Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
válasz
philoxenia #17996 üzenetére
Köszönöm Szépen!
-
smiti
veterán
Láttátok a Media Markt akciót : SAMSUNG 500GB SSD Series 840 EVO basic (MZ-7TE500BW) 59999 Ft.
-
Bjørgersson
félisten
-
-
Speed®
titán
válasz
radi8tor #17979 üzenetére
A hosszú barna hajú hölgyre gondolsz? Nem volt meg
+találtam közben..
A szöszi is csak pár mosolyt engedett meg magának, telszámot nem kaptam ;p -
-
smiti
veterán
Főni, ezen a képen van a Gyuri?
-
eszakas
őstag
válasz
Mercutio_ #17952 üzenetére
Ehhez is van MSI Control Panel próbálhatod azzal.
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #17964 üzenetére
Ashampoo snap7-el.
-
JanR
addikt
válasz
Bjørgersson #17962 üzenetére
Na, ma is tanultam újat
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #17962 üzenetére
Mit fotózok, és hogyan?
-
Speed®
titán
válasz
Mercutio_ #17952 üzenetére
Simán el tudom képzelni, hogy nem szabályozza azt a csatit..MSI. PWMes ventivel ráadásul dupla szívó, mert 5Vra kötve lehet el sem indul, PWMes szabályzó meg ritka darab..ha speedfan és hasonló progik nem segítenek, kösd az AC ventit a CPU fan csatira és a PST csatlakozóra dugd rá a procihűtőt..így mindkettő szabályozva lesz, prociértéktől függően. Ha már AC..
embe
Vinyóknál a szélsőséges értékekkel van csak baj, 40-50°Con semmi bajuk nincs. Az SSDk meg mindent bírnak kb., bár a vezérlők élettartamának biztos nem tesz rosszat a hűsölés. Ne parázd túl (ezt se)Qru
Isten éltessen! -
smiti
veterán
-
embe
nagyúr
Ha már hűtés...... Nektek milyen hőfokon üzemel a vinyó és az ssd? Nekem a közvetlenül elé helyezett venti miatt eddig sikerült 30 fok alatt tartani.
Most kicsit átépítem a hűtést, azt a ventit áthelyezem, így lehet pár fokkal melegebb lesz.
Lehet ez is olyan hülyeségem mint amikor amiatt rinyáltam, hogy a Z77-és lap óta terhelésnél eléri a 39-40 fokot is a lap hőfoka. -
F e Z o
veterán
válasz
eszakas #17945 üzenetére
Értem, hogy a tápellátás molexről érkezik, csak a pwm jel az alaplapról, de minek menjen minden venti 100-on, ha 100-on teker a proci? Néha túlvariáljátok ezt a házhűtés témát szerintem. A radimon egyébként 2db fix 800-as venti megy.
(#17948) Mercutio_ : Nem azt mondtam, hogy mindegyik lapon lehet, csak elég sokon. Pl. ebben az őskövület z68extreme3gen3-ban pont lehet.
-
Bjørgersson
félisten
-
eszakas
őstag
Végre vannak megoldások a ventik kezelésére. Remélem itthon is kaphatóak lesznek.
-
embe
nagyúr
-
F e Z o
veterán
Boldog születésnapot kívánok Qru moderátor Úrnak!
-
-
Mercutio_
félisten
Szakik ez a ram csak AMD-be jó, vagy intel (B75, H81) lapba is rakható?
Tuning nélkül jól gondolom, hogy a laptól függően 1866/1600-as frekin fog futni, legfeljebb cl9 helyett cl8-on?
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #17922 üzenetére
Az a 3 venti bőven tudta szellőztetni amivel adtam. Szerintem. Próbálj meg olyan fekete szivacslapból, amit korábban az alaplap alá adtak, kiszabni egy olyan darabot, amit belülről odaragasztasz kétoldalas ragasztóval a tetejéhez!
-
perge666
veterán
Eladó DDR3 memória
-
Bjørgersson
félisten
Emlékszem, valami dupla órán olvastam a hírt unalmamban.
Én viszont még mindig azzal "küzdök" mivel kellene letakarni a Corsair tetejét, mert kb. egy-másfél centi hely van köztük az asztallal, viszont a por még így is simán beszáll. Ilyet találtam, ha itthon lehetne kapni, azt a 14$-t még oda is adnám érte, de szállítással együtt már több, mint 6k lenne.
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #17920 üzenetére
Na mit találtam: Amikor megjelent a jelenlegi házam, a Fractal Design Arc Midi R2, akkor a PH-s cikket mindketten kommentáltuk. Én tetszésemet fejeztem ki, megemlítve, hogy az akkori Corsair házamhoz hasonlít. Ami azóta nálad van.
Ja és nekem nem ablakos oldal lapja van, hanem zárt - illetve van rajta egy ventinek hely.
-
F e Z o
veterán
Akinek esetleg nincs meg a steam fiókján a Red Orchestra 2 : Heroes of Stalingrad, most ingyen telepítheti.
-
Cheesy
őstag
-
7
addikt
válasz
Bjørgersson #17910 üzenetére
"Teljesen korrekt. Nem."
Ha szuklatokoruen vesszuk, teged legalabb 4 alkalommal intettek meg moderatorok amiatt, hogy 18+ tartalmat osztottal meg. Megsem kaptal tobb oras (vagy akar egynapos) kitiltast a legutobbiert (sem), holott mas felhasznaloknal ez mashogy zajlott volna, megsem agalsz ellene.
Masok ebbol azt a kovetkeztetest vonhatjak le, hogy szabad neked.
Aztan ok is johetnek ilyesmivel, hogy "Teljesen korrekt. Nem."Ugyanakkor ha hozzaveszed, hogy miert nem kaptal hosszabb eltavot miatta, akkor maris mas a leanyzo fekvese: a moderatorok ugy itelik meg, hogy hozzajarulsz annyival a kozosseghez + vagy annyira ertelmes, hogy eleg ennyi intelem is. Mas felhasznalok eseten ez nem feltetlenul van igy.
Ugyanez van neduddkinel is: segiti a kozosseget, ez a heppje nem art senkinek, igy elnezik neki. Ha valaki nem erti, amit neki cimez, akkor csak egy hozzaszolasaba kerul megkerni, hogy forditsa le neki emberi nyelvre, es minden bizonnyal megteszi. Vagy csak siman figyelmen kivul lehet hagyni.
-
Speed®
titán
Na, csak szépen finoman, elvégre nem vagyunk mi állatok..vagymi..
Nem kell hozzá semmi más, csak egy kis tolerancia a másság felé.
Neki ez a heppje és eddig nem csesztettük, nem most kezdjük el...Mercutio, a cicis linkedet offolom, ha nem haragszol, 18+ tartalom..
-
eszakas
őstag
válasz
Bjørgersson #17910 üzenetére
Akkor reménykedjünk, hogy nekünk is elnézik majd ha vénségünkre meghülyülünk de ide böfögünk egy-két hülyeséget
-
Bjørgersson
félisten
"neki elnézzük, ennyi"
Teljesen korrekt. Nem.
-
Cheesy
őstag
-
Mercutio_
félisten
válasz
Cheesy #17905 üzenetére
De ez nekem a második regem ám, előtte volt egy, csak azt blokkolta(tta)m
A logika akkor is sántít, amikor valakit egy deviáns csoporthoz hasonlítol, én csak próbáltam a te szintén kicsit sánta érvelésed ráhúzni egy másik szitura.
Szvsz ennél sokkal problémásabb arcok vannak minden nagyobb topicban és azokat is elviseljük/-itek, nedu meg - ha megugrod az általam csak IQ-tesztnek hívott betűfolyam dekódolást - elég sokat segít.
Szerk.: De már túlragoztuk a témát szerintem.
-
Mercutio_
félisten
Vegyetek RAM-ot, ha itteni pajti gyorsba viszi engedményt is kap.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- PS Plus előfizetések
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS