint, hogy egy tény amit ők is elismertek úgy gondolom az ő belső ügyük, ne nekem kelljen már várni az importőrrel folytatott egyezkedésükre. Válasz: De amíg nem kapnak választ, bla-bla-bla. Mondom: Jó, de én levásárolnám, nem kell feltétlenül u. olyan cucc. Jaaa, akkor OK, bármikor mehetek, csak jelezzem a rendelésben, hogy levásárlásom van. -
embe
nagyúr
PCX-el milyen tapasztalatotok van gari szempontjából? Egy ismerős nagyon fikázza őket emiatt. Nekem meg onnan van rendelésem folyamatban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest