Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Hogy tetszik az új apróm?
-
robogos10
senior tag
Valaki nem csapna itt 1 kis rendet?
-
Cheesy
őstag
válasz
Bjørgersson #17080 üzenetére
Akkor nem jött át se Neked, se radi8tornak, hogy igen, láttam, hogy lejjebb görgetve ott van amit említettél.
Mind1, hülye ez az urbandictionary.
-
smiti
veterán
Hello Mindenki !
Budán melyik bevásárlóközpontba / üzletházba érdemes menni? Nézelődés, időtöltés a fő cél, de ha lehet ruházati cuccot vásálni olcsón az sem baj.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #17082 üzenetére
LOL
-
Cheesy
őstag
válasz
Bjørgersson #17075 üzenetére
Nem mondod...
Lejjebb görgettem én is, de ilyet még nem láttam, hogy ezt jelent(heti).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #17075 üzenetére
Én megtartom a nevem.
-
Cheesy
őstag
A Gabor jelentése. WTF?!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Egy ideje hülye lefagyásokat produkál - vagy belassulást??? a gépem. Amióta csinálja minden hardver elem le lett cserélve már, csak az ssd nem. Az ssd beállításit mindig ez alapján csinálom. Leginkább böngészés közben.
Nem a klasszikus lefagyás, mert a kurzort tudom mozgatni, esetleg meg is tudok nyitni valamit, de pl. a feladatkezelőt nem. Ez megy 1-2 percig, de általában resetelem a gépet, és újra indul.
Esetleg lehet az ssd beállításokkal függ össze a dolog? -
Cheesy
őstag
Brüsszelben láttam Diablo 3 expansiont 39 EUR-ért. Lehet már kapni?
-
eszakas
őstag
válasz
föccer #17066 üzenetére
Valószínűleg valamit félreértelmeztél. Vagy a büntetés nem megfelelő szó erre.
A szóban forgó hirdetés nem is a hardver aprón volt úgy hogy ott nem is megoldható.
Szóval ha a szemetét otthagyja az árus ami nem jó a vásárlónak sem a piac fenntartójának akkor visszaengeded egy másik helyre úgy hogy ugyan ott hagyja a szemetét. Fentebb már írta kovy29, hogy mi történik ilyenkor. Ezt eddig nem tudtam
bocsi.
-
föccer
nagyúr
válasz
eszakas #17063 üzenetére
Ez inkább hasonlít egy piacra, mint sem egy hipermarketre. Szóval valaki bedob a postaládádba egy cetlit, hogy a piacon olyan frankó cuccot fog árulni, ami pont neked kell. Elmész vasárnap, de nincs ott az eladó. Elmész a piac rendészetére verni az asztalt, hogy de már pedig meg akarod venni a cumót és azonnal kerítsék elő az árust és vonják felelősségre?
üdv, föccer
-
eszakas
őstag
válasz
Bjørgersson #17059 üzenetére
Ja akkor meg mindegy a debreceniek idejét lopja
.
-
eszakas
őstag
válasz
radi8tor #17058 üzenetére
Ez miért apróság egy olyan oldalon ami ezzel foglalkozik ?/Ne keverd megint bele az üzemeltetőt kérlek! Semmi köze hozzá.
/ Ez a felhasználónak/vásárlónak lenne segítség.
Elmész a hipermarketbe mert meghirdet egy olcsó valamit amit éppen keresel hetek óta. Pont kell is neked örülsz neki, mikor odaérsz közlik, hogy ők ilyenről nem tudnak vagy egy darab volt és elfogyott. Erre te mit mondasz?Vagy mit lehet csinálni azzal aki nem néz a hirdetésére? Képes az rendszer automatikusan lezárni? A vásárlóknak könnyíted meg vele a keresést és a valós eladóknak teszed könnyebbé az eladást. Vagy nem ez a cél?
föccer: sokan nem lennének itt
-
eszakas
őstag
válasz
Bjørgersson #17056 üzenetére
Na ezt nem lehet büntetni?
Ha létrejött az üzlet és nem zárja le az eladó akkor bünti. Ha nem néz rá bünti.Nem kizárás pl. nem hirdethet a Hardver aprón egy ideig.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #17055 üzenetére
Most nézem, hogy az eladó március 12-e óta nem lépett be.
-
Bjørgersson
félisten
Asus P5G41T-M LX
ATi Radeon HD 4800
Intel Core 2 Duo E8400
4GB DDR3 memória
Chieftec GPS-350EB
+ ház és DVD-lejátszóÁr: 20.000 Ft
Ezt a gépet néztem szomszédnak netezni meg néhanapján játszani egy kicsit. Ennyi pénzért szerintem nagyon jó áron van. Még 5 ezerért veszünk bele egy 320-as 100/100 Samut és kész.
-
F e Z o
veterán
Ha azt nézitek, van egy millió régi regisztráció, amit manapság már nem használnak. Ha anno citromail-es vagy freemail-es email-lel regisztráltak, s az adatlapján fel van ez tüntetve, onnan már könnyű dolga van egy rossz szándékú elkövetőnek. Tudomásom szerint egy idő után törlődnek ezek a mail fiókok, ha oda sem lép be az ember, onnan pedig már csak 5 perc létrehozni, s igényelni egy ph-s jelszó emlékeztetőt. Úgyhogy az, hogy itt van 3000+ napja egy ember még semmit nem számít egy üzletnél.
-
Bjørgersson
félisten
-
HuMarc
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
föccer
nagyúr
válasz
radi8tor #17032 üzenetére
Hosszú a stori. Az elmúlt 3 év kellett hozzá. Írtam ma egy szép levelet a vezetőségnek, hogy mit gondolok a cég vezetéséről egy konkrét esetet felhozva példának (amit már pesze 2x megbeszéltünk, csak most megint elővették a sztorit, hogy ugyan fizessem már ki azt a 30k-t a cégnek. A főnök meg zokon vette, hogy valaki leírta neki (is), hogy mekkora faszságokat tud(nak) csinálni a cég vezetők.
Rá 10 perccel irodában közölték, hogy vagy mélységes megbánással, sűrű bocsánat kérés közepette meghunyászkodom és befizetem a 30k-t, vagy ki vagyok rúgva. Be nem fizettem semmit. Többet jelent nekem az, hogy egyenes derékkal, bármikor bele tudjak nézni a tükörbe. Nem a 30k-ról van szó, mert arra magasról teszek, hanem az emberi tartásról, és arról, hogy mennyire semmibe veszik az embert.
Többek között gyorsan lefirkáltam egy papír fecnire, hogy az elmúlt 3 évben durván 3,4 millió forinttal károsított meg engemet a cég ki nem fizetett bér címen és hogy szeretném, hogy ha ez a bruttó összeg szerepelne a felmondási papíromon.
Hozzá teszem, hogy a kollégáim egyenként állnak ki mellettem és kicsit később vissza hallottam, hogy a főnök is lenyugodott. Bár ez nem hiszem, hogy bármit is változtatna a dolgom.
Röviden ennyi.
üdv, föccer
-
perge666
veterán
Vegyetek SSD-t,le merem fogadni hogy közületek senkinek nincs ilyene.
-
föccer
nagyúr
Úgy néz ki, hogy mai nappal azonnali hatállyal kirúgtak
üdv, föccer
-
embe
nagyúr
Nem voltam itt 1-2 napig, és mire jövök vissza? Pörög a valuta biznisz, csajokat adtok-vettek......
Mi ez itt kérem! ? !
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #17007 üzenetére
Mivel még nem virítottál semmit, így nem valószínű...
Az nem, de Pest megyei, tehát házhoz is tud jönni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #17003 üzenetére
cc-zd be Vigit is akko'.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #17003 üzenetére
Küldj egy képet, majd én eldöntöm.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #16995 üzenetére
Csak nem valami dögös milf, hogy Qrunak ajánlod?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W