- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Kendek #13928 üzenetére
Itt a hozzászólásaimból kerestem ki. Nem 1 lemezes, hanem 3, de 200MB/s-okat írnak, és nekem kb. 12:34 percről kezdődött, és tartja az ütemet. Még mindig szeretném tudni, hogy hogy kerülhetném el az áthelyezést, ha nem szakíthatom meg, de automatikusan indul? Vagy mi baja lesz, ha megszakítom? Helyreállítható vagy nem? Mert ha igen, akkor biztos gyorsabb lett volna helyreállítani, mint 6 órát várni a felének a másolására, plusz kevesebbet írt volna, melegedett volna, meg minden ami a lemeznek rossz. Amúgy meg lehet nézni Ubuntun is, hogy milyen lemezem van? Most könnyebb helyzetben vagyok, mert van Windows-om is, és NTFS partícióról van szó, amit alapból nem is tudott elkezdeni, mert az 1. folyamatnál megbukott, miszerint fájlrendszer hibáinak keresése, javítása. Viszont írni olvasni tudta mindkét rendszer. Aztán windows alól chkdsk /f-et futtattam, aztán elindítottam a gpartedet az Ubuntun, és így már egyből megcsinálta 10mp-en belül az első 3 részt, aztán elkezdte a másolást..
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest