Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogos10
senior tag
Nagyon szépen köszönjük
-
embe
nagyúr
válasz
robogos10 #16797 üzenetére
Gratulálok! Jó egészséget kívánok a babának, és nektek is a felneveléséhez!
Vigi: A hirdetéseinek státusza: "Ideiglenesen felfüggesztve" Ez amiatt lehet, hogy jelentettem, és talán megalapozottnak tartják a jelzésem a modik?
-
robogos10
senior tag
Srácok megszületett ma Dominika nevű kislányom 2970 grammal
az új monitorom is megérkezett!
Mirai DML-519W100 -
Speed®
titán
válasz
föccer #16785 üzenetére
Említett célokra használt ITXes gépem van fent éppen..nem pont a részletezett hardware,de ha a célnak ugyanúgy megfelel és olcsóbb,az baj? ;p Ha gondolod,püzz
kovy
Volt valami raktárprogi régen,ami azért nem indult el,mert pistike letiltotta a swapfilet,hisz 8gb mindenre elég.. -
Mercutio_
félisten
válasz
Vigneau #16787 üzenetére
Általában öreg regeket szoktak feltörni, mert aki felszínes és csak azt nézi mikor regisztrált az eladó az ettől megnyugszik.
föccer: Szerintem nézz szét a beárazós topicban látsz-e valami neked tetsző konfigot ami belefér a büdzsébe, aztán dobj egy privit az illetőnek. Vagy a milyen gépet vegyekben rakass össze egy gépet 50-ért, 20-ból használtan szerintem lehet lőni valami normálisabb monitort, bill/egért meg itt és a Bp-topicban ha feldobod, hogy hiányzik még a konfighoz lehet tudnak adni "gyere érte" árban
radi: Ne nézz ide
-
embe
nagyúr
válasz
Vigneau #16787 üzenetére
Szart sem ér. Ezalatt összeszedett 0 pozitívot, és 11 hsz-t azt is a piaci oldalakon. Most hutott el odáig hogy átmenjen retekbe.
Csábító árakkal hirdet. Én mindenesetre beírtam a hirdetéseibe:" Felhívom a figyelmet a 7. hsz.-re. Csak óvatosan..... "
Ez nem hiszem, hogy üzletrontás lenne. Jelentettem is.
-
embe
nagyúr
Hardverapródok!
-
föccer
nagyúr
Nincs valakinek felessé vált teljes konfigja? Monitorral, billentyűzettel, egérrel? 50-70k a keret, ennek megfelelőek az igények. Facebook, youtube, full hd filmek mennének rajta. Valami belépő i3 alapon 2 gb rammal. Rosszabb esetben ipg-ha az alaplap támogatja a 2 displayt (monitor+hdmi 2.0 kimenet) HDD 250-500 GB. Monitorra nincs különös igény. Lehetőleg lapos 19 vagy lapos-széles 21", de tudom ez már extrának számít ennyi pénzért.
Köszi
üdv, föccer
üdv, föccer
-
Samtya
senior tag
Kérdésem van.
Miután egy HA-s üzlet már megtörtént és én már értékeltem az eladót (pozitívan), ő rá van-e kényszerítve valamivel, hogy engem értékeljen, vagy hagyhatja az egészet a francba és akkor én nem kapom meg a pozitívomat? -
smiti
veterán
Lenne egy érdekes kérdésem. Ha egy Asus EEEPC bios-a le van jelszavazva, és természetesen nem tudom a jelszót akkor mit tudok vele kezdeni?
-
dfdfdf
őstag
Hmm lecsendesett a gépem ahogy kikapcsoltam a lapozófile-t lehet nem volt jó 5let rátenni egy 5400es green HDDre? és érezhetöen gyorsabb is lett
-
-
eszakas
őstag
-
F e Z o
veterán
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #16743 üzenetére
Ez a legközelebb lehet fél év.
-
Vigneau
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #16740 üzenetére
Kérdés alapból a 8.1-es telepítőben benne van-e a lapod usb 3.0 drivere. Nekem valahogy nem jött be ez a 8.1, kb 10 percet voltam előtte.
10 perc BF4 után majdnem kifolyt a szemem, látszik a tanfolyam miatt alig ülök gép előtt.
(#16743) kovy29 : Hétvégén majd nyomom, ha egy kicsit nyugi lesz. Bár elvállaltam egy konfigot, 6 db pendrive-val, meg egy 500-as külső vinyóval, amik full vírusosak, de kell róluk minden anyag. *.lnk file-okat hoz létre a vírus, illetve a tartalmakból rejtett mappákat készít.
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #16740 üzenetére
Legközelebb kipróbálom. De már egy sima usb2-es penről is iszonyú gyors.
-
Bjørgersson
félisten
Az jutott most eszembe, hogy vajon USB3 pendrive-ról mennyi idő lehet SSD-re telepíteni egy Windows 8.1-et. HDD-re emlékeim szerint olyan 10 perc lehetett.
-
embe
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mercutio_ #16727 üzenetére
Magánszemélyként nincs okom panaszkodni arra, ha nemzetvédelmi, stb okból megfigyelik az embereket.
Azok az adatok nem kerülnek nyilvánosságra, vagy harmadik félhez. Ellenben az ingyenes szolgáltatók által gyűjtött tevékenységnaplók.De természetesen megértem, hogy te azt is aggasztónak találod.
Mai világban minél kevesebbet kell megosztani magadról a neten és akkor nem lesz belőle bajod/fejfájásod. -
Mercutio_
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem semmi bajom a hivatalos ellenőrző szervekkel. Ők a munkájukat végzik. Ellenben a kereskedelmi vállalatokkal, akik pénzért árulják a rólad gyűjtött adatot azoknak, akik náluk hirdetnek (Facebook, Google, stb).
De lehet csak én vagyok fordítva bekötve, hogy nem zavar NSA.
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #16724 üzenetére
Sosem volt más a véleményem..sokadik üzletünk volt, szerencsére
-
JanR
addikt
válasz
radi8tor #16718 üzenetére
Nekem is csak 1 képem van fent, amit én töltöttem fel
Bár nem is én vagyok a nagy hal, inkább az az undorító, hogy az "ellenőrző" szervek folyamatosan nézik ezeket az oldalakat és ha furcsaságot találnak, akkor mennek és utána járnak (pl. minimálbéren van, de minden hónapban egzotikus helyekről jelentkezik és jobbnál jobb autói vannak..)
-
Mercutio_
félisten
Nyerjetek SSD-t, az ipon meg kapja be a like-hoz kötését
-
radi8tor
MODERÁTOR
Most átváltottam a laptoppal VGA kábelről DisplayPort-ra. Hát, meglepődtem milyen jó képe van a monitornak.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cheesy #16700 üzenetére
TV-nél ez nem biztos hogy olyan fontos.
Nézd meg a kettőt egymás mellett mondjuk MediaMarkt-ban.Vigi: persze nem fontos, de majd ha elromlik nem mindegy hogy 1 hónapig ül rajta a bolt, vagy hivatalos szerviz megoldja 1 hét alatt... általában ezek már túl későn derülnek ki (mármint, hogy nem rendes gari van hozzá).
-
föccer
nagyúr
Ha van valakinek Pesten (lehetőleg déli félteken) eladó garzonja ~6-7M között, amit szívesen ajánlana ne tartsa magában.
üdv, föccer
-
eszakas
őstag
Érdekesek ezek az orosz laptopok. Bár én inkább megrendezettnek gondolom mert nem látok port a hardveren
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS