Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Gave #31487 üzenetére

    Amiatt érdemes kivárni, hogy jobb lesz-e valamiben, de ahogy lev258 szaki is mondta, egyikkel sincs semmi gond, csak az egyik hw kompozícióval ez megy jobban, a másikkal amaz. Lehet ezt bármilyen irányból is megközelíteni, ez van. ;)

    (#31489) 7etape Valami lehet ám ebben, mert amikor kényszerűségből visszatettem a desktopra a 17.3-at, szerintem az kevesebb erőforrást igényelt jóval, a Mint 18.2-nél. Ill. nem szerintem, hanem a top, htop, stb kimenetek szerint, ráadásul egy ideje itt van mellettem a gépház és alig van hangja, de 17.3-mal tök csendes volt. A Toshiba Satelliten most cserélem le 17.3-ra a 18.2-ket, mert az is zajos. Eddig is az ment rajta jól, de az SSD-re már 18.2 került, gyors, mint a veszett fene, de zajong!

    (#31488) lev258

    Olvasom én is az itteni kezdős bejegyzéseket, mint tudod, de a Fujitsu Siemens Amilon már az XP se ment és LXDE, LXLE se mozdult, el se indult vele, a Mint 17.3 XFCE volt az egyetlen, ami viszont egész tűrhetően ment.
    Innentől kezdve nekem már írhatnak bármit, mit kell gyenge gépre rakni, vagy Mint 17.3 XFCE vagy a magyar Puppy Unikornis, végszükség esetén. :) Utóbbit még nem kellett kipróbálnom, de Kapitány kipróbálta és tetszik neki.

    Lehet, hogy a systemd előtti Ubuntu alap miatt van ez? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák