Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
őstag
Ez volt már? Nekünk is vesz?
-
robogos10
senior tag
egyszerűen nem kapni kártyát ha találok akkor majd ekkor akkor mert itt vagyok ott vagyok
már 6850-eket nézek de vagy nem válaszolnak vagy nem érnek rá -
dfdfdf
őstag
-
robogos10
senior tag
Vaterán találtam 1 Sapphire HD6870 14 a kikiáltási ár holnap este jár le az aukció!
1 megfigyelő és csak én licitáltam -
robogos10
senior tag
Most a 7750-el is szemezgetek 1 árban van a 6770 el és jelentősen jobbnak nézem
Valamit majd csak sikerül találnom
kovy kártyáját is vittem volna de annyim meg nincs sajna -
dfdfdf
őstag
válasz
Bjørgersson #17781 üzenetére
a legjobb egy r9 295 cf lenne szerintem de én inkább a 7770et vennék bár az kicsit több lóvé de hűsebb stabilabb és korszerűbb
-
robogos10
senior tag
Ez nem igaz
Itt ülök és keresgélek vga-t mert venni szeretnék még ma vagy holnap de nincs vagy nem válaszolnak telefont nem veszik fel
5830/gts460
6770
ezek között nézelődöm -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
robogos10 #17771 üzenetére
Ja, meg elég fura az a csúcsos hullám mikor bedobod a labdát a vízbe.
Ez nagyon nagy:
The Restart Page - Free unlimited rebooting experience from vintage operating systems -
Cheesy
őstag
Vízszimuláció. Badass. Ejtsétek bele a golyót!
-
perge666
veterán
A topicban még nem igazán láttam hasonlót,de azért megkérdezem hátha tudna valaki segíteni.
Valakinek nincs egy eladó 16N1 karburátora simsonra? -
emiki6
veterán
Veletech-ről volt már szó? Ti mentek? (Én talán)
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #17758 üzenetére
Nem nagyon. A 4 az nem fogott meg, a 3 az jó, csak el kéne kezdeni, de túl időigényes. Átálltam filmnézésre.
Szerk: + kevesebb a szabadidőm.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #17755 üzenetére
Állítólag nagyobb file-ok esetén jobb a cl6,de tabletes topicban okosabbak.
-
Bjørgersson
félisten
Tabletbe milyen memóriakártyát érdemes venni? Elég bele egy CL6 is vagy ha már veszünk, akkor legyen CL10?
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #17747 üzenetére
A rész nekem se tetszett, de Shahkulu volt az aki méltó lehet acatarnak.
-
S.Feri
őstag
válasz
Speed® #17752 üzenetére
Igen, igazad van. De én a 670 és a 670 OC közötti eltérésekre utaltam. A 680 órajel csak a máz, természetesen sosem lesz 680.
És igen, nyilván sokkal jobb egy 915-ről elindulni az emeléssel, mint 980-ról... hiszen 30% tuning minden lomban megvan szinte, a többi már csak cseresznye kérdése. -
Speed®
titán
Személyeskedéssé azért ne fajuljon egy szakmai beszélgetés..
S.Feri
Azt felejted el csak, hogy bár a ref. 680 is oda boostol, a 670 boostja nem csinál az 1344/112ből 1536/128at. Tehát azonos órajelen is megvan a 2 típus közti differencia, és a tuning már csak további szerencse kérdése. Mindettől függetlenül, jó kártya a 670WF3, azzal nincsen gond..magam is szimpatizálok vele, ill. ajánlottam is nem1x Vigneaunek pl..de 760SSUt vett..amit cimbim szerencséjére 680WF3má fejlesztett elég hamar -
F e Z o
veterán
válasz
S.Feri #17749 üzenetére
Érdekes módon a szabolcsi emberek Magyarország egyik legszimpatikusabb és legkedvesebb népcsoportja egyike véleményem szerint. Azonban a Nyíregyházán felnőttekre ez nem vonatkozik. Életem során max 10 nyíregyi emberrel találkoztam, Róluk ezt sajnos nem tudtam elmondani, mint azon jó pár ismerősömről, akik Kisvárdán és Anarcson élnek, ahonnan nagyapám is származik.
A történeted egyébként pont itthon a falumban történt. Itt is látszik az emberi butaság. Engem nem zavar, bárhol megtörténhetett volna. Bizonyára kismegyédben is volt már ehhez hasonló, csak sajnos azt nem kapta fel azt annyira a s*ar média. Részemről is lezárva téma.Visszatérve a GTX670-re, engem nem győz meg a +70MHz-ed, tekintve, hogy emelet órajel és a boost miatt alapból magasabb feszt kap a GPU. Tehát nincs miről beszélni.
-
S.Feri
őstag
válasz
F e Z o #17748 üzenetére
Lezárva a kunos gondolatmenetemet részemről, kunland magyarország legtanulatlanabb megyéje, járása sajnos...még mindig...ez a hivatalos statisztika, nem az én véleményem. Várjál, várjál ez még megvan?
Ha visszaemlékszik bárki is a történelemben tanultakra, már 1200-as évek környékén is olyan tudatlanok voltak, hogy a lovaikat a búzamezőre hajtották legelni...
Ezt meg már csak tetézi az ott leélt 6 és fél évem alatt tapasztaltak velük kapcsolatban... szóval még van hova fejlődni.Részemről tényleg inkább lezárom ezt a témát kár is volt felhoznom.
Piszkálni pedig csak bottal a nem olyan szép nőket.
Azért abban meg tudunk egyezni, hogy egy gyári 670 OC az nem sima 670, és nem kell piszkálni ugye? -
F e Z o
veterán
válasz
S.Feri #17733 üzenetére
Persze, hogy nem értjük itt.
Egy GTX670 boost nélküli változat nem megy olyan órajelen, ami hozza egy stock 680 teljesítményét, bár kb 2 perc, s némi fesz és órajel piszkálás utén ott is vagyunk, egy 680-as szintjén. Cserébe nincs agyonfeszelve boost órajelen. Egyébként is ezek a boost-os kártyák sok ember tetszését nem nyerték el, ha nem vetted volna észre.
A kunokról pedig szerintem csak okosan, nem olyan elveszettek azok, mint azt néhány nagyvárosban gondolják. -
Cheesy
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #17743 üzenetére
Őt én is meglocsolnám...
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #17741 üzenetére
Nem találom a válaszod.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #17737 üzenetére
Te csak menjél locsolni.
-
Bjørgersson
félisten
Nagyon pöpecül néz ki és a -1 5,25" hely miatt jóval tágasabban tűnik a Corsairnál. Minden kábel elég hosszú? Mennyire hangosak a ventik? A szellőzéssel gondolom nincs gond.
(#17739) emiki6: Az utolsó két betű biztosan.
Amúgy meg válaszoltam!
(#17738) Cheesy: A szakmai hsz-eim legalább kétharmadát vagy háromnegyedét nekem is a játékok teszik ki, nem értem azok miért számítanak szakmainak.
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #17645 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
emiki6 #17735 üzenetére
Van egy-két modi ismerősöm, nehogy addig véletlen kitiltsanak.
Én meg már alig emlékszem a Revelationsre, annyira nem alkotott maradandót számomra. Ez a név pl. egyáltalán nem ismerős, valami DLC-ben szerepel? Valamint ha minden jól megy, idén novemberben cserélem Yusufot.
-
S.Feri
őstag
válasz
Bjørgersson #17734 üzenetére
Mint akármelyik másik 670? Azért erre befizetnék egy nagyobb összeget....
-
emiki6
veterán
3 nap és beszerzek egy egyéni avatart én is.
Kovy: Ne is. Amúgy Shah Kulu-ra gondoltam a Revelationsból.
-
S.Feri
őstag
Hihetetlen, hogy a GTX670-esem nem tudom eladni már több mint egy hónapja....Vajon nem lehet látni a hirdetést?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #17717 üzenetére
És az akkora vétel ennyiért?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #17719 üzenetére
Rá se ránts.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #17717 üzenetére
Te valami iPonos ember vagy, hogy többes szám első személyben beszélsz?
-
Bjørgersson
félisten
A mai napon 10%-kal csökkentettük a gyárilag tuningolt ASUS GTX760-DC2OC árát, ráadásul a Daylight című játék kuponja mellé még egy 8Gb-os Sandisk Cruzer Blade pendrive is kerül a csomagba ajándékként. Az akció a készlet erejéig tart!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #17705 üzenetére
Az jó választás igen.
smiti: akkor gondolom te nem MKV-kat, hanem BD iso-kat játszol le.
MPC-HC-t ajánlom én is madVR renderer-el. Az legalább szinkronizálja a monitor képfrissítését is a filmhez.madVR minőség beállításokat itt találod: [link]
Normál használatra elég a "Medium". "High" kifingatja még az erős hardvert is magas bitrátájú filmnél. -
embe
nagyúr
Splash player..... egy próbát megér.
-
smiti
veterán
Köszi mindenkinek!
sephi: én sajna észrevettem a különbséget, elég kényes vagyok a képminőségre.
Egy kis gép install és szervíz : [link]
-
Bjørgersson
félisten
Qru 30k-ért milyen SSD-t vegyek? Samu 840 Pro?
-
smiti
veterán
Nem találom a totyikot ezért Tőletek kérdezném.
Blu-Ray és .mkv lejátszásra melyik progit ajánlanátok ? A legjobb minőség lenne a legfontosabb. -
S.Feri
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync