Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
RTX 3060 12GB tulajdonosként örülök ennek a hírnek, hiszen így még később avul majd el a kártyám

A memória hiány miatt én azt gondolom hogy inkább a 8GB verzió fog visszatérni. Kérdés, hogy mire lesz elég manapság? -
GodGamer5
addikt
Kell a halálnak, főleg ilyen árak mellett. Inkább egy olcsóbb sima 5060.
-
nexplo
őstag
válasz
Alogonomus
üzenetére
Bizony. Bár jelen állás szerint megint meg fogunk rekedni egy generácónál az árak miatt.
-
Robitrix
senior tag
válasz
Alogonomus
üzenetére
az olcsósított rtx 3060 esetében levitték a 12 GB-ot 8 GB-ra és a meória sávszélt 192 bitről 128-ra. Az eredmény lett a 25% körüli teljesítmény csökkenés és a vissza eseée teljesítményben a rtx 2060 szintjére. Mind ezt minusz 10-15 ezer forint olcsósítás jegyében... nem érte meg...
-
Robitrix
senior tag
válasz
noPublicFG
üzenetére
azért lehet FG...csak nem NVIDIA, hanem AMD FSR.....például Warzone FHD mondjuk DLSS 2.0 olysn quality minődégen tud olyan 105-110 FPS körül. De tudja a játék a sima FG-ent is AMD. na akkor már simán lesz 180-210 közti FPS.... az RTX 3060--on is... Sok játékban van FSR 3.1 vagy hasonló.
-
nexplo
őstag
válasz
Alogonomus
üzenetére
Nem a raciónális példa miatt hoztam fel, hanem mert szerettem ezt a régi nagyvasat.
-
i2k
őstag
válasz
Alogonomus
üzenetére
Egyik sem lesz - jön a 3060-as majd 6 GB-al...
... vagy, ahogy írtam lejjebb: 9-el.
-
nexplo
őstag
Az eljövendő múlt napjai... Én azért elgondolkodnék egy GTX1080 Ti újrakiadáson is. Azt imádtam
-
ledgeri
nagyúr
Majd megjelennek az "alig használt, új" 3060-ok...
-
tibaimp
nagyúr
Gratulálok
-
-
i2k
őstag
válasz
noPublicFG
üzenetére
Miért lenne? Régi a cucc.
nvidia ráadásul nem hülye: nem fog potenciálisan "olcsóbb" alternatívát bedobni az RTX 5xxx sorozat helyére...Ettől függetlenül nézd csak:
-
válasz
Alogonomus
üzenetére
A drivereken gondolkodtam. Szinte semmi új feature nem támogatott rtx 3060-on...
-
Alogonomus
őstag
A futó szerződések alapján valamilyen Geforce opciót valószínűleg kell biztosítaniuk a prebuilt gyártók számára, de még a 12 GB-os verzió is elmarad az RX 7600 teljesítményétől, míg a 8 GB-os verzió egyenesen RTX 2060 Super szint, ami a 2026-os játékokban már a Performance DLSS mellett is 1080p@60fps szint. Annyit szinte már a Ryzen 9000G-k is elérnek majd.
Legalább a szintén GDDR6-os RTX 3070-et kellett volna feléleszteniük, hogy érdemi teljesítményű VGA kerülhessen a prebuilt gépekbe.
-
i2k
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
És 12 GB se...
...maxiumum... 9GB...
-
Baltazár123
őstag
ok, nade melyik lesz, a 12gb-osnak lenne csak értelme. Illetve mennyiért? Normális áron lenne rá kereslet, de ahogy az NV-t ismerhetjük, minden lesz ebből csak normális árazás nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Társasjáték topic
- VR topik
- Formula-1
- Megvannak a Forza Horizon 6 gépigényei, a régebbi PC-k is fellélegezhetnek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest