- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Major Major
üzenetére
Mikor 2 mikor 4, tökmindegy egyikkel sem működik

-
A 9600 GT-hez milyen a driver?
Melyiket tegyem fel hozzá? A gyárit van az ubis 177.80-asat?
-
Aylarth
tag
válasz
Major Major
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, tegnap délután nekiálltam és vista dvd be, ahogy a linkelt képen láttam és a rendszer meghajtóval volt gubi, format és fel az új vista. Most egyenlőre megvan minden adat a másik 570GB-os meghajtón, egyenlőre nem tudom hova átmenteni, viszont, h.ha esetleg tudtok v.mi progit ami megnézni, h.helyes-e a filrendszer, akkor az is megköszönöm.
Amúgy a JKDefrag-ot használtam mindíg töredezettségmentesítéshez, ez nem tudom mennyire vág ide, gondolom annak semmi szerepe nincs abban, hogy milyen a part. tábla.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!! -
Noddy
senior tag
válasz
Major Major
üzenetére
Gondolom hardvere válogatja, anno Nvidia Geforce 6200-al próbáltam, most pedig ATI HD 3200-al és le kell mondanom a compizról, bár nekem nagyon nem hiányzik.
ATI-nak mi a nyílt forrású drivere? Az fglrx?
-
Noddy
senior tag
válasz
fatal`
üzenetére
Ez sajnos alap jelenség, se a totem se az mplayer se a vlc nem működik bekapcsolt compizzal.
Van lehetőség egy patch-elt mplayerrel, de nekem nem sikerült azt telepítenem.
Patch-elt Mplayer
Próbáld ki hátha neked sikerül. -
Kicsirics77
veterán
roppant egyszerű volt
adott 2 gép jelen esetben 2 asus noti
meg van egy vodafone-os usb internet
kell egy crosslink kábel a 2 gép közé
eth0:én hálókártyám
ip:192.170.0.1
gateway:255.255.0.0
nálam ennyi amit be kellett állítani
másik noti
eth1:értelemszerűen a hálókártya ez lehet eth0 is aminek a gép felismeri
ip:192.170.0.2
gateway:255.255.0.0
dns:vodafone elsődleges dns
firestarter meg értelemszerűen a varázsló segítségével állítottam be -
rtom
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Kérlek, ne fojtsd magadba a megoldás mikéntjét, engem érdekelne.
-
RI/OS
addikt
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
megoldva

-
válasz
Akheron
üzenetére
Partíciót el tudsz rejteni, de a boot recordot a Windows mindig felülírja a saját loaderével, ha azt telepíted később. A Windows Disk Management-je meg látja, hogy van vmi ismeretlen partíciód, tehát ha a megfelelő gondossággal jársz el, akkor nem vágod felül a recovery partíciódat. Az általad említett tri-boottal kapcsoltban felhívnám a figyelmedet arra, hogy nem tudod majd elindítani a SystemRescue-t, ha pl. merevlemez-hibád lesz, ezért célszerű azt egy CD-n tárolni.
-
Akheron
senior tag
Sziasztok

Csak néhány gyors kérdésem lenne: Ubuntu 8.10 telepítésekor (a Desktop lemezről) lesz lehetőségem külön boot partíciót létrehozni a GRUB-nak, manuálisan megadott mérettel? Windows XP-re telepítenék, és szeretnék egy külön boot partíciót, ahol elhelyeznék később egy SystemRescueCd-t vagy valamilyen más helyreállító csomagot is.
El tudom majd rejteni a GRUB beállításaival ezt a boot partíciót úgy, hogy ne lehessen elrontani Windows-ból? Tudom, hogy létezik ilyen lehetőség, illetve hogy alapból a Windows nem is látja a Linuxos partíciókat; csak nem tudom, hogy ez gyakorlatban több vagy kevesebb védettséget nyújt-e a partíciónak, ha valaki babrálni kezd a Windows lemezkezelőjével.
Illetve, a GRUB-ot USB-meghajtóról indítva olyan furcsaságot tapasztaltam, hogy a parancssorban Tab-os kereséskor a GRUB minden meghajtótípusból 12 darabot jelzett ki, 0–11-ig. Ez valami hiba?
(Egy Lenovo Ideapad S10e netbookról van szó; erre kezdek majd mindent frissen telepítgetni, ha megérkezett hozzá az új merevlemez.)
-
-
Kicsirics77
veterán
erre valaki mert fontos lenne
előre is köszönöm
nem lustaság van és azért nem keresem hanem mert eddig nem működött egyik sem
-
harry
veterán
Powertop-ot felraktam, ami azt javasolta, hogy szedjem le a gnome-power-managert. Így is tettem, de így meg nincs aksi-idő visszajelzés a panelem (avagy nem tudom, hol lehet még). Tényleg érdemes leszedni, vagy maradhat? Ha inkább szedjem le, akkor mit javasoltok helyette az töltés és hátralévő idő jelzésére?
-
harry
veterán
Ezeket nem ismerem, alapból azt hiszem a powernowd van fent, ami vissza is veszi a proci frekvenciáját 2,4-ról 0,8-ra, szóval még azt sem lehet mondani, hogy nem megy a speedstep. Fényerő is vissza van véve, akkor wifit sem használtam... Nem tudom, milyen extrák vannak még vindózban, amivel csökkenteni lehet az éhségét.
De akkor utánajárok, mi ez a laptop-mode. -
fatal`
titán
Sziasztok!
Felraktam a notimra az ubuntut (ASUS F5SL - mobility hd3470 vgaval, sis chipset, atheros wifi). A Wifit működésre bírtam a wines driverrel ndiswrapperrel, de a cégnél az ethernet egyszerűen nem működik se DHCP-n se FIX IP-vel (Windows Server mögött). Itthon tökéletesen működik, kapok DHCP-n IP-t a routertől. SIS191 ethernet kártya. Tudna valaki segíteni?
A másik problémám, a filmekkel van. A rendszer által felajánlott zárt ati drivert használom, a compiz működik, de bármilyen filmet ha lejátszok, folyamatosan vibrál (mintha nyomogatnám a pauset). Erre létezik valami megoldás?

-
Kephamos
addikt
válasz
Kephamos
üzenetére
Ez a .sh file, amit futtatni próbálok.
#!/bin/bash
PROGRAM_DIR=`dirname "$0"`
PROGRAM_DIR=`cd "$PROGRAM_DIR"; pwd`
if [ "$(echo ${PROGRAM_DIR}/*.jar)" = "${PROGRAM_DIR}/*.jar" ]; then
echo "You seem to have set an invalid PROGRAM_DIR, unable to continue!"
exit 1
elif [ ! -f starter.jar ]; then
echo "Unable to locate starter.jar in $PROGRAM_DIR, aborting!"
exit 1
fi
exit_value = 0;
while [ exit_value -gt 32 ]; do
java -Xmx512M -XX:MaxPermSize=256M -jar starter.jar
exit_value = $?;
done;
exit $?Mikor a dirname-et átírtam /usr/bin/java-ra, akkor ez volt a kimenet
belus@belus-laptop:~$ sudo ./Magic\ -\ Project/run.sh
Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: //Magic - Project/run/sh
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: ..Magic - Project.run.sh
at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:217)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:205)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:323)
at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:294)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:268)
at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:336)
Could not find the main class: ./Magic - Project/run.sh. Program will exit.
./Magic - Project/run.sh: line 13: exit_value: parancs nem található
./Magic - Project/run.sh: line 14: [: exit_value egész szám szükséges -
-
RI/OS
addikt
jaunty ctrl+alt+backspace bekapcsolás:
sudo apt-get install dontzap
sudo dontzap --disable
és egy restart x -
Kephamos
addikt
You seem to have set an invalid PROGRAM_DIR, unable to continue!
Java cuccot próbálok futtatni, ez a kimenet. Mi a megoldás?
-
Ezért szeretem a Linuxot, mindig, mindenből van kiút, mindig. mindenre van megoldás.

[FLAME ON
]: Nem úgy mint windowsnál,. ott is ha van valami giksz(x)er akkor Hiren's Boot CD, Ubuntu LiveCD, GParted... A nagy részesedásű MáSik op. rendszert is csak a linux tudja megmenteni néha... Na, ez csak úgy eszembe jutott.[FLAME OFF
] -
-
Major Major
senior tag
válasz
Aylarth
üzenetére
0. szabály, amit Vladi is mond, nem idegeskedsz. Az adataid megvannak, de el tudod szúrni ha nem figyelsz.
1. szabály: a valódi partíciót nem piszkáljuk, mert ki tudja mi történik.tehát amit tenned kéne: ddrescue progival csinálsz egy másolatot a partícióról amitről az adatok kellenek, majd a partíció image-t próbálod helyrehozni ntfsfix-szel (ehhez szükséged lesz egy vinyóra, amin van elég hely a művelethez)
B terv: fogsz egy külső racket, és egy windowsos géppel megpróbálod rendbehozni a partÍciót
-
Vladi
nagyúr
válasz
Aylarth
üzenetére
Huhh. Nos jó lenne, ha fel tudnád idézni, hogy kb milyen partíció kiosztás használtál. Aztán azt hasonlítsuk össze egy
fdisk -l
kimenettel. Mert én 2 extended partíciót látok, ami alapvetően nem baj, ha te hoztad létre.
Egyébként az első win partíción /dev/sda1 összeomlott a fájlrendszer. Ez javítható, elvileg, részben, de én az adatpartícióra koncentrálnék. Mert nem kizárt, hogy a partíciós tábla is ment a levesbe. Ez már nagyobb baj.
A boot szektor már csak hab a tortán.Szóval keresd meg az adatpartíciót, csatold és mentsd le az adatokat! Mondjuk durván 500 gigánál ez hajmeresztő mutatvány lesz.
Jaja, sh4d0w! Mi ez az új design?
-
Kephamos
addikt
Hogy lehet a 9.04-ben visszakapcsolni az alt+ctrl+backspace x újraindító kombót?
-
Aylarth
tag
Ezen most látszódnia kell mindennek.
http://kepfeltoltes.hu/090324/live_cd-rol_betoltve_www.kepfeltoltes.hu_.png
Így most lehet tudni, hogy pontosan mi a baj, és mit lehet csinálni?
Közben sikeresen elqrtam a betoltő részt kiírta, h. mbtr is missing, most live cd-ről v.ok.
Közben megkeresem hogy lehet helyreállítani a master boot record-ot. -
-
Vladi
nagyúr
válasz
Aylarth
üzenetére
"bevallom kicsiit nagyon ideges v.ok már."
Akkor először is higgadj le. Ilyen esetben az idegeskedés és kapkodás a legfőbb ellenséged.
Másodszor az előző képet küld be rendesen, mert pont a lényeg nem látszik.
Elég az is, ha simán kimásolod terminálból a szöveget és berakod ide. -
Aylarth
tag
A testdisk ezt írja ki:
http://kepfeltoltes.hu/090324/testdisk_www.kepfeltoltes.hu_.png
Most a káosz előtt úgy nézett ki a rendszer, hogy volt egy 30Gb-os windowsos rendszermeghajtó, és egy 570Gb-os (kb) meghajtó amin az adatok voltak az ubuntus meghajtó mellett....Most én a képből nemtok kiolvasni semmi értelmeset, bevallom kicsiit nagyon ideges v.ok már.
-
Aylarth
tag
megpróbáltam, de ezt írta ki.
http://kepfeltoltes.hu/090324/nagy_gond_www.kepfeltoltes.hu_.png
Esetleg v.mi más ötlet?
Nincs v.mi olyan program linuxra, ami megjavítja a sérült gondolom boot record-ot?
most közben próbálkoztam a testdisk nevű programmal, de abbahagytam kínai és nagyon hosszú.
Köszike mindenkinek a segítséget h.ha van v.mi ötlet még mondjátok kérlek! -
Vladi
nagyúr
válasz
Aylarth
üzenetére
Tipikus. Azt mondja használatban van. Most kellene egy szabályon win leállítás, hogy ne legyen használatban. Vagy csinálod amit mond:
erőltetett csatolást a force kapcsolóval.sudo mount -t ntfs-3g /dev/sda5 /media/disk -o force
Így elvileg már felcsatolja a /media/disk könyvtárba. Elvileg az adataid is megvannak. Ha már látod a könyvtárban, utána elmélkedhetsz azon, hogy próbálod hegesztgetni a wint, újratelepíted, vagy adatmentés. A javasolt aláhúzva.

-
-
válasz
Aylarth
üzenetére
Mivel sanszosan nem rendesen lett leállítva a Windows, ezért nem lehet csak úgy ripsz-ropsz becsatolni a windowsos partíciókat. (Álmoskönyv szerint sosem jó két víruskergetőt egyidőben futtatni Windowson.)
Bootolj Ubuntu LiveCD-ről és próbáld meg becsatolni a windowsos partíciókat, pontos hibaüzenetet kérjük ide.
-
-
Aylarth
tag
Sziasztok!
HELP!!!
Tud valaki linux alá való adathelyreállító/particós táblát helyreállító olyan progit ami a windows-os meghajtókat is kezeli? Élet/halál kérdés, mert:
Ma reggeltől a gépem nem hajlandó betölteni a windows-t, van két meghajtóm rajta, és lefagy a gép, mondom oks, én v.ok hülye, vírusírtós mizzéria volt, kettő összeakadt nem reagál a gép, kikapcs gom, vár, újra bekapcs, megint nem reagál, és utánna nem töltődött be a win csökkentett módban sem. Mondom még jó, h. van van ubuntu is a gépen, de ő meg hajnaldó felmountolni egyiket sem a két win meghajtó közül. Csináltam egy boot virusírtó cd-t, de az se látja a két win-es meghajtómat. Másik gép nincs, amihez hozzá tudnám kötni ezt a winyót, csak a linux töltődik be, és a win-es meghajtókon van nagyon sok mindenem - 560Gb.
Tud valaki segíteni? -
Laybee
őstag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a firefoxban elég gyakran ha könyvjelző menüre kattintok, akkor a oldal felvétele könyvjelzőbe menü jön be. Ezért midnig előbb az eszközökbe megyek és úgy a könyvjelzőbe. Valakinek találkozott ilyennel? Köszönöm
-
Juhtúró
tag
Sziasztok,
Ubuntu 8.10-re milyen pcmcia vagy usb wifi kártyát ajánlotok ami olcsó és lehetőleg minden hegesztgetés nélkül megy? -
Kephamos
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nekünk egy ezer éves leadtek kártya van az asztaliban. Működik.
-
harry
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Ezekben semmi extra nem volt, mi nem lehetne támogatott? Mert pl. egér gombok, tv tuner, scanner, bluetooth, stb. esetén érthető a kérdés, de az alap hardvereknél nincsenek problémák. Ja illetve most látom az egyik gépben van is TV tuner, azt sajnos nem tudom, de azt mondanám menne - de majd mások megmondják pontosan.
-
Sziasztok!
Ezt néztem ki magamnak...:
Asus P5Q Pro
Intel Core 2 Duo E8400 2x 3.00GHz Boxed
Kingston DDR2-RAM 2GB PC2-800 (KVR800D2N6/2G)
Asus EN9800GT HB/HTDI 512MB PCIe
Samsung SpinPoint F1 1TB (HD103UJ)
Samsung SpinPoint F1 1TB (HD103UJ)
Pioneer DVR-216D
Cooler Master Elite 331
Enermax Liberty 500 Watt
Leadtek WinFast TV2000 XP Expert...és ezt a faternak az ATHLON XP-s gép helyett:
Asus P5K
Intel Core 2 Duo E5200 2x 2,5GHz Boxed
Asus EN9600GT/HTDI 512MB PCIe
Samsung SpinPoint F1 640GB (HD642JJ)
Pioneer DVR-216D
Cooler Master Elite 331
Enermax Liberty 500 WattMindkét gép Ubuntu 8.10-zel menne, az a kérdés, hogy mennyire támogatottak ezek az alkatrészek? Mik az infóitok erről? Mennyire mennek OOB ezek a cuccok?

Üdv. Core2
-
harry
veterán
-
Kephamos
addikt
-
-
Sianis
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Gyorsbillentyűk -> mennek
Wifi, bluetooth, ethernet -> mennek
Vissza, előre gombok -> mennekÉs van még sok sok apróság ami nekem bejön.
Sianis
-
Kephamos
addikt
-
Kicsirics77
veterán
Tiszteletem Mesterek
lenne egy apró kérdésem,nektek lehet ez már lerágott csont,de én nem jutottam semmire sem ezzel a kérdéssel.
szeretnék internetet megosztani 2 gép között(ubuntu 8.10 és winxp)de nem akarok sem hub sem switch sem pedig routeress megoldást.
mi lenne ennek a módja mármint a beállítás,mert a kábelezéssel azzal nincs gondom.
annyi hogy a net egy vodafone-os usb modemen jön így az ethernet csatlakozóm szabad,akinek sikerült ez és van használható ötlette azt nagyon megköszönném. -
-
pc-user
senior tag
Csak egy tapasztalat:
"Régi vas" (P3/1000) gépemen a Crunchbang Linux-ot (openBox-Ubuntu) nyüstölöm mostanában és pozitív tapasztalataim vannak teljesítmény terén. Kde, Gnome, Xfce, Lxde próbálgatása után most úgy tűnik, az OpenBox-os felület a jó választás erre a géptípusra (maradva az Ubuntunál...).
-
törölt tag
válasz
Kephamos
üzenetére
amikor telepítessz cuccokat, akkor lehet látni a depency-knél (függőségeknél), hogy mire van szüksége qt library-kre, vagy gtk library-kre, vagy mire. érdemes szerintem mindenből a "natívat használni", mert jobban illeszkedik a környezetébe. például KDE alatt qt-s cuccokat használni, gnome alatt meg gtk-sokat.
-
Sianis
addikt
Csak annyit szeretnék mondani a 9.04-re, hogy óóóóóváóóóóóó
Sianis
-
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
ja, bocsesz
igazából sosem használtam, csak egyszer feltettem próbaképpen.
a skype viszont QT, és sajna vannak vele gondok. bár szerintem nem konkrétan a QT miatt, hanem valami a compizommal nem kerek, mert néha produkál fura dolgokat (Intrepid óta).
például olyat, hogy hogy új üzenet érkezésekor a chatablak fele scrolloz csak felfelé, a másik nem, és ettől szétesik benne teljesen a szöveg.
illetve (de ezt bármilyen ablaknál, pl. firefox is) az ablak fejléce csak ott válik aktívvá (illetve aktív kinézetűvé), ahol elkezdődik a fejlécbe írt szöveg (az ablak neve), az attól jobbra levő rész meg inaktívnak néz ki egészen amíg rá nem kattintok...
ezekre nem sikerült még rájönni, hogy mitől van, azt hittem majdcsak megoldja egy frissítés, de eddig nem... -
törölt tag
a Pidgin nem kezel webkamerát, arra linux alatt a legjobb vagy az ekiga (a netmeetinghez hasonlító cucc, főleg voip-hez jó), vagy skype. illetve azt hiszem az amsn is kezeli, de az is QT-ben írt alkalmazás, és bár fut gnome desktopon is, de nem valami szép úgy. viszont msn-re csak azzal tudsz videóhívni. illetve videót fogadni az emesene is tud, de küldeni még nem.
-
thug
tag
eddig minden rendben..
még "csak" annyi, hogy melyik a legjobb, legegyszerűbb msn client ubu alá? -
thug
tag
THX most már Ubunturól vagyok itt
köszi még egyszer!
-
dbius
veterán
no, ebből most nekem hirtelen az ugrott be, hogy a 8.04 alatt a network manager régebbi, mint a 8.10 alatti (8.10-ben 0.7.0 van, míg 8.04-ben korábbi verzió).
És most ebből a következő ami beugrik, hogy a 8.04 alatti verzió nem kezeli alapból a dsl kapcsolatokat.
szóval nyiss egy terminált, majd terminálban add ki az alábbi parancsot:
sudo pppoeconf
kérni fogja a root jelszót, add meg.
A pppoeconf által feltett kérdésekre, ahol lehet válaszolj igennel. Kérni fogja menet közben a felhasználói nevet és jelszót is, ezeket add meg pontosan.
Ha végeztél a lépésekkel, akkor elvileg már mennie kell a netnek is (mivel az a megadott igen-ekkel azt is választod, hogy kapcsolódjon rögtön, valamint rendszerindításkor is).
próbáld ki.
Ha így megy a net, akkor lekapcsolni így tudod:
poff
kézzel indítani pedig így kell:
pon dsl-provider
Viszont a hálózatkezelő a tálcán (jobbra fent kis számítógép ikon, ugye-ugye hogy ott van
) szóval az nem fogja jelezni a kapcsolatot... -
-
-
dbius
veterán
letelt a mod idő:
most ahogy nézem a külön letöltött wubi saját magának tölti le a telepítéshez szükséges iso-t nem lehet neki megadni kézzel. (viszont így gondolom a 8.10-et szedi le automatikusan
)zolikaDB: na, megvan a jauntyhoz való wubi telepítő: [link]
Innen töltsd le a legújabbat, jelenleg r105-ös: [link]
Ezzel sztem már működni fog a 9.04-es is. Soxerencsét.
-
dbius
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
attól, hogy hivatalosan még csak a 8.10 van kiírva, próbáld csak meg azzal a verzióval, amit a wubi oldaláról tudsz letölteni: [link]
Tehát a wubit a hivatalos oldaláról töltöd le, és a korábban letöltött 9.04-es iso-t fogod vele használni. (tehát ne a 9.04 iso-ban lévő wubi-val próbáld telepíteni, mert az valószínűleg régebbi, mint amit a wubi saját oldaláról tudsz letölteni)
-
-
dbius
veterán
igen, nálad nem a wifi jelerősséget fogja mutatni, hanem kicsi sötét színű számítógép ikon formát kell keresgélned

Azon jobb klikk és kapcsolatok szerkesztése és ott pedig a dsl fül. Megadod a felhasználói nevet, meg a jelszót, szolgáltatás nevét üresen hagyod, és ha kell, beállítod, hogy automatikusan csatlakozzon rendszerindításkor.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
Pontosabban: Linuxon csak a $PATH változóban megadott útvonalon elérhető, olvasásra és futtatásra jogosult alkalmazásokat indíthatsz el paranccsal. Kivéve a ./ előtagot, mert akkor az aktuális könyvtárban keresi, és csak ott.
-
dbius
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Első hiba:
03-22 10:50 ERROR CommonBackend: Invalid md5 for ISO D:\jaunty-desktop-i386.iso (40fdb2c8d9764618dbac1b221d338c52 != dfc6520812b612bc15b62a4d4cab833a)
Eszerint hibás a letöltött iso fájl, mivel az md5 ellenőrző összeg nem egyezik.
második hiba: - gyk. amit az általad linkelt screenshot is tartalmaz -
03-22 10:50 ERROR TaskList: coercing to Unicode: need string or buffer, NoneType found
erről wubira vonatkozóan nem találtam semmit.
aztán:
03-22 10:51 ERROR TaskList: [Errno 13] Permission denied removing C:\ubuntu\uninstall-wubi.exe
aztán van egy csomó traceback, de számomra azok nem sokat mondanak, python programsorokra hivatkozva
Közben ránéztem a wubi oldalára, ott eleve 8.10-hez ajánlják, nem a jauntyhoz.
aztán rákeresve googlin a wubi és jaunty-ra úgy látom, hogy másnak is van hasonló problémája: [link]
Ahogy elnézem, március 20-án ennek a felhasználónak ez a problémája megoldódott.
Ha te a wubi-t március 20-a előtt töltötted le, akkor töltsd le a hivatalos oldalról a legújabb wubit, és próbáld újra az egészet.
Ennél többet én nem tudok javasolni.
-
thug
tag
Ez rendben, de a kapcsolaton belül nincs olyan, hogy DSL...
És amúgy UTP kábelről lenne szó, nincs wifim...
-
Kephamos
addikt
Én rákattintok jobb felül vagy a 4 kis kék csíkra (ha wifi-ről van szó) vagy a kis monitorra vagy mire legördül a menü és ott van olyan, hogy kapcsolatok szerkesztése. (jobb gombbal persze)
mod.:
Erre valaki? Baromira lassú a rendszer, főleg, ha be van kapcsolva a compiz is.
[link]
Aktív témák
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 1
- Keresünk dokkolókat
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
]: Nem úgy mint windowsnál,. ott is ha van valami giksz(x)er akkor Hiren's Boot CD, Ubuntu LiveCD, GParted... A nagy részesedásű MáSik op. rendszert is csak a linux tudja megmenteni néha... Na, ez csak úgy eszembe jutott.[FLAME OFF
A boot szektor már csak hab a tortán.

)