Hirdetés
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Babetta-X
üzenetére
- AltGr+v nem jó?

- van sok program amik csak konzolból indíthatóak
- 5.1 témára nem tudok mit írni sajna, én csak 2.1 hallgatom a zenét..
- chrome témára írták már hogy F6 és kijelöli az egész címsort, vagy 3 katt
Ui: 5.1-et a hangbeállítások alatt a hardver fülön a profil szekcióban tudod kiválasztani

-
válasz
Babetta-X
üzenetére
Chrome amolyan "fotosopos" módon jelöl ki: 1 katt: kurzor oda, duplakatt: szót kijelöl, triplakatt: sort kijelöl.
tropico: nálam is 6 GB ram van, SSD, miegymás. Dolgozom is a gépen, w764 bit Photoshop, InDesign, ilyesmik... meg ugye játékok. Volt külön linuxos gépem (asszonynak), de így jobb.
-
bsanya
aktív tag
válasz
Babetta-X
üzenetére
"Illetve +1 chromeos kérdés, ami nem tudom megoldható-e, ha a címsorba kattintok firefoxnál pl,(legalábbis régen még win alatt) akkor alapból kijelöli az egész beírt mindenséget, ellenben ha chrome alatt odakattintok akkor csak megjeleníti a címsorban a kurzort, ahova kattintottam, és ez engem idegesít sokszor. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy ez ilyen és szokjam meg?"
Na ez engem is nagyon érdekelne, nagyon zavaró, főleg annak, aki hozzászokott!
Én kérdeztem a Chrome topikban is, de nem jött megoldás rá
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest