Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

válasz hcl #1345 üzenetére

De itt nem a jelszó bepötyögésről van szó. Ha még annyi lenne, hogy ugyanúgy csinálhatok mindent, csak kéri a jelszót, akkor az nem lenne annyira zavaró, de nem az van, hogy fogom a fájlt, másolom a másik mappába, kér egy jelszót és kész. Egyébként jól el lehet igazodni az Intézőben. De azt Rendszergazdaként sem hiszem, hogy le tudnám törölni. Mondjuk XP-nél egy frissítés valószínűleg megoldaná a dolgot minden veszteség nélkül. A Win7 vicces dolog, mert ha bebootolok, és frissíteni akarom, mert mondjuk nem indul a rendszer, vcsak feketeség van, de nem jön be a belépési lképernyő, közli, hogy így nem lehet, először indítsam el rendesen a Windowst, aztán onnan frissítsem. Linuxal nem tudom mit lehetne tenni hiba esetén. Eddig csak Windows-t, és DOS-t használtam, de Linuxal többet érek, mint DOS-al, ha nincs Windows. De kár, hogy nem futhat egyszerre 2 oprendszer a gépen. Amíg a Windows települ, kínlódik, javítódni próbál, vagy bármi, mehetne a Linux. Egyébként azzal lehet valamit kezdeni, hogy telepítésnél ne jöjjön elő hogy Debconfig itt: vagy valami ilyesmi. Mert előjön, eltűnik, előjön, én meg mondjuk írok valamit, és elváltogat onnan. Na és amúgy ha telepíteni akarok valamit, ami lehet, hogy veszélyes, akkor teljesen mindegy, hogy kéri-e a jelszót, mert beírom.A Windowsban is van valami védelem, hogy le kell okézni, ha olyan beállításokat változtathat meg, amik kockázatosak, de leokézom, mert anélkül nem tudom milyen, hogy megpróbálnám.Így értelmetlen. Sajnos a Windows egyre butul, és egyre nagyobb lehetetlenség testreszabni, vagy megtudni, hogy mi baja. Egy csomószor kidob olyan üzeneteket, hogy Ez nem végrehajtható, Ennek valami nem tetszik, de hogy mi az az Ez, arról semmi infót nem ad meg. És az ilyen dolgok nem dobnak fel, ha már sír, tudjam már mi baja van... Na meg 20 Gigának elégnek kéne lenni, de már több mint 30 Giga csak a Windows, és nem rég telepítettem. Nem tudom, hogy biztonsági másolatok, vagy frissítések úgy történnek, hogy a régi dolgok is megmaradnak, de az indulás is belassul, mert úgy szenved a winchester, ami lehet, hogy hibás is. Xubuntu kb. fél perc alatt betöltés nem szenved. Persze a Windows is ilyen először, de 1-2 hete van fenn mindkettő, de a Linux régebben, Egyébként a Xubuntu is gyakran összeomlik. Egyszer ez, egyszer az.. Lehet valahogy mondjuk a 7zip-fájlokhoz 7zip ikont rendelni a fehér papír alak helyett? Könnyítené a keresést. Fájltípus szerint szoktam rendezni a dolgokat. Szerintem úgy egyértelműbb, hogy tudom milyet keresekés a listában a többi típust el se kell olvasnom.

Új hozzászólás Aktív témák