- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Ha jobban megnézed, akkor az összes támogatott stabil kernelből jönnek ki időről időre javítókiadások. Például a 2.6.32-es kernelből már az 55. kiadású a legfrissebb, amit nem régebben mint e hónap 25-én adtak ki. Ezeknek semmi közük a legfrissebb fejlesztői ághoz, nem is tartalmaznak eget verő újításokat, csakis hibajavításokat. Tehát a magyarázat ennyi lenne. A 3.2-es kernelnek már a második, javított kiadását adták ki a mai nap folyamán, holnap meg valószínűleg jön a 3.3-as következő RC-je.
(#44794) cashback: Én a legfrissebb Ubuntut tudnám javasolni, egy próbát mindenképpen megér.
-
cashback
őstag
-
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #44795 üzenetére
Win7 töröl, install cd kidob, grub2 újrarak
-
Speeedfire
félisten
Újraraktam a win7-et és most eltűnt a boot menü. Mi a teendő?
-
cashback
őstag
Üdv.
Remélem jó helyen érdeklődök... ha nem akkor bocsi és megyek tovább.
Nem nagyon használtam még Linux-ot... de a kíváncsiság mindig bennem van. (már párszor próbálkoztam sikertelenül).
Milyen belépő rendszert javasolnátok? (letöltő linket külön köszönöm, illetve hirtelen csak üres cd van kéznél)
Konfigom az adatlapon... Egy tp-link 422G V2 wifi adapter (ezzel voltak már korábban is gondok) biztosítja a netet (nincs lehetőség vezetékes net kapcsolatra).
-
RBJ
addikt
Ha valakit érdekel már megjelent a KDE4.8.
Ebben is megjelent az unity hez hasonló icon task. -
ZCoyote
őstag
válasz
God Vazzeg #44784 üzenetére
A glxgears gyorsult az biztos. Eddig ~5000 fps-t adott, a legújabb driverrel ~7000-t. HD 4850 kártya.
-
viw
aktív tag
Az miért van,h. a v3.2.1-precise kernelt amit 12.-én adtak ki, időrendben a 19.-ei kiadású v3.3-rc1-precise követi, majd erre 26.-án meg kijön a v3.2.2-precise?! A verziószámok nem növekedve követik egymást?!
-
rybank
senior tag
válasz
God Vazzeg #44784 üzenetére
Megvan. Feldobtam. Eddig nem vettem észre változást. Majd nézegetem!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
rybank #44781 üzenetére
Nekem sokat javult, eddig full képernyőn a 320-as youtube videó is röcögött, most megnéztem, viszi az 1080-at is, bár néha röccen azért, de az én hw-em elég ratyi is hozzá
Olyan érzés mintha gyorsabban reagálna a rendszer az eseményekre, gyorsabban felugrik egy ablak, meg ilyesmi.. 10 perc a frissítés, szerintem próbáld ki
-
válasz
rybank #44781 üzenetére
Elég érv lehet már az a tény is, hogy a tárolóban egy előzetes kiadású régebbi meghajtó található amit már nem fognak frissíteni. Ettől függetlenül nincs rá garancia, hogy a gép gyorsabb lesz a legfrissebb stabil grafikus meghajtótól, sőt, maximum csak a grafikus felület reagálhat pörgősebben. Ha eddig nem vitte a FullHD-s videókat, akkor jó eséllyel eztán sem fogja, tekintve, hogy a központi processzor számol GPU-gyorsítás hiányában.
-
rybank
senior tag
Na akkor ahogy olvastam érdemesebb felrakni az AMD oldaláról letölthető legfrissebb driver-t? Kérnék mellé érveket. Ha gyorsabb lesz a gép, és viheti nekem az 1080p-t. Akkor nem tökölök!
-
-
-
Babetta-X
senior tag
-
válasz
God Vazzeg #44768 üzenetére
sudo apt-get autoremove --purge fglrx-*
-
válasz
Babetta-X #44771 üzenetére
Konzolon úgy, hogy beírod a nevét, és ha full parancssori program, akkor utána a paramétereket. Ha csak konzolból indul, akkor csak a neve kell, és amúgy tudsz rá ikont csinálni, csak Unity alatt nemtom, hogyan.
alt+ctrl+v ... én ezt winnyóz alatt sose használtam. AltGr + v ott is...
-
rybank
senior tag
Egyre jobban hiszek a /home külön partíción való tárolásában.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
God Vazzeg #44770 üzenetére
- Hozzászokás, nekem az alt+ctrl+v-re állt a kezem, ráadásul nem egyedül használom a gépet.
-Akkor ezutáni kérdésem, hogy konzolból hogyan, illatve hogyan lehet valahogy menüpontot vagy asztali parancsikont csinálni belőle? Ha egyik sem lehetséges, hol tudok utánaolvasni, beletanulni a konzolba?
-Próbáltam beállítani 5.1-re, de akármit állítok a tesznél mindig csak a bal első és jobb első szól, se a mély se a hátsók semmi más..
Tudom, hogy írták, de továbbra is zavar, tudom, hogy másképpen meg lehet oldani, de ha van rá mód csak jobb lenne egy kattintással..Köszi a segítséget Amúgy mindenkinek
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Babetta-X #44708 üzenetére
- AltGr+v nem jó?
- van sok program amik csak konzolból indíthatóak
- 5.1 témára nem tudok mit írni sajna, én csak 2.1 hallgatom a zenét..
- chrome témára írták már hogy F6 és kijelöli az egész címsort, vagy 3 kattUi: 5.1-et a hangbeállítások alatt a hardver fülön a profil szekcióban tudod kiválasztani
-
God Vazzeg
veterán
válasz
God Vazzeg #44766 üzenetére
Nahh bakker:
Súgó:
1. Válassza a Rendszer ▸ Adminisztráció ▸ Eszközmeghajtók menüpontot.
2. Keresse meg a letiltani kívánt meghajtót, és olvassa el a leírását.
3. Nyomja meg az Eltávolítás gombot a meghajtó letiltásához, és a szabad eszközmeghajtó használatának folytatásához, ha az elérhető. A program bekérheti a jelszavát.
4. A meghajtó letiltásának befejezéséhez szükség lehet a számítógép újraindítására.Nincs eltávolítás gombom
-
RaZroX
addikt
Na visszaraktam a 11.10-et, most egyenlőre minden működik, VGA driverhez egyenlőre nem is nyúltam és most gyors meg fasza minden
(#44765) rybank: Nem először
Használtam már párszor, de akkor mindig minden egyből működött.
-
God Vazzeg
veterán
Na, kíváncsiságból letöltöttem az amd honlapjáról a legfrissebb linux drivert 64 bitesben, de ahogy raknám fel, azt mondja hogy már van egy zárt meghajtó telepítve. Ha a meglévőt inaktiválom, akkor is ezt írja, ezt próbáltam, de így se bírom leszedni.
Valami ötlet? 10.04LTS 64 bit
Ui: minden jól működik ezzel is, csak 1.) kíváncsi vagyok, 2.) röcög néha a teljes képernyős filmnézés..
-
válasz
Sweet Lou 6 #44762 üzenetére
OK... ez máshoz kellett volna, mert van integrált VGA-s laposom, amin a Unity teljesen meghal. LXDE megy rajta
Ettől függetlenül nem értem, lehet az Nvidia driver kavar be valamit, de más esetekben meg működik. És amikor nálam működött, akkor is valamennyire megvolt a 2 asztal... -
válasz
Sweet Lou 6 #44760 üzenetére
Mondjuk ez is benne van. Milyen drivert használsz Intelhez?
-
válasz
RaZroX #44750 üzenetére
Próbálj meg kubuntut, hátha annak kevesebb baja lesz a VGA kezeléssel. Nem mintha az ablakkezelőn kívül sok különbség lenne, de ilyennel nem lesz baj, hogy a Unity plugin kidől alóla.
@Swet Lou 6 : Azt mondtad, neke Unity alatt sem megy, ergo nem az ablakkezelő a gond.
@benzol : Akkor lehet valami változott a 10.04 óta... X lesz az, de rühellek xorg.con-t szerkeszteni
De mindegy már, mert csak 1 monitorom van megint. -
Lacces
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudnám elérni, hogy az Ubuntu 11.10 (Ati mobility radeon 5470-es videokarival) Hajlandó legyen egyszerre kezelni a laptop kijelzőt és a külső monitort mint kitejresztett asztal?
Régen ment az amd catalyst centerrel. Ma már nem megy az új kiadással... Sajnos csak a klónozást hajlandó végrehajtani
A többinél nem is aktváltaj a külső monitort... Pedig nekem nagyon kéne ismét a két monitoros használat, mint kiterjesztett asztal.
Zárt meghajtót aktiváltam, igaz 2 volt felsorolva, de csak az egyiket volt hajlandó telepíteni az ubuntu a másiknál csak a hibaüzeneteket tudta dobálni.
Esetleg azóta van ebben a témában egy használható program ubuntura?
-
PuMbA
titán
válasz
RaZroX #44753 üzenetére
Viszont talán könnyebb módszer, ha felteszed ezt a csomagot és "Ha ez meg van,akkor Alkalmazások>Rendszereszközök(nálam System Tools volt) és ath9k_htc-installer.Ez kér egy root jelszót és elindul.A többit végzi magától.Ha végzett restart,és élvezd a netet kedvenc wifi adaptereddel
"
Sweet Lou 6: Én is ugyanezt találtam
-
RaZroX
addikt
Na feltettem a 10.04-et, de ezzel meg nem megy a wifim...
(minden frissítés fent van elvileg)
-
-
benzol
aktív tag
hcl:Ubuntu 10.10 - két Nvidia driverrel próbáltam a 173-asal illetve az ajánlottal (ami nem tudom milyen verzió, nem néztem még) egyikkel sem tudom beállítani simán a kijelzőket.
Mindkettőnél az Nvidai Serveren belül van lehetőség több kijelzős módra, de csak ott, viszont még nem próbáltam ki. Este meglesem.
RazorX: 10.04 már 8 hónapos
-
RaZroX
addikt
Okés akkor 10.04 megy fel.. remélem az jó lesz végre...
Szerk.: a 10.04 LTS - Long-term support kell nekem ?
-
PuMbA
titán
válasz
RaZroX #44741 üzenetére
A 11.04 sem valami nagy szám, pre 10.04.4-et tegyél fel, ha mindenképpen újra akarod rakni a gépet.
-
válasz
RaZroX #44741 üzenetére
11.04-nél is hasonlókat fogsz tapasztalni. A munkaasztal kocka aktiválása deaktiválta a Unity plugint, ami pedig a felhasználói felület lenne. Ettől függetlenül még meglehet oldani a dolgot, csak figyelmesebbnek kell lenni, vannak hozzá leírások is. Én mondjuk Unityvel nem tartom célszerűnek a használatát, egyszerűen nem illik hozzá.
-
RaZroX
addikt
Na én végeztem a 11.10-el.. egyszerűen nálam ez nem akar menni.. végre megcsináltam a drivergondot, erre eltünik a kezelőfelület fele.. beállítottam, hogy 3D kocka legyen amikor asztalt váltok, villant a kép és most csak a háttér és a felső sáv van... rakom is fel a 11.04-et...
-
válasz
benzol #44739 üzenetére
Akkor nem KDE/Unity gond, hanem X. Milyen Ubi verzsön?
Az Nvidia nyavalya érdekelne, hogy nálad mit csinál. Nálam van 2 asztal, de nem teljesen átjárhatók. Az egeret át lehet húzni, de ablakokat nem. Viszont ha a 2. asztalon indtok progit, akkor az ott indul el, és ott is marad. -
benzol
aktív tag
-
válasz
rybank #44737 üzenetére
Na most ez az ablakkezelő feladata.
Vagy változtattak valamit a 10.04LTS-ben levő KDE óta, vagy valami elkefélés van az Ubiban, mert azzal még ment, azóta meg nem volt 2 monitorom. Nekem leginkább úgy tűnik, hogy valami beálltási gond van, mert a KDE képernyőkezelője nem hiszi el, hogy 2 monitorom lenne (csak akkor az egér miért húzható át...). A 60Hz-t se tudtam vele beállítani, csak az nVidia cuccából, de az legalább megy.
Ezen nemtom milyen 3. program segítene -
-
válasz
Sweet Lou 6 #44691 üzenetére
A driver tudja, az X-nek lesz valami kínja, vagy a KDE-nek, mert a Nvidia control panelben van két monitor opció, fel is ismeri, de a KDE képernyőbeálltó csak egynek látja.
-
Tök felesleges, nekem még nem sokszor ment 2Gb fölé a RAM fogyasztás.A nem azonos ramok, marhaság. A több RAM modult majdnem minden úgy kezeli, hogy ha az egyik lassabb, akkor annak a sebességén fog menni mind a kettő, de menni fog.
Ha biztosra akarsz menni, akkor azonos órajel, és azonos CL idejű ramokat veszel bele, de ha sok szabad ramod van, akkor azt se fogod észrevenni, hogy esetleg eggyel lassabb időztésen jár a RAM.Mondjuk vásárlás előtt érdemes belepróbálni, mert laptopok néha random összevesznek egyes gyártók cuccával, de ezt előre nem nagyon lehet kitalálni.
@shearatan + bsanya : F6-ra is a cmsort jelöli ki.
@ RaZroX : A driverteleptőben esetleg válassz régebbi drivert, próbaképp. Vagy csak egyfélét jelöl ki?
-
RBJ
addikt
Saját gép Fujitsu pi 3560 [link]lekopogom 2 éve megyen hiba nélkül.
annak idején op nélkül rendeltem és ez csak 3 Gb RAM al jött. 64 bites kubit használok. Érdemes lenne 4 re felmennem ezek szerint? Sőt valahol olvastam, hogy a nem egyforma ramokat nem tudja párhuzamosan kihasználni -
válasz
RaZroX #44720 üzenetére
Ha Oneiricet használsz, akkor ott van, ez nem hol volt hol nem volt.
De ha még sincsen ott, akkor a leírt területről mutatnál egy képet, mert így látatlanban azért eléggé hihetetlen.
Az AMD oldaláról letöltött fájlt pedig futtatni kell és nem szövegszerkesztővel megnyitni. De lényeges szempont, hogy előtte az egészen más forrásból (tárolóból) telepített meghajtót távolítsad el, majd indítsad újra a gépet. -
törölt tag
válasz
tropico #44709 üzenetére
majd ha egyszer zfs fájlrendszer lesz az alapértelmezett
annak kell a sok ram. igaz a licensz miatt sajna nem fog egyhamar jönni
bsanya: nem kattintani kell, hanem a Ctrl+L kombóval odalépni, az kijelöli az egész címsort, és már írhatsz is (minden böngészőben megy, kivéve az ősrégi IE-ket). nekem most már az idegesítő, ha leülök win elé, és egyből kijelöl mindent, pedig én csak egy részt akartam átírni...
-
RaZroX
addikt
Na újra telepítettem, hogy minden tisztalappal menjen.
Szóval most nem raktam fel semmi drivert még, és gyorsan fut az egész rendszer ahogy kellene neki, de nincs 3D támogatás. Gondoltam felrakom akkor a letöltött drivert, de az erre kiírta, hogy előbb távolítsam el a régit. Na mivel én nem raktam fel semmit ezért nem értem mit akarSzóval kifogytam az ötletekből...
(Amúgy amit ő ajánl fel drivert amit fel is tudok tenni, azzal folyton kifagy a rendszer...)
-
RaZroX
addikt
Hát én meg fogok őrülni... egyszerűen nem akar jó lenni...
Megpróbáltam az AMD oldaláról szerzett driverrel, azzal is laggol minden.. egyszerűen nincs ötletem... Régen simán ment most nem tudom mi van -
tropico
tag
válasz
ViZion #44723 üzenetére
"iparos-rabszolga féle" Ez jó.
Az ubi kinézetéről: Én LinuxMint-et és Opensuse-t használok(felváltva kedvem szerint). A párom gépére felraktam a 11.10-et, mert kiváncsi voltam, hogy megy rajta. Először furcsán nézett rá, 5 percet kaptam hogy vagy átállítom vagy kuka. LinuxMint került rá végül azzal nagyjából elégedett(Cinnamon viszont tetszik neki
). Se az unity, se a megjelenése nem tetszett neki. Őnála ez is szempont.
-
tropico
tag
válasz
RaZroX #44720 üzenetére
Olvasd el ezt. Így érteni is fogod amit csinálsz.
-
tropico
tag
-
-
tropico
tag
sh4d0w : Erre nem gondoltam, de ilyen szempontból tényleg kell 4-6GB RAM.
God Vazzeg : Otthoni használatra gondoltam. Akkor Én ezek szerint szerencsés vagyok, hogy otthon nem dolgozom.
ViZion : Gondolom a tiéd dualboot-os így értem a dolgot.
-
válasz
RaZroX #44714 üzenetére
Telepítsed a CompizConfig beállításkezelőt, majd elindítva az Általános -> OpenGL alatt vedd ki a pipát a Szinkronizálás VBlank jelre-nél. A Catalyst Control Centerben pedig érdemes lehet a szakadozottságmentesítést aktiválni.
De egyébként pedig még érdemes lehet az AMD honlapjáról letölteni a legfrissebb meghajtót és azt telepíteni, mert az Ubuntu tárolójában csak egy régebbi, előzetes kiadású található. Bár mintha valami gebasz lenne a ma megjelent 12.1-es Catalysttal Oneiric alatt, de mondjuk nekem Precise-vel jól működik. -
ViZion
félisten
válasz
Chrome amolyan "fotosopos" módon jelöl ki: 1 katt: kurzor oda, duplakatt: szót kijelöl, triplakatt: sort kijelöl.
tropico: nálam is 6 GB ram van, SSD, miegymás. Dolgozom is a gépen, w764 bit Photoshop, InDesign, ilyesmik... meg ugye játékok. Volt külön linuxos gépem (asszonynak), de így jobb.
-
RaZroX
addikt
Na felraktam az Ubuntut, minden zsír csak a VGA driver nem jó neki
Talált 2-t is:a) ATI/AMD szabadalmazott FGLRX grafikus illesztőprogram (kiadás utáni frissítések)
Na ezt nem engedi feltenni... elkezdtem aktiválni, kiírja, hogy letöltés és telepítés, majd kapok egy hibaüzenetet: "Elnézést, az illesztőprogram telepítése meghiúsult. A részletekért nézz meg a naplófájlt: /var/log/jockey.log"
b) Zárt ATI/AMD FGLRX grafikus illesztőprogram
Ezt gond nélkül felrakta, de laggol minden
Tud valaki megoldást ?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
tropico #44709 üzenetére
Az én gépemben jelenleg 6GB ram van, és 2TB-s winyó. Hogy miért? Azért hogy legyen. Ne döcögjön, és legyen helyem mentegetni (munkámból adódóan)
Ezer indok lehet a fenti dolgokra
Más: beizzítottam a nyomtatómon a scannert
Screenletek nálatok is hol elindulnak bejelentkezéskor hol nem? Van egy clearcalendar nevű okosság, nagyon tetszik hogy átlátszóra meg lehet csinálni, de vagy nem indul el, vagy 2x is
Érdekes
-
bsanya
aktív tag
válasz
"Illetve +1 chromeos kérdés, ami nem tudom megoldható-e, ha a címsorba kattintok firefoxnál pl,(legalábbis régen még win alatt) akkor alapból kijelöli az egész beírt mindenséget, ellenben ha chrome alatt odakattintok akkor csak megjeleníti a címsorban a kurzort, ahova kattintottam, és ez engem idegesít sokszor. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy ez ilyen és szokjam meg?"
Na ez engem is nagyon érdekelne, nagyon zavaró, főleg annak, aki hozzászokott!
Én kérdeztem a Chrome topikban is, de nem jött megoldás rá -
-
tropico
tag
-
Babetta-X
senior tag
Volt egy kis időm állítgattam mindenfélét a Kubuntun, egyre inkább tetszik, a sebességes is jó.
Sajnos még pár dologgal nem tudom megbirkózni:-Hogyan lehet elérni, hogy ctrl+alt+v-re @-ot csináljon?
-Az alkalmazáskezelőben telepített dolgokat hol látom, mert hiába telepítem nem látom az alkalmazások között (ezt megkérdeztem pár hsz-el ezelőtt is, de bátorkodtam ismét megkérdezni, mivel most jobban meg tudom fogalmazni a kérdéseimet)
-Ha az alaplapom oldalán nincsen Linuxhoz driver, akkor esélytelen az alaplapi 5.1-emet beizzítani, mivel most csak sztereóban szól az 5.1-ből a zene, ami azért valljuk be elég idegesítő probléma.Illetve +1 chromeos kérdés, ami nem tudom megoldható-e, ha a címsorba kattintok firefoxnál pl,(legalábbis régen még win alatt) akkor alapból kijelöli az egész beírt mindenséget, ellenben ha chrome alatt odakattintok akkor csak megjeleníti a címsorban a kurzort, ahova kattintottam, és ez engem idegesít sokszor. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy ez ilyen és szokjam meg?
Egyébként tetszik, hogy egyszerű és jól kezelhető, sok logikus dolog van benne.
-
leslieke
Jómunkásember
Ilyet találtam: Program megnyitása adott asztalon
-
válasz
tropico #44701 üzenetére
Éppenséggel nem feltétel a 4 GB RAM a 64 bites rendszerhez, sőt, ha úgy nézzük akkor 64 GB fölött van ebből kifolyólag haszna. De azért az kicsit vicces kérdés, hogy otthoni használatra minek, én számos helyen hasznát tudom venni, nem csak munkára...
Amúgy nem arról van szó, hogy megszüntetik a 32 bites telepítőt, hanem csak nem az lesz az alapértelmezetten felajánlott. Most a fordított helyzetben levő 64 bites telepítőnek sincsen emiatt hátránya, szerintem többedmagammal használjuk így is páran.Az UEFI jó, én örülök neki, nekem az van, nem is mondtam róla semmi rosszat. Valószínűleg amúgy valóban inkább arról lehet szó, hogy csak a 64 bites rendszer fogja rendesen kezelni az akkora méretű háttértárolókat, legalábbis rendszerbetöltés szempontjából. De nem tudom, nekem az 1 TB a plafon merevlemezből.
(#44702) viw: CompizConfig beállításkezelő -> Ablakkezelés -> Ablakok elhelyezése -> Fix ablakelhelyezések.
-
viw
aktív tag
Hogy lehet az egyes progikhoz munkaasztalt társítani? Pl. a böngésző mindig az első munkaasztalon nyíljon meg, az Libre Office mindig a másodikon, stb. Köszi
-
tropico
tag
válasz
Kendek #44700 üzenetére
"Sokak örömére az Ubuntu 12.04 LTS lesz az első kiadás ahol már a 64bit-es verziót fogják alapértelmezetten ajánlani" Minek? Otthoni használatra minek min.4 GB Ram?
UEFI szvsz még vagy 10 év mire világszinten úgy elterjed mint a mostani bios-ok.
"UEFI például lehetővé teszi, hogy 2,2 TB-osnál nagyobb adattároló kapacitással rendelkező maghajtóról/partícióról bootoljunk" ez egy normális indok az UEFI mellett?innen
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest